banken

Geld storten

Geld storten ING Kantoor. Deposit money ING office (Juni- 2019).

Anonim

In de moderne samenleving, vaak wanneer een bepaald bedrag verschijnt, investeren burgers het in een bedrijf. U kunt in uw bedrijf investeren, als een persoon het commerciële bedrijf begrijpt en niet bang is om te verbranden. Maar als hij niet zeker is van zijn capaciteiten, kunt u eenvoudig het bedrag dat hij beschikbaar heeft in de bank plaatsen en een bepaald voordeel behalen.

Je hebt nodig

  • computer, internet, contractvorm, contant geld, paspoort

instructie

1

Bepaal eerst de valuta waarin u geld in de bank wilt beleggen. Bekijk zorgvuldig de wisselkoersen van alle valuta, kies de meest winstgevende optie. Informeer bij deskundige mensen, kijk op internet, wat zijn de wereldwijde trends in bepaalde valuta. Vraag bankmedewerkers in welke valuta het het beste is om geld te beleggen. Ze hebben meer gegevens en ervaring met valutakoersen.

2

Maak een keuze uit de bank waarin het winstgevender en veiliger is om geld te storten . Momenteel een groot aantal banken. Maar je moet er een kiezen die voldoende lang in de markt bestaat. Elke bank is geïnteresseerd in het aantrekken van een inlegger, aangezien het aantal leningen sinds kort is toegenomen in vergelijking met het aantal deposito's. Een belangrijk criterium voor het kiezen van een bank is de rentevoet. Er moet rekening worden gehouden met het feit dat kortetermijndeposito's gepaard gaan met een kleiner percentage, respectievelijk op lange termijn, groot. Langetermijnbijdrage wordt beschouwd als zijnde van negen maanden tot twee jaar, op korte termijn - van één maand tot drie maanden.

3

Bepaal in welke vorm je een storting wilt doen. U kunt geld op een plastic kaart houden, wat erg handig is, in een spaarboek. U wordt uitgenodigd om na een periode van interesse of een deel van het geld op te nemen, de aanbetaling te verhogen door het bedrag aan de aanbetaling toe te voegen. Maar het is de moeite waard om te weten dat hoe meer bewerkingen met een aanbetaling worden gedaan, hoe lager het percentage dat u ontvangt. Een bankmedewerker is verplicht om u hierover te informeren.

4

Onderteken een contract met de bank in twee exemplaren, onderteken het, na het lezen van alle voorwaarden. Als u enige momenten in de voorwaarden van het contract niet duidelijk zijn, aarzel dan niet om te vragen over deze bankmedewerker. Voer al uw gegevens in. De bankmedewerker voert ook de gegevens van de bank in, tekent, stempelt de bank.

5

Stort het bedrag dat u wilt storten .

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder