belastingen

Hoe de balans in 2019 wordt doorgegeven

EXPONIENDO INFIELES a la VERDAD ¿Quién miente sobre la ISS: La NASA o los TERRAPLANISTAS? (Juli- 2019).

Anonim

De dag van de balans van het bedrijf is een van de belangrijkste dagen van het jaar voor een accountant. Saldo is een document dat de volledige economische activiteit van een onderneming het afgelopen jaar weergeeft. En de compilatie ervan is een verplichte procedure, zelfs als de onderneming is geregistreerd, maar nog niet is begonnen met werken en geen inkomsten heeft ontvangen. Hoe goed de balans wordt gemaakt, hangt af van hoe gemakkelijk het is om te slagen.

instructie

1

De basis van de balans van de organisatie zijn documenten zoals records op rekeningen, voorraadgegevens, accountingberekeningen en balansgegevens voor de vorige rapportageperiode. De hoofdregel - alle gegevens moeten objectief zijn. Als sommige nummers zijn uitgevonden of afgerond, dan komt het saldo simpelweg niet samen.

2

Het saldo aan de belastingdienst doorgeven moet op tijd zijn. In Rusland worden jaarverslagen uitgereikt in het voorjaar, eind maart. En niet-naleving van deze termijnen brengt boetes voor het bedrijf met zich mee. Ze kunnen zowel op het hoofd, als op het bedrijf als geheel opleggen. Bovendien kan de hoeveelheid zeer indrukwekkend zijn.

3

Als de documenten die u in orde hebt, dan geeft de overgave van het saldo van de onderneming u niet veel tijd. Precies zo veel als belasting is vereist om uw gegevens te verifiëren. En niet meer dan één dag. Dus, met de juiste voorbereiding en eerlijke boekhouding, zullen er geen problemen zijn met het deponeren van een saldo .

  • Jaarrekening - correctie en aanpassing

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder