anders

Hoe kapitaal in Rusland te maken

Investeerders voor tonnen opgelicht, onderzoek richt zich op Enschedese familie (Juli- 2019).

Anonim

Je kunt veel dichter bij financiële vrijheid staan ​​dan je denkt: niet alleen de uitverkorenen kunnen kapitaal in Rusland verzamelen . Er zijn manieren die beschikbaar zijn voor velen - bedrijven, beleggingen in onroerend goed of effecten.

instructie

1

Als u ondernemend bent en al hebt nagedacht over uw eigen bedrijf, denk dan eens aan een idee dat winst kan opleveren in uw stad of regio. Een winstgevend bedrijfsidee is bijna een win-win. Degenen die geen buitengewone ideeën hebben, kunt u een bedrijf openen dat onder alle omstandigheden nodig is, bijvoorbeeld een supermarkt. U kunt ook een franchise kopen van een bekend bedrijf waarvan u de goederen of diensten in vraag hebt, maar in dit geval zult u minstens een half miljoen roebel in het bedrijf moeten investeren.

2

Vergeet niet dat het starten van een bedrijf op zich geen manier is om kapitaal te accumuleren. Als u net een onderneming opzet en deze op een gemiddeld niveau houdt, is uw inkomen waarschijnlijk niet zo hoog als het zou kunnen zijn. Het bedrijf heeft voortdurend behoefte aan ontwikkeling en uitbreiding en aan het aantrekken van nieuwe klanten. Daarom is het, na een bedrijf te hebben geopend, belangrijk om niet te stoppen en nieuwe producten te ontwikkelen, klanten te zoeken, eerst naar de regionale en vervolgens eventueel naar de internationale markt te gaan.

3

Een minder gecompliceerde en risicovolle manier om kapitaal in Rusland samen te stellen, is investeren. U kunt beleggen in effecten, onroerend goed, edele metalen. In de regel is investering beschikbaar voor iedereen die een gemiddeld inkomen heeft. Een beginnende belegger kan het beste beleggen via beleggingsfondsen (beleggingsfondsen). Het eerste dat u moet doen, is beslissen waar u in wilt beleggen. Zo worden vastgoedbeleggingen door veel experts als bijna risicovrij, maar met een lage winst gewaardeerd en wordt beleggen in aandelen als tegenovergesteld risicovoller beschouwd. Als u niet erg goed bent in financiën, moet u eerst deskundig advies inwinnen.

4

Kies een beleggingsfonds waarin u belegt. Om dit te doen, moet u de meest bekende beleggingsfondsenclassificaties analyseren (er is bijvoorbeeld een classificatie hier: //pif.investfunds.ru/funds/rate.phtml ). Overweeg, naast het rendement, hoe lang het beleggingsfonds blijft en wat de aanbetaling kan zijn. In de regel variëren de aanbetalingen in de meeste fondsen van 15 tot 30 duizend roebel.

5

Na het kiezen van een beleggingsfonds, moet u contact opnemen met zijn specialisten, die een bankrekening voor u openen, waardoor u geld overmaakt. Het mechanisme van uw werk met de stichting zal als volgt zijn:
1. geld overmaken naar de rekening;
2. de vorming van de beleggingsportfoliomanager;
3. na een bepaalde tijd - winst maken (meestal 3-5 jaar).
In de regel heeft u het recht om zo vaak als u zich kunt veroorloven bijdragen te doen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder