banken

Hoe te betalen leen schulden in 2019

Reken Maar! Aflevering 3: Wat kost een studerend kind? (Juni- 2019).

Anonim

De beschikbaarheid en ogenblikkelijke uitvoering van de lening leidt tot een groeiend aantal debiteuren voor zijn betalingen. Over de vraag hoe het voorkomen van schuld voorkomen kan worden in monosyllables - niet om vertragingen in de terugbetaling mogelijk te maken. Maar wat te doen, als het lange tijd allemaal is opgestaan ​​en het moet worden terugbetaald?

instructie

1

Een van de meest optimale antwoorden op de gestelde vraag is het regelmatig betalen van maandelijkse betalingen om te voorkomen dat er schulden ontstaan. Als u de lening eerder dan gepland wilt terugbetalen, moet u eerst het definitieve bedrag van de schuld opgeven. Het is de moeite waard om te overwegen dat de meeste banken een aantal specifieke vereisten hebben. Volgens de voorwaarden van de leningsovereenkomst is het mogelijk om het saldo slechts enkele maanden later te betalen. Als het bijvoorbeeld om consumentenkrediet gaat, kunnen we het hebben over cijfers als drie tot zes maanden. Hypothecaire leningen kunnen vervroegd worden terugbetaald na zes maanden, waarbij sommige banken beperkingen opleggen aan het minimumbedrag van de betaling.

2

Met de introductie van moederschapsuitkeringen werd de kwestie van schuldaflossing op een hypotheeklening voor veel gezinnen oplosbaar. Nu kunt u een deel of het volledige resterende bedrag betalen met dit certificaat. Het is de moeite waard om te overwegen dat als u slechts een deel van de hypotheek gaat afbetalen, u het nieuwe aflossingsschema voor leningen moet berekenen.

3

Het tegoed dat u op een bankkaart ontvangt, wordt beschouwd als een van de meest toegankelijke, maar tegelijkertijd de meest problematische. In de praktijk blijkt het uitermate moeilijk om de schuld volledig te betalen. Het probleem zit hem in het feit dat je altijd de mogelijkheid hebt om het beschikbare bedrag van de kaart op te nemen en de maandelijkse betaling te blijven betalen. Dus alleen maar toenemende aflossingsvoorwaarden. Om de schuld volledig terug te betalen, is het de moeite waard om af te zien van het uitgeven van geld dat gaat om terugbetaling of herfinanciering te regelen in de bank, waar u geen geld van de kaart kunt opnemen. Houd er ook rekening mee dat de schuld op het uitgegeven krediet op de kaart kan toenemen ten koste van rente die zonder uw instemming verandert. In dit geval is het raadzaam om, indien mogelijk, gebruik te maken van een aflossingsvrije periode wanneer rente niet in rekening wordt gebracht en de schuld volledig te betalen.

Let op

Als u persoonlijk contact opneemt met de bank om de schuld af te lossen, moet u een paspoort bij u hebben en afhankelijk van het type lening heeft u mogelijk ook een leningovereenkomst nodig en natuurlijk het benodigde bedrag.

Goed advies

U kunt de schuld terugbetalen in de bank waarin u een leningsovereenkomst hebt getekend. Om dit te doen, moet u naar de kassier gaan of gebruikmaken van de diensten van gespecialiseerde geldautomaten, terminals, post of bankoverschrijvingen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder