anders

Hoe de topvakantie te leren

Jongeren leren game ontwikkelen op kamp - Gamedesignkamp Top Vakantie (Juni- 2019).

Anonim

Tegenwoordig geven steeds meer jonge mensen de voorkeur aan breakdance voor alle andere dansstijlen. En als het vrij moeilijk is om de lagere pauze te dansen zonder speciale training, dan kan iedereen de bovenste breakdance leren.

Je hebt nodig

  • - sportkleding;
  • - muziek;
  • - spiegel

instructie

1

Trek losse kleding aan en zet de muziek aan. Ga voor het gemak voor een grote spiegel staan.
Vergeet niet dat de topstop verschillende hoogtepunten bevat. Dit zijn: golven, isolatie, glijders en een robot.

2

Begin deze dansrichting te leren door golven te creëren met je lichaam. De eenvoudigste golf is een golf met handen. Stel je voor dat er geen botten meer in je lichaam zijn en laat de golf van de rechterhand naar de linkerhand gaan. De golf moet eerst door de rechterelleboog gaan, de rechterschouder bereiken, naar de linkerschouder gaan en de uiteinden van de vingers van de linkerhand verlaten via de linker elleboogbocht.

3

Ontwikkel je verbeeldingskracht. De ideale golf zal er alleen uitkomen als je je duidelijk kunt voorstellen hoe soepel hij door je hele lichaam gaat. Oefen met het rennen van de golf met je voeten. Beweeg met je lichaam naar rechts en links, vooruit. Start de golf van bovenaf, vanaf de bovenkant. Probeer een golf te maken, die zijn oorsprong vindt vanaf de voeten.

4

Oefen het maanpad (glide) - de beroemde beweging van Michael Jackson. Je moet de illusie creëren van uitglijden terwijl je net langzaam achteruit beweegt. Om dit te doen, probeer je voeten van de grond te houden en buig je knieën indrukwekkend tijdens het bewegen.

5

Beheers de isolatietechniek. Je moet elk gewricht bezitten, terwijl je het apart van de rest coördineert. Om dit te doen, ontspan je gewoon en probeer je eerst te roteren met één schouder, zonder het lichaam te gebruiken, en dan met de andere. Werk door elke verbinding.

6

Stel jezelf voor een ijzeren, zware robot. Zijn bewegingen zijn scherp, helder, met tussenpozen, en laten geen hint van zachtheid toe. Probeer te lopen, beweeg je handen. Het belangrijkste is om het beeld niet te verlaten, omdat zelfs een zachte beweging kan de hele indruk verpesten.

7

Gebruik geleerde bewegingen in je dans. Luister naar muziek en wees niet bang om te improviseren.

Let op

Let bij het kiezen van schoenen voor breakdance op het feit dat het zacht en antislip is.

Goed advies

Verschillende dansscholen helpen je om de upper break-techniek tot in de perfectie te brengen als je in het openbaar wilt optreden.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder