Investeren

De 3 beste aandelen om te kopen en vast te houden (WMT, JNJ)

Battle: Gewoon kopen en lekker blijven zitten - #BeursInside (Juni- 2019).

Anonim

Koop en houd is geweest een beleggingsstrategie die al eeuwenlang wordt gebruikt. Helaas lijken de opkomst van hoogfrequente handel (HFT), grotere volatiliteit op de markten en de recessie van 2008 de aantrekkingskracht te hebben verloren. Hoewel de nieuwe norm van de markt niet gunstig is voor diegenen die hun investeringen niet goed in de gaten houden, is strategisch kopen en vasthouden nog altijd een haalbare strategie die met succes kan worden gebruikt.

Bij het kiezen van de aandelen die hij voor altijd wil behouden, moet een persoon zeer selectief en strategisch zijn. In dit geval neemt speculatie meestal een achterstand in ten gunste van stabiele en stabiele voorraden op lange termijn. Dit is de reden waarom beleggers die op buy-and-hold-forever willen zijn, moeten kijken naar large- en mega-cap aandelen in plaats van naar de kleinere, meer speculatieve marktkapitalisaties.

Daarnaast hebben large-capaandelen meestal een lagere bèta, wat een maat is voor de volatiliteit in vergelijking met de totale markt. Een bèta onder 1 betekent dat de aandelen minder volatiel zijn dan de totale markt, en een bèta van meer dan 1 betekent dat de aandelen volatieler zijn dan de totale markt. Met het oog op voor altijd kopen en vasthouden, is een lage bèta de sleutel.

Wal-Mart Stores, Inc.

Wal-Mart Stores, Inc. (NYSE: WMT ) is een krachtpatser in de detailhandel en marktleider in de grootwinkelbedrijven. Met ingang van 2015 heeft het een van de slechtste jaren in tientallen jaren, aangezien het aandeel tot nu toe meer dan -31% is gedaald. De slechte prestaties van Wal-Mart zijn te herleid tot te veel bedrijfsinitiatieven. Begin 2015 kondigde Wal-Mart aan dat het het minimumloon voor zijn werknemers zou verhogen naar $ 9 eerder in het jaar en $ 10 in 2016. Voor 2015 zal de minimumloonstijging Wal-Mart een extra $ 1 kosten. 2 miljard en dan $ 1. 5 miljard in 2016 wanneer het loon wordt verhoogd naar $ 10 per uur. Hoewel de loonstijgingen waarschijnlijk het personeelsverloop zullen verminderen, worden de winsten hard getroffen. Afgezien van de loonstijgingen, blijft Wal-Mart enorme bedragen uitgeven aan zijn aanwezigheid in e-commerce om Amazon tegen te gaan. com en de dominantie van zijn online winkel. Wal-Mart gaf ook een aanwijzing voor het starten en uitbreiden van een bezorgservice voor drones, vergelijkbaar met wat Amazon heeft aangegeven te gaan gebruiken. Vanaf oktober 2015 heeft Wal-Mart een bèta van 0,31 en een dividendrendement van 3.38%.

Uiteindelijk is Wal-Mart zichzelf aan het oversturen en probeert hij zijn concurrentievoordeel ten opzichte van zijn rivalen te vergroten; dat brengt echter kosten met zich mee. De retailer maakt een moeilijke periode door, maar zal ongetwijfeld weer op de rails kunnen komen. Houd er rekening mee dat het bedrijf tot nu toe meer dan -31% is gedaald, maar als u op 13 januari 1978 in Wal-Mart aandelen had geïnvesteerd en nog steeds aan hen vasthield, zou een enorm rendement van 73,992% op uw investering hebben gezien.

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson (NYSE: JNJ ) is de volgende kandidaat om voor altijd te kopen en vast te houden, omdat de gezondheidszorg op elk moment niet snel beschikbaar is. Omdat gezondheidskosten jaar na jaar blijven stijgen, is de zorgsector zeker een goede kandidaat voor toewijzing in een portefeuille voor kopen en houden voor altijd. JNJ heeft een segment consumentenproducten, een farmaceutisch segment en een segment voor medische hulpmiddelen. Een aantrekkelijk aspect van JNJ is het feit dat het consumentensegment van het bedrijf een soort diversificatie is, weg van de traditionele gezondheidszorg. Binnen het consumentensegment verkoopt JNJ merken zoals Aveeno, Clean & Clear, Dabao, Johnson's, Neutrogena, Listerine, Lubriderm, pleister, Benadryl, Sudafed, Tylenol en Pepcid. Het is een leverancier van veel populaire over-the-counter (OTC) -medicijnen naast huidverzorgingsproducten en producten voor vrouwelijke hygiëne. Met deze producten blijft Johnson & Johnson toonaangevend op het gebied van de gezondheidszorg. Daarnaast blijft JNJ zijn segmenten in farmaceutische en medische apparatuur ontwikkelen om ziekenhuizen en operatiecentra te verleiden met nieuwe apparatuur. Vanaf oktober 2015 heeft Johnson & Johnson een bèta van 0. 63 en een dividendrendement van 2. 96%.

In het algemeen is Johnson & Johnson een uitstekende kandidaat voor de buy-and-hold-portefeuille vanwege zijn diverse activiteiten. Het medische apparaat en farmaceutische segmenten van het bedrijf bieden een meer traditionele blootstelling aan de gezondheidszorg, terwijl het consumentensegment het een hedge biedt. De Johnson & Johnson-aandelen zijn over het algemeen vlak tot nu toe, bijna -1% lager. Echter, in de geest van kopen en voor altijd vasthouden, zouden kopers van JNJ op 13 januari 1978, die 2015 doorhadden, 20, 230% rendement op hun geld hebben gezien.

Apple, Inc.

Apple, Inc. (NASDAQ: AAPL ) is een van 's werelds toonaangevende elektronische consumentenbedrijven en een van de grootste bedrijven in het algemeen, met een marktkapitalisatie van $ 687. 35 miljard. Apple's verhaal en verleden zijn alom bekend en worden gerespecteerd door technologieliefhebbers en investeerders. Apple's productassortiment van de Apple Watch, MacBooks, iMacs, iPhone, iPads, iPods en Apple TV heeft de wereld gefascineerd, omdat het een mijl-lange lijnensamenstelling lijkt voor nieuwe productreleases. Apple heeft de vierde kwartaalwinst gepubliceerd die opnieuw een record heeft neergezet. Terwijl de winst behoorlijk indrukwekkend was, was de groei van Apple in China sterk en voorspelde de sterke toekomst van Apple in het land. De verkoop van eenheden in China steeg in de loop van het kwartaal met 120% en verdubbelde bijna inkomsten uit de regio tot $ 12. 5 miljard.Bovendien, met de opening van twee winkels in de rijke regio's van de Verenigde Arabische Emiraten, heeft het bedrijf een indrukwekkende aanwezigheid in Dubai en Abu Dhabi. Vanaf oktober 2015 heeft Apple een bèta van 0. 83 en een dividendrendement van 1. 73%.

De toekomst van Apple hangt af van het aanhoudende succes van zijn internationale expansie. China was lange tijd het belangrijkste expansiecentrum. Naarmate de tijd verstreek, kon Apple vanaf 2015 voet aan de grond krijgen in China. Hoewel China nog steeds verder groeit, moet Apple zich blijven concentreren op zijn internationale expansie om een ​​indrukwekkend kwartaal van winstgroei te blijven boeken. Apple heeft een goed jaar in 2015, want het aandeel is met 9% gestegen van jaar tot jaar. Aandeelhouders die aandelen van Apple bezaten sinds 19 december 1980 tot en met 2015 zouden een rendement van 5 769 hebben gerealiseerd. 21%.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder