Plastic kaarten

Hoe een plastic kaart te blokkeren

De wazige wereld achter je lachgasballonnetje (Juni- 2019).

Anonim

Onlangs is een bankkaart erg populair geworden onder de producten van de bank, waarmee het mogelijk is om rekeningen van nutsbedrijven, mobiele communicatie en andere activiteiten te betalen, en deze te gebruiken als een betaalmiddel voor goederen.

instructie

1

Als u houder bent van een plastic kaart met contant geld, moet u heel voorzichtig zijn met dit product van de bank. Vanwege de kleine omvang kan de kaart door u worden verloren of door fraudeurs worden gestolen. Om situaties te vermijden waarin derden uw geld op de kaart kunnen gebruiken, moet u de helpdesk van de bank bellen. Dit nummer moet in uw contactenlijst staan. Wanneer u telefonisch communiceert met een bankmedewerker, moet u uzelf voorstellen en de reden voor de oproep vermelden - blokkeer uw kaart. Hierna zal de exploitant u vragen hoeveel geld op de kaart staat en u aanbieden om binnen 3 dagen naar het bankfiliaal te gaan met een paspoort om opnieuw in te dienen voor de kaart.

2

Als u de eigenaar bent van een Sberbank-kaart en u de Mobile Payment-service geactiveerd heeft, kunt u de kaart blokkeren door een SMS te sturen naar nummer 900 met de combinatie BLOKIROVKA, met de laatste vijf cijfers van uw kaart en de reden voor het blokkeren (0 - kaarten zijn verloren, 1 kaart is gestolen, 2 - kaart wordt overgelaten aan een geldautomaat). Daarna moet je binnen 5 minuten een sms-bericht sturen met de code die je als reactie hebt ontvangen.

3

Als u drie keer per ongeluk onbedoeld of onzorgvuldig de PIN-code invoert, wordt de kaart automatisch geblokkeerd. In een dergelijke situatie moet u contact opnemen met het dichtstbijzijnde filiaal van de bank en een overeenkomstige deblokkeringsverklaring opstellen. Als u een Sberbank-plastic kaart hebt, dan kunt u met een drievoudige onjuiste introductie van een pin de kaart na 24 uur gebruiken.

4

De bank kan naar eigen goeddunken uw kaart blokkeren als u zich niet aan de voorwaarden van de leningovereenkomst houdt. Met name als u herhaaldelijk de betaling van de minimumbetaling mist of als u achterstallig bent tot 90 dagen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder