Leningproducten

Hoe een autolening berekenen in 2019

Autolening: Wat je moet weten voor je een autofinanciering afsluit! (Mei 2019).

Anonim

Momenteel komen autoleningen in Rusland in een stroomversnelling. Een lening voor een "ijzeren paard" kan zowel op het bankkantoor als in de salon van de dealer worden verstrekt. In de regel wordt een lening berekend door bankpersoneel of via een speciale leningscalculator, maar het toont alleen een voorlopig betalingsschema. Hoe wordt autolening berekend?

Je hebt nodig

  • rekenmachine
  • toegang tot internet
  • banktarieven
  • informatie over de kosten van de geselecteerde auto

instructie

1

Bepaal het bedrag van de oorspronkelijke schuld De autolening omvat de kosten van de geselecteerde machine, waarbij rekening wordt gehouden met de rente voor het gebruik van de lening op een bepaalde tijd. Daarom is het eerste onderdeel van een autolening het bedrag van de hoofdschuld, dat gelijk is aan de transportkosten. Als de lener de eerste termijn onmiddellijk wil betalen, wordt het bedrag van de eerste termijn afgetrokken van de kosten van de auto. De rest zal de grootte van de hoofdschuld hebben.

2

Bereken het bedrag van de maandelijkse rente De hoofdschuld "tekent" over het aantal maanden (jaren) waarvoor de lening is uitgegeven. Autoleningen worden in de regel uitbetaald door middel van differentiële betalingen, die met elke maand dalen. In dit geval wordt de rente maandelijks in rekening gebracht en dienovereenkomstig verlaagd naarmate de lening wordt terugbetaald. Als een autolening de betaling van schulden door lijfrente (gelijke) betalingen impliceert, dan zal het bedrag van de rente in elke maand hetzelfde zijn. In dit geval is het eenvoudiger om de rente te berekenen, maar de totale kosten van de lening zullen hoger zijn.

3

Door de bank geheven commissies en betalingen toevoegen aan het bedrag van de hoofdsom en opgebouwde rente-eenmalige provisies of verplichte betalingen (CASCO-verzekering, OSAGO, auto- en zorgverzekering, kosten voor accountonderhoud, verwerkingskosten voor lenen en andere betalingen door een bepaalde bank).

4

Medewerkers van kredietorganisaties waarschuwen dat het beter is om zelf geen betalingen voor een autolening te doen. De lener houdt mogelijk geen rekening met alle parameters, omdat het bedrag van de autolening niet alleen afhankelijk is van de periode en de eerste termijn, maar ook van het merk van de auto (binnenlands of geïmporteerd), het jaar waarin het voertuig is geproduceerd en van de persoonlijke gegevens van de potentiële lener. Alleen bankmedewerkers of hun vertegenwoordigers in verkooppunten kunnen een nauwkeurige en betrouwbare berekening van een autolening geven, rekening houdend met alle wensen van de lener en de eisen die aan de banken worden gesteld.

  • Autoleningcalculator in 2019

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder