Begroting voor thuis

Hoe eigen vermogen te verhogen

Meditatie om je energieveld schoon te maken en je trilling te verhogen (Juli- 2019).

Anonim

De problemen bij het verkrijgen van een banklening zijn nu bijzonder acuut geworden en zijn ook voor een groot aantal ondernemingen een kwestie van overleven geworden. Op hun beurt zijn veel banken voorzichtiger geworden met het verstrekken van leningen. De meest elementaire kwestie is het vermogen van een potentiële lener om een ​​schuld terug te betalen. Tegelijkertijd evalueren banken het bedrijf volgens zeer talrijke criteria, en in zo'n lijst neemt de factor van de beveiliging van het bedrijf met eigen werkkapitaal niet de laatste rol.

instructie

1

De verhouding eigen werkkapitaal heeft betrekking op de coëfficiënten van de financiële stabiliteit van het bedrijf. Hij karakteriseert de aanwezigheid van eigen circulerende activa van de onderneming, die noodzakelijk zijn voor haar financiële stabiliteit. Deze coëfficiënt wordt berekend volgens de volgende formule: het bedrag van het eigen vermogen min de verhouding tussen vaste activa en vlottende activa.

2

In de vorm van uitgestelde inkomsten worden in de regel inkomsten uit voortgezette transacties geboekt, waaruit blijkt dat dergelijke inkomsten constant zijn gedurende de contractperiode (bijvoorbeeld huur, leasing, abonnementsdiensten en nutsbedrijven). Wanneer de verhouding eigen vermogen laag is, wordt tegelijkertijd de kans op een lening aanzienlijk verkleind. Er zijn echter verschillende manieren om de structuur van de balans te wijzigen om een ​​toename van deze ratio te bereiken.

3

Om het eigen vermogen te verhogen, moet op zijn beurt de waarde van de indicator van vlottende activa worden verlaagd, het eigen vermogen worden verhoogd en de vaste activa worden verminderd.

4

Er zijn verschillende manieren om dit effect toe te passen. Een onderneming kan schulden in inkomsten afschrijven. In dit geval neemt de waarde van het eigen vermogen toe. Deze methode kan echter alleen gelden voor een leningschuld waarvoor de verjaringstermijn is verstreken.

5

Ook kan het bedrijf een contract sluiten voor de verkoop van aandelen, wat zal gebeuren met de vertraging van de betaling. Een dergelijk contract zal in staat zijn om vaste activa te verminderen en vlottende activa te verhogen. Als het bedrijf in werkelijkheid niet van plan is om zijn aandelen te vervreemden ten gunste van een andere persoon, kan het gespecificeerde document een extra voorwaarde bevatten om de betaling uit te stellen, en ook aangeven dat in een situatie van niet-betaling van de aankoopprijs van deze aandelen ze teruggestuurd moeten worden naar de verkoper binnen de opgegeven periode.

6

De daling van de indicator van vaste activa verhoogt de waarde van de verhouding eigen vermogen van het bedrijf. De toename van de vlottende activa vermindert daarentegen de waarde ervan.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder