Plastic kaarten

Hoe een verbonden clubkaart te krijgen

My 2019 Notion Layout: Tour (Juli- 2019).

Anonim

Svyaznoy is een winkelketen die is gespecialiseerd in de verkoop van communicatie en accessoires, diensten van vele mobiele operatoren, evenals digitale, foto- en audioapparatuur. De geografie van het bedrijf is vrijwel geheel Rusland. Voor gebruiksgemak en om bonuspunten te ontvangen, kunt u de kaart " Svyaznoy - Club " aanvragen .

instructie

1

Haal de kaart " Svyaznoy - Club " is nu onmogelijk. Vanaf 01.02.2011 is de uitgifte van MasterCard " Svyaznoy - Club " betaalkaarten beëindigd. Het onderhoud van " Svyaznoy - Club " -kaarten die vóór deze datum zijn uitgegeven, is beperkt tot de geldigheidsduur die op de voorkant van uw kaart staat. Vergeet niet dat het onderhoud van dit type kaart gratis is. Op dit moment wordt een ander type kaart uitgegeven: de Svyaznoy- bankkaart. Het heeft alle voordelen van de " Svyaznoy - Club " -kaart en heeft een aantal nieuwe opties. U kunt contact opnemen met de dichtstbijzijnde salon " Svyaznoy ", waar de manager een kaart zal uitgeven. Het programma " Svyaznoy Bank" zal uw financiële mogelijkheden uitbreiden. U kunt uw geld eenvoudig beheren, aankopen doen en sparen voor winst. Als u een " Svyaznoy Bank" -kaart hebt, bespaart u andere credit-, kortings- en bonuskaarten.

2

Geef een universele kaart " Svyaznoy Bank" in het dichtstbijzijnde communicatiecentrum " Svyaznoy ". Weet dat de service van dit type kaart is betaald, dus lees de servicevoorwaarden van de kaart voordat u hem uitgeeft. U kunt verschillende soorten kaarten uitgeven: een kaart zonder kredietlimiet en een kaart met een kredietlimiet. Voor de registratie heeft u zeker een paspoort nodig. Als u een creditcard met een kredietlimiet wilt ontvangen, moet uw leeftijd eenentwintig jaar zijn. Presenteer het paspoort aan de manager en geef aan welk type kaart je hebt gekozen. Als u het niet zeker weet, zullen medewerkers van de salon u alle voordelen en voorwaarden voor het uitgeven van een kaart uitleggen. Ze komt per post naar uw postadres.

3

Maak gebruik van de actie van "Connected". In de periode van 1 augustus tot en met 31 oktober 2011 ontvangt u de Svyaznoy- bankkaart . Wanneer u de volgende dag ontvangt, komt er een promotiecode op uw mobiel. Verdeel het naar al je vrienden en kennissen. Iedereen die de kaart ontvangt en registreert op de Svyaznoy-website met uw promotiecode, ontvangt driehonderd roebel als een geschenk van het bedrijf. Je ontvangt ook driehonderd roebel voor elke kaart die je promocode ontvangt. Het aantal kaarten is niet beperkt.

  • hoe een verbonden kaart te herstellen

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder