Beheren Van Het Vermogen

10 Manieren waarop u geld kunt verdienen als een blogger

[INTERVIEW] Profesioneel Blogger Sjoukje Bakker: Geld Verdienen Met Je Blog (Juni- 2019).

Anonim

Bloggen biedt een mogelijkheid om te schrijven of informatie aan te bieden over een onderwerp waar u een passie voor hebt, en ook een kans om uw inkomen aan te vullen. U kunt inkomsten genereren met uw blog en inkomsten genereren door op veel manieren inkomsten te genereren, zoals het opzetten van een e-mailmarketinglijst, affiliate marketing en het ontwikkelen van joint ventures met andere bloggers of internetmarketeers.

Advertenties toevoegen

Een van de gemakkelijkste manieren om te beginnen met het genereren van inkomsten met een blog, is door gebruik te maken van direct beschikbare online advertentieprogramma's om uw blogsite te vullen met relevante advertenties. U kunt dan elke keer geld verdienen als een bloglezer op de advertenties van uw site klikt. Google Adsense is een van de meest gebruikte advertentiebronnen, maar er zijn een aantal andere, zoals Blogads, BlogHer en Beacon Ads. Adsense en andere programma's kunnen automatisch relevante advertenties plaatsen op uw blogsite. Deze advertenties bieden producten die potentieel interessant zijn voor uw lezers op basis van de onderwerpen waarover u op uw blog schrijft.

Affiliate marketing

Affiliate marketing brengt een volgende stap in de reclame en genereert mogelijk aanzienlijk meer inkomsten dan advertentieprogramma's met pay-per-click. Als een affiliate -marketeer biedt u producten van andere mensen aan door ze op uw site te adverteren en verdient u een commissie op elke verkoop. Twee van de meest gebruikte affiliate marketingprogramma's zijn Amazon Affiliates en ClickBank. Amazon Affiliates biedt de mogelijkheid om advertenties te plaatsen voor elk product dat op Amazon wordt verkocht. com en verdien een kleine commissie op de verkoop. Leden van ClickBank kunnen aanzienlijk hogere commissies verdienen, zelfs 50 tot 70%, door advertenties op hun blog te plaatsen om producten te verkopen die worden aangeboden door een grote variëteit aan internetmarketeers. U selecteert advertenties voor producten waarvan u denkt dat ze relevant zijn voor uw bloglezers, en ClickBank biedt de informatie die u nodig hebt om uw aangesloten advertenties in tekst-, display- of banneradvertentieformulier te plaatsen.

Een mailinglijst samenstellen

Door bezoekers van uw blog te vragen of aan te moedigen zich te registreren met hun e-mailadressen, kunt u geleidelijk aan een mailinglijst samenstellen. Uw mailinglijst opent meer manieren om geld te verdienen. Eén manier is om uw lijstaanbiedingen te e-mailen met de verkoop van uw eigen producten, zoals een e-boek dat u hebt geschreven. Als je eenmaal een redelijk grote lijst hebt van 1, 000+ abonnees, is het ook mogelijk om je mailinglijst te verhuren aan andere internet-e-mailmarketeers.

Joint Ventures met andere internetmarketeers

Door een mailinglijst met blogabonnees of gewone lezers op te zetten, opent u de deur voor het leiden van joint ventures met andere bloggers of internetmarketeers.Maak deze joint ventures door contact te maken met andere bloggers of online marketing bedrijven die producten verkopen die interessant kunnen zijn voor uw lezers. Stuur een voorstel naar die blogger / marketeer en presenteer de mogelijkheid om bekendheid te krijgen voor haar producten bij uw bloglezers door aan te bieden een e-mailadvertentie voor haar product naar uw mailinglijst te sturen. Als tegenprestatie vraagt ​​u haar om een ​​advertentie voor uw producten naar haar mailinglijst te sturen. Beide partijen verdienen een overeengekomen percentage van de verkoop van elke e-mailmarketinginspanning.

Een e-boek schrijven en verkopen

Een andere manier om geld te verdienen met een blogsite is om een ​​e-book te schrijven over het onderwerp waarover u blogt. Sommige bloggers verzamelen eenvoudigweg materiaal van hun blogposts om een ​​e-boek te maken, terwijl anderen een boek met origineel materiaal schrijven. Zodra het boek is gemaakt, kunt u het vervolgens op uw eigen site en via andere sites, zoals Amazon, verkopen. com.

Een les leren

Bloggen biedt u de mogelijkheid om een ​​erkende expert in uw vakgebied te worden. Uw blog dient als een referentie voor uw expertise. Zodra je het blog hebt opgebouwd en een flinke volgafstand hebt, parlay die expertise dan in bijvoorbeeld het geven van een cursus aan een lokale community college. Als u 15 studenten krijgt om elk $ 100 te betalen voor een cursus van acht weken, kunt u in slechts een paar maanden $ 1, 500 extra verdienen.

Betaalde spreekkansen in het openbaar

Betaalde spreekbeurten in het openbaar zijn een andere mogelijkheid die uw blog kan bieden door u te vestigen als een expert. Breng uw spreekdiensten rechtstreeks op de markt door contact op te nemen met bedrijven, professionele verenigingen of organisaties, of meld u aan bij een openbaar sprekersbureau dat in wezen optreedt als uw agent om spreekbeurten te organiseren in ruil voor een deel van uw spreekkosten.

Consulting

Als u zich via uw blog als een expert in uw vakgebied hebt gevestigd, biedt u adviesdiensten aan bedrijven of particulieren aan. Als uw blog bijvoorbeeld betrekking heeft op de verkoop van financiële producten, biedt u beleggingsadvies of verkoopadviesdiensten aan bij een verzekeringsmaatschappij of bij individuele verzekeringsagenten.

Freelance schrijven

Genereer extra inkomsten uit uw blog door uw blog te gebruiken als voorbeeld om betaald freelance schrijfwerk te verkrijgen voor andere websites of uitgeverslocaties. Er zijn een aantal sites, zoals Upwork. com en PeoplePerHour. com, waar werkgevers die op zoek zijn naar freelance schrijvers uitnodigingen plaatsen om zich aan te melden voor werk. Zoek naar mogelijkheden om te schrijven over hetzelfde algemene onderwerp waarover je blogt, of vertel iets over andere onderwerpen.

Uw blog gebruiken om uw bedrijf te promoten

Als u een primaire onderneming buiten uw blog heeft, kan uw blog dienen als een eenvoudige manier om dat bedrijf te promoten, nieuwe klanten te werven en extra inkomsten te genereren. Als u bijvoorbeeld een reformwinkel heeft en uw blog gaat over gezondheidsproblemen, gebruikt u uw blogposts om mensen aan te moedigen uw winkel te bezoeken om gezondheidsproducten en verdere informatie te verkrijgen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder