onpopulair

Hoe een frambooskaart te krijgen

Hoe een presentatie beginnen? (Juni- 2019).

Anonim

Door deel te nemen aan het programma " Raspberry ", kunt u een deel van het bestede geld retourneren bij het kopen van goederen en diensten. Geld wordt verzameld in uw persoonlijke account in de vorm van punten en kan zowel worden gebruikt voor het betalen van aankopen als om geschenken uit de programmacatalogus te bestellen. Om lid te worden van het programma " Malina ", moet je een plastic kaart krijgen .

instructie

1

Je kunt de Malina- kaart krijgen in een van Citistor-supermarkten. Neem contact op met de personeelsinformatiebalie, vul het aanvraagformulier in en ontvang een kaart . Adressen van winkels zijn te vinden op de site www.citystore.ru .

2

Om een ​​kaart te krijgen bij het kantoor van Beeline of een verkoop- en servicecentrum, vindt u het adres van uw dichtstbijzijnde punt op www.beeline.ru en neemt u contact op met uw lokale consultant.

3

Bovendien kunt u de Malina- kaart krijgen in een van de 36.6 apotheken, waarvan de adressen te vinden zijn op de website www.366.ru.

4

In de restaurants van Rosinter Restaurants, waarvan de adressen te vinden zijn op www.rosinter.ru, kunt u contact opnemen met de ober en de Malina- kaart van hem ontvangen.

5

Ook krijgt u een kaart bij de BP-benzinestations. Vind de adressen van benzinestations op de website www.tnk-bp.ru en arriveer bij een tankstation, neem contact op met uw kassier.

6

De Malina- kaart kan ook worden verkregen bij een van de Raiffeisenbank-kantoren door contact op te nemen met een bankmedewerker. Adressen van bankfilialen zijn te vinden op www.raiffeisen.ru .

7

Door contact op te nemen met een medewerker van een bar, café of restaurant in een van de Formula Kino-bioscopen, kunt u ook een Malina- kaart ontvangen . Cinema-adressen zijn te vinden op www.formulakino.ru .

  • Het programma "Malina"
  • frambozenkaart krijgen

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder