anders

Hoe om succes en geld aan te trekken

Meditatie Voor Meer Geld Aantrekken - De Wet Van Aantrekkingskracht (Mei 2019).

Anonim

Iedereen droomt ervan succesvol en rijk te zijn. Het idee is materieel, je hoeft alleen maar oprecht te geloven dat alles precies zo gaat als je wilt. Daarnaast zijn er manieren om materieel welzijn te helpen aantrekken. Ze werden sinds onheuglijke tijden gebruikt door mensen, ze zijn populair in de moderne wereld. Kies de methode die u het leukst vindt, en volg de instructies nauwkeurig.

instructie

1

Koop witte en groene kaarsen. Leg ze 's avonds op tafel, op een afstand van 20 cm van elkaar. Stel je voor dat de witte kaars jou is, en de groene is geld en succes . Steek beide kaarsen uit één wedstrijd. Eerst wit en dan groen. Zie hoe ze branden en nadenken over je verlangen. Blaas ze na een paar minuten uit en verberg ze. Herhaal de actie dagelijks gedurende 10 dagen. Breng de kaarsen elke dag elke dag dichter bij elkaar met 2 cm. Wanneer ze zich verenigen, bind ze met een gouden lint en bewaar ze als een talisman.

2

Verpak een papieren biljet of een koperen munt met groen garen om een ​​middelgrote bal te maken. Leg er 3 druppels bergamot of eucalyptusolie op en hang deze over de toegangsdeur van je appartement. Elke woensdag, vernieuw het met essentiële olie.

3

Je hebt een witte schaal nodig, meer precies, een van zijn bladeren. Steek er een metalen munt in. Zet 3 druppels sandelhout, basilicum of bergamotolie op de munt. Steek een groene kaars aan. Kantel het over de schaal. De was moet de holte vullen. Als het hard wordt, verwijdert u de schaal naar de plaats die bij financiën hoort. Het kan een portemonnee, een kluis, een bureaulade, enz. Zijn. Bewaar deze talisman zorgvuldig, het zal veel geluk en veel geld aantrekken.

4

Neem een ​​magneet. Je moet een magnetisch poeder maken. Gebruik hiervoor een bestand om een ​​stuk metaal te wissen. Verzamel het poeder in een zakje en bewaar het als een talisman.

5

Verzamel alle metalen munten die in het land in omloop zijn. Leg ze op de bodem van een bloempot en bedek ze met aarde. Plant goudsbloemen, geraniums of cactus in deze pot. Met de groei van de bloem zal uw welzijn toenemen.

6

Vind vijf kleine platte kiezels op het strand. Bedek ze met goudverf. Vouw een zakje in van groene stof. Talisman zal je geluk en welvaart brengen.

7

Neem een ​​stuk papier. Knip een vierkant uit met een zijde van zeven centimeter. Schrijf in rood potlood de hoeveelheid geld die je in de nabije toekomst zou willen ontvangen. Plaats een vierkant op de tafel en plaats er een groene kaars op. Steek 5 minuten aan en stel je voor dat de gewenste hoeveelheid op je tafel ligt. Herhaal dit elke dag totdat je het geld krijgt .

8

Plaats het oneven denominatiepapier in een rode envelop en verzegel het. Als de envelop niet bij de hand is, kunt u het geld in rood papier wikkelen. Zet een groene kaars op het papier en laat het gedurende de hele dag gedurende 5 minuten branden.

Goed advies

Leg een rode zak onderaan de koelkast met drie Chinese munten.
'S Avonds kan geld niet worden geleend en overwogen.
Je moet geld nemen met je linkerhand en het met je rechterhand geven.
Leen nooit op dinsdagen.
Aan het huis was een volle kom, houd altijd een bezem met een klopper omhoog.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder