Plastic kaarten

Hoe de balans van een plastic kaart te weten

What I eat in a Week #5 - 'Gewoon' gezond eten // OPTIMAVITA (Juni- 2019).

Anonim

In de moderne ontwikkelingswereld is het gebruik van plastic kaarten niet ongewoon. Dit is een handige manier om te betalen voor aankopen in winkels, een compacte en kleine portemonnee in uw zak.

instructie

1

Om de balans van een plastic kaart te achterhalen, moet u contact opnemen met uw dichtstbijzijnde geldautomaat. Met behulp van een kaart en een pincode komt u in het systeem en kiest u in het menu een aanvraag voor een saldo. Bij een geldautomaat kunt u een opnamebedrag aanvragen of een bon afdrukken.

2

Als de eerste manier om informatie over het kaartsaldo te verduidelijken voor u niet acceptabel is, kunt u contact opnemen met een bankemployee door het kaartnummer (contract, account), persoonlijke gegevens en een codewoord te bellen via multichannel-telefoon. De bankoperator beantwoordt al uw vragen.

3

Als u zich in de buurt van het dichtstbijzijnde bankkantoor bevindt, kunt u persoonlijk contact opnemen met een bankemployee voor informatie over het saldo van uw kaart . Om dit te doen, moet je op je beurt wachten, je paspoort en kaart tonen. Het is waar dat communicatie met de transactiebeheerder niet altijd een prettige indruk achterlaat.

4

Voor degenen die altijd achter de computer zitten en een actieve internetgebruiker zijn, kunt u de internetbankierservice activeren. Om dit te doen, moet u zich registreren en met een login en wachtwoord komen (het is beter om ingewikkelder karakters en cijfers uit te vinden, zodat de informatie niet beschikbaar wordt voor hackers). Daarna kunt u inloggen, uw plastic kaartrekeningnummer vinden in het hoofdmenu en de balans bekijken .

5

In sommige banken zijn er diensten om een ​​sms-dienst aan te sluiten, waardoor de klant informatie van belang kan verkrijgen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een commando te sturen, bijvoorbeeld een balans, en na een korte tijd wordt een sms verzonden met het antwoord. Om deze dienst te activeren, moet u contact opnemen met het bankfiliaal of telefonisch contact opnemen. Maar na het verbinden van de sms-dienst hoeft u niet het huis te verlaten en extra te bellen.

6

Manieren om het saldo te verduidelijken en van toepassing op alle soorten kaarten: debet, credit, payroll.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder