Plastic kaarten

Hoe u via internet het account op de kaart kunt achterhalen

Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn (Juni- 2019).

Anonim

Internetbankieren is een handige technologie voor het doen van betalingen via internet, voor het verkrijgen van volledige informatie over de accountstatus op elk moment van de dag. Dit is een geweldige kans om uw geld overal ter wereld volledig onder controle te houden. De procedure voor het verkrijgen van toegang tot uw account via internet is hetzelfde in bijna alle banken die deze service verlenen. Beschouw de procedure op het voorbeeld van de kaart "Sberbank van Rusland".

instructie

1

Elke bank geeft via haar officiële website toegang tot een persoonlijk account met informatie over de kaart die in een bepaalde bank is geopend. Vraag een internationale Sberbank-kaart aan en activeer de Sberbank Online-service. Neem hiervoor contact op met een filiaal van Sberbank en neem een ​​identiteitsbewijs mee (paspoort). Via het Sberbank Online-systeem kunt u eenvoudigweg niet weten hoe het staat met een rekening op een kaart die in een andere bank is geopend.

2

Nadat u de Sberbank Online-service hebt geactiveerd, ontvangt u een gebruikers-ID en wachtwoord voor toegang tot uw persoonlijke account. Gebruik hiervoor het zelfbedieningsapparaat (ATM) van Sberbank of Russia. Plaats de kaart in de geldautomaat, voer de pincode in, ga naar het gedeelte 'Online service' en druk een permanent ID en wachtwoord of 20 eenmalige wachtwoorden af ​​door het juiste menu-item te selecteren.

3

Als de Mobile Bank-service actief is, stuurt u een sms naar het korte nummer van de bank (900) met het woord "Parol" en de laatste vijf cijfers van uw kaartnummer. Nadat u het wachtwoord in het antwoordbericht hebt ontvangen, belt u het Sberbank of Russia Contact Center en krijgt u het gebruikers-ID.

4

Ga naar de website Sberbank of Russia, klik in de rechterbovenhoek van de pagina op de optie Sberbank Online door erop te klikken met de linkermuisknop. Voer op de aanmeldingspagina uw gebruikers-ID en wachtwoord in de juiste velden in en klik op "Volgende". Beknopte informatie over het account zal onmiddellijk beschikbaar zijn op de hoofdpagina.

5

Klik voor gedetailleerde informatie met de linkermuisknop op de regel met het nummer van uw plastic kaart in het gedeelte "Mijn bankkaarten". U wordt naar de pagina "Kaarten, stortingen en rekeningen" geleid, waar u niet alleen het account op de kaart kunt vinden, maar ook de kaarttransacties van de huidige maand kunt volgen. Op dezelfde pagina is het mogelijk om een ​​rekeningoverzicht aan te vragen voor elke geselecteerde periode.

  • hoe u geld op de kaart kunt controleren via internet

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder