Investeren

3 Hoogrentende converteerbare obligatie beleggingsfondsen (LACFX, FACVX)

Revealing the True Donald Trump: A Devastating Indictment of His Business & Life (2016) (Juni- 2019).

Anonim

Converteerbare obligaties zijn een activaklasse die diversificatievoordelen kan bieden voor de meeste beleggingsportefeuilles . Een converteerbare obligatie is een type vastrentende zekerheid dat de houder kan omzetten naar een vooraf bepaald aantal gewone aandelen in de uitgevende vennootschap of contanten van gelijke waarde. Converteerbare obligaties hebben meestal hoge rendementen. Ze bieden enige minpuntsbescherming, omdat de waarde van de converteerbare obligatie alleen kan dalen tot de waarde van de obligatievloer. Converteerbare obligaties behouden het opwaartse potentieel van aandelenrendementen en zijn doorgaans minder volatiel dan de aandelen van het bedrijf.

Lord Abbett Convertible Fund (LACFX)

Het Lord Abbett Convertible Fund ("LACFX") probeert huidige inkomsten te genereren en de mogelijkheid tot vermogensgroei door hoofdzakelijk te beleggen in converteerbare effecten. Het wordt ondersteund door 48 beleggingsprofessionals met elk gemiddeld 13 jaar ervaring in de beleggingssector. De huidige toewijzing van het fonds is 87% converteerbare obligaties van 1%, 7. 9% eigen vermogen, 3. 4% hoogrentende obligaties en 1. 7% contanten en equivalenten. Wat betreft de kredietkwaliteit, 55. 5% van de 105 individuele beleggingen van het fonds hebben een rating B of hoger. 45. 5% van de resterende effecten worden echter niet gewaardeerd. De gemiddelde coupon op de effecten is 2. 44%, en de gemiddelde looptijd is 8. 49 jaar. Het 30-daagse rendement van het fonds is 3. 05%. Het Lord Abbett Convertible Fund heeft een expense ratio van 1. 06%, met name onder de 1.37% Lipper Category average expense ratio van converteerbare obligatie beleggingsfondsen.

Het Lord Abbett Convertible Fund heeft een gelaagde verkooplast die begint bij 2. 25% voor mensen die $ 100.000 of minder investeren. Dit gaat omlaag en bereikt uiteindelijk 0% voor degenen die $ 500, 000 of meer in het fonds investeren.

Fidelity Advisor Convertible Securities Fund (FACVX)

Het Fidelity Advisor Convertible Securities Fund ("FACVX") streeft naar een hoog totaalrendement door gecombineerd courant inkomen en vermogensgroei door ten minste 80% van haar activa in converteerbare obligaties te beleggen effecten en soms gewone aandelen. Dit is een van de grootste beleggingsfondsen voor converteerbare obligaties op de markt, met $ 1. 7 miljard beheerd vermogen (AUM). Het fonds heeft 89 verschillende beleggingen, uitgegeven door 80 verschillende emittenten. De top 10 beleggingen staan ​​op 42. 73% van de totale portefeuille. De huidige portefeuille is als volgt verdeeld: 39. 03% in converteerbare obligaties, 36. 79% in converteerbare preferente aandelen, 22. 69% in aandelen en 1. 49% in contanten en overige activa. Het 30-daagse rendement van het Fidelity Advisor Convertible Securities Fund is 2.28%, en de kostenratio is 0. 84%. Het fonds heeft een minimale initiële investering van $ 2, 500 en een minimumsaldo daarna van $ 1, 000. Het fonds heeft ook een maximale belasting van 5. 75%, maar volgens het prospectus kunnen beleggers in aanmerking komen voor kortingen op de verkoopkosten.

Vanguard Convertible Securities Fund (VCVSX)

Het Vanguard Convertible Securities Fund ("VCVSX") tracht huidige inkomsten en vermogensgroei op de lange termijn te bieden door te beleggen in een breed gediversifieerde portefeuille van Amerikaanse en buitenlandse converteerbare effecten en door gebruik te maken van een benadering van bottom-up beleggen. Dit fonds heeft $ 1. 5 miljard AUM, waardoor het een van de grootste beschikbare converteerbare obligatiefondsen is.

Het Vanguard Convertible Securities Fund heeft duidelijke voordelen ten opzichte van het Lord Abbett Convertible Fund, het Fidelity Advisor Convertible Securities Fund en vele andere waardoor het een van de meest goedkope converteerbare obligatiefondsen op de markt is. Het heeft geen last en het heeft een zeer lage kostenratio van 0. 38%.

Het Vanguard Convertible Securities Fund belegt in 159 verschillende effecten en heeft een gemiddelde coupon van 2. 1% en een gemiddelde looptijd van 5. 6 jaar. De huidige toewijzing is 93. 3% in obligaties, 5. 1% in aandelen en 1. 6% in reserves op korte termijn. De beleggingen in converteerbare effecten zijn gespreid over alle sectoren, maar de meeste beleggingen bevinden zich in de sectoren informatietechnologie, financiën, gezondheidszorg en consument cyclisch.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder