banken

Hoe u geld overmaakt per post

Open dag Lentiz Floracollege (Juni- 2019).

Anonim

Geldoverdracht via de post van Rusland - een van de oudste manieren om geld te sturen. De relevantie ervan mislukt echter niet alleen, maar neemt ook toe, als gevolg van de uitbreiding van de geografische servicekaart en een toename van de diversiteit van tarieven. Om een geldoverdracht per post te verzenden, hebt u alleen een identiteitsbewijs nodig.

Je hebt nodig

  • - paspoort.

instructie

1

Kom naar het dichtstbijzijnde postkantoor in Rusland. Vandaag zijn er ongeveer 42 duizend van hen door het hele land.

2

Selecteer het systeem waarmee u wilt overbrengen . Tegenwoordig kan geld op twee manieren via postkantoren worden overgedragen: via CyberMoney of via Fast and Furious.

3

Presenteer het paspoort aan de controller en vul het e- mailoverdrachtformulier in a. Hiertoe geeft u het exacte adres van de ontvanger op (index, volledige naam, volledig adres of nummer van het abonnementsvak).

4

Betaal het benodigde bedrag contant. Vergeet niet dat het postkantoor een commissie neemt voor onderhoud, dit moet in aanmerking worden genomen bij het verdienen van geld.

Let op

Bij het verzenden van een geldoverdracht per post, speelt burgerschap geen speciale rol. Inwoners die geen Russisch staatsburgerschap hebben, moeten echter een migratiekaart bij zich hebben. De inspecteur van het postkantoor heeft het recht om te eisen het te presenteren voordat hij u van dienst is.

Goed advies

De levertijd van geldoverdrachten via het CyberMoney-systeem is afhankelijk van het verzonden bedrag. Dus de bedragen tot 100 duizend roebel komen binnen 3 werkdagen, meer dan 100 duizend roebel - niet meer dan 5 werkdagen.
Levertijden voor dringende geldtransfers via het Fast & Furious-systeem variëren van enkele minuten tot een uur. Binnen dit product kan de afzender ook betalen voor de bezorging aan de deur van het appartement van de geadresseerde. In dit geval wordt de grootte van de overdracht verhoogd met 1, 5% van de hoeveelheid. Deze waarde is exclusief btw, die apart in rekening wordt gebracht.
U kunt vertrouwd raken met de tarifering van transfers via het CyberMoney- en Fast & Furious-systeem op de officiële website van de Russian Post.
Zoveel mogelijk via postkantoren kunt u een contante betaling van 500 duizend roebel per keer verzenden. Als we het hebben over niet-geldtransfers, dan is dit bedrag niet meer dan 250 duizend roebel.

Gerelateerd artikel

Hoe geld over te maken naar de Krim

  • Officiële site van Russian Post
  • hoe is de postoverdracht

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder