Leningproducten

Hoe krijg je een lening in het buitenland

Studiefinanciering: zo werkt het! | DUO (Mei 2019).

Anonim

Het feit dat bij Russische banken de rente voor het verkrijgen van een lening 20% hoger is dan bij buitenlandse banken is al lang bekend bij iedereen. Daarom beginnen recentelijk de Russen steeds meer geld te lenen van buitenlandse banken.

Je hebt nodig

  • documenten vereist door de bank

instructie

1

Vooral vaak wordt geld geleend om onroerend goed te kopen. Ten eerste zijn de prijzen in het buitenland voor huisvesting veel lager dan in ons land. Ten tweede varieert het percentage hypotheken bij hen rond 5%. Deskundigen wijzen erop dat de regeling voor het verkrijgen van een lening bij een buitenlandse bank precies hetzelfde is als in een Russische. Eerst moet u een aanvraag schrijven voor de uitgifte van geld.

2

Verzamel vervolgens de documenten. Het standaardpakket voor het verstrekken van een lening omvat een identiteitskaart, een uittreksel uit de persoonlijke rekening, informatie over de ontvangen inkomsten, informatie over de eigendom van de kredietnemer in de woning. Ook kan informatie over de samenstelling van het gezin nodig zijn.

3

Alle documenten moeten bij de bank worden afgeleverd. De eenvoudigste manier om dit te doen, is per aangetekende post of via papieren koerierdiensten. Vergeet niet om een ​​bevestiging van de bank te ontvangen dat ze uw documenten hebben ontvangen.

4

Dan moet je gewoon wachten. De bank kan weigeren om u een lening te geven, evenals een Russische bank zonder redenen te geven. Maar als de aanvraag is goedgekeurd en de woning al is geselecteerd, dan zullen alle benodigde papieren ongeveer 10 dagen duren.

5

De looptijd waarvoor de lening wordt uitgegeven is meestal 10-15 jaar en de aanbetaling kan ergens binnen 30% liggen. Er zijn ook voordelen bij het lenen in het buitenland. De klant kan in overleg met de bank bepaalde voorwaarden van de transactie wijzigen. In Rusland is dit onmogelijk - het hele verdrag moet strikt worden nageleefd. Daarnaast is het in het buitenland niet verboden om een ​​huis op te zetten dat is verpand aan de bank voor verkoop. Ze hebben zelfs een aparte categorie huizen in de verkoop van onroerend goed, genaamd 'verkoop met een hypotheekcontract'.

6

Vergeet niet dat er nadelen zijn bij het aanvragen van een lening in het buitenland. Niet alle landen zijn bereid om geld te geven aan niet-ingezetenen van hun land en niet-leden van de Europese Unie. Het is noodzakelijk om hiermee rekening te houden bij het selecteren van het land waarin u onroerend goed wilt kopen en geld wilt lenen.

Goed advies

Om meerdere noodzakelijke documenten niet meerdere keren te moeten verzenden, is het beter om van tevoren op de website van de bank of telefonisch met medewerkers te achterhalen wat nodig is om een ​​lening aan te vragen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder