Beheren Van Het Vermogen

3 Superjachten Banen voor beginners

SAIL THE WORLD ON A BUDGET (8 TIPS)! (Juli- 2019).

Anonim

Er wordt voorspeld dat de vraag naar jachten met een lengte van meer dan 100 voet, bekend als superjachten, de komende jaren zal groeien als het aantal van UHW's (ultra high net worth ) nemen toe. Vanaf april 2016 waren er wereldwijd 4, 476 superjachten en meer dan 200.000 UHNW-huishoudens die toonaangevende jachtmakelaars van plan zijn om klanten te worden. Deze verwachte toename van de vraag is geweldig nieuws voor mensen die op zoek zijn naar superjacht-jobs waarvoor geen voorafgaande ervaring vereist is, zoals het werken met een kajuitier, een steward en een bemanning.

Deckhand

Superjachten zijn gebouwd om tientallen jaren mee te gaan en vanaf augustus 2016 waren er meer dan 450 nieuwe superjachten in bestelling, die allemaal bemanningen nodig hebben zodra ze klaar zijn om te starten. De meest productieve positie op deze jachten is de stuurhut. Op schepen groter dan 170 voet zijn vijf tot zeven deckhands vereist, terwijl kleinere superjachten slechts één tot drie deckhands nodig hebben. Dit betekent echter dat er op conservatieve wijze in de komende jaren ten minste 1, 000 tot 2,000 nieuwe banen voor dekbedden zullen worden gecreëerd, waardoor in de sector werkloosheid wordt verlaagd.

De hoofdverantwoordelijkheid van een matroos is om niet alleen de buitenkant van het schip in goede staat te houden, maar ook in uitstekende staat. Bij het niet polijsten van dekbeslag of het repareren van glasvezel, kan een matroos gevraagd worden om een ​​verscheidenheid aan taken uit te voeren, waaronder het assisteren van de chef-kok bij het bereiden van maaltijden of het begeleiden van gasten op excursies. Hoewel de meeste Deckhand-banen geen ervaring of certificeringen vereisen, doet de carrièrebouw in de superjachtindustrie dat wel. Op zijn minst zouden nieuwe deckhands en bemanningsleden in het algemeen hun STCW Basic Safety Certification moeten behalen. Hoe hoger de hoeveelheid certificeringen en ervaring die een matroos behaalt, hoe sneller hij of zij in salaris kan stijgen, variërend van $ 2, 300 tot $ 4, 500 per maand. Sterker nog, opwaartse mobiliteit en training op de werkplek zijn zo groot in de superjachtindustrie dat de meerderheid van de kapiteins ooit ook als dekmantel heeft gediend.

Junior Steward / ess

Hoewel het werk van een matroos fysiek belastend is, lopen stewards en stewardessen meer kans emotioneel te worden versleten door de houding of behoeften van hun gasten. De drie belangrijkste functies van een steward zijn het onderhouden van een ongerept interieur van het schip, inclusief het verzorgen van gastenhutten, het serveren van eten en drinken en het bieden van een onberispelijke klant -service. Daarnaast geven stewards garderobeonderhoudsdiensten, zoals wassen en strijken aan gasten, en ondersteunen zij de externe crew indien nodig. Meestal zijn er drie of meer stewardessen op een superjacht, met de hiërarchie van commando's beginnend bij de stewardess en eindigend met de junior stewardess.Ervaring geen ervaring vooraf, junior stewards verdienen tussen de $ 2, 500 tot $ 3, 500 per maand en zouden toekomstige banengroei zien vergelijkbaar met die van deckhands in de komende jaren.

Crew Cook

De laatste instap in de superyacht banenmarkt is de crew van de crew. Hoewel er geen eerdere ervaring vereist is, wordt verwacht dat de kok menu's kan plannen en meer dan een paar fatsoenlijke maaltijden kan bereiden. De bemanningskok rapporteert rechtstreeks aan de chef-kok en helpt wanneer en waar hij of zij nodig is. Tenzij er een sous-kok aan boord is, wordt de crew gevraagd om te helpen bij het bereiden van voedsel en / of het bereiden van voedsel voor de bemanning. Aan de onderkant van de hiërarchie moeten bemanningskoks vaak lange uren in verschillende posities werken. Een wijze bemanningskok zal echter de tijd nemen om zoveel mogelijk te leren van de professioneel opgeleide chefkok. Een bemanning kookt gewoonlijk $ 3, 000 tot $ 5, 000 per maand, vergeleken met een salaris van $ 6, 000 tot meer dan $ 12.000 per maand voor de chef-kok. Vanwege de grote spreiding tussen salarissen, is het voordelig voor een crew om het beste uit zijn of haar tijd als leerling te halen en te overwegen om aan de kwalificaties te voldoen die nodig zijn om door te stromen naar sous chef en vervolgens chef-kok.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder