Begroting voor thuis

Hoe moederschapskapitaal gebruiken om een ​​auto te kopen

SPEED GANG - H O E (EXCLUSIVE) (LYRICS) (Juni- 2019).

Anonim

De introductie van moederschapskapitaal was een belangrijke hulp voor veel gezinnen met kinderen. Vanaf het begin werd echter duidelijk dat de besteding van dit geld niet zo eenvoudig is. Er is een beperkte lijst met doelen geïntroduceerd waarvoor deze middelen kunnen worden uitgegeven. Kan ik een auto kopen met deze hoofdstad en hoe moet ik dit doen?

Je hebt nodig

  • - geboorteakten van kinderen;
  • - paspoorten van ouders;
  • - uittreksel uit het huisboek van de plaats van registratie van kinderen;
  • - andere documenten die de socialezekerheidsinstanties kunnen vragen.

instructie

1

Meer informatie over de zwangerschapsregels. Er zijn twee soorten betalingen. Het eerste type, dat in 2007 in het hele land werd geïntroduceerd, omvat de opbouw van fondsen voor moeders die een tweede of volgend kind hebben gekregen. Een vrouw kan zo'n kapitaal maar één keer in haar leven ontvangen. Het kan worden besteed aan slechts drie doelen - de opvoeding van kinderen, de aankoop van woningen of een pensioen voor de moeder. Het kopen van een auto is niet inbegrepen in de doelkosten, dus het gebruik van dergelijk moederschapsvermogen is niet mogelijk.
In 2011 zijn in sommige regio's wetten aangenomen over de invoering van het tweede type moederschapskapitaal, bijvoorbeeld in Yakutia en in de regio Novosibirsk. Het is bedoeld voor vrouwen die zijn bevallen van een derde of volgend kind. Het komt neer op honderdduizend roebel en wordt, net als het eerste type kapitaal, slechts eenmaal betaald. Het verschil is dat het nog steeds kan worden besteed aan een auto.

2

Als u geschikt bent voor een doelgroep om kapitaal van het tweede type te ontvangen, moet u de benodigde documenten verzamelen. Hun lijst is vergelijkbaar met die welke nodig is om kapitaal te verkrijgen voor een tweede kind.

3

Neem met het documentenpakket contact op met de socialezekerheidsinstanties. Als het programma in uw regio al is begonnen met werken, moet u een certificaat afgeven dat uw recht op dit geld bevestigt. U kunt echter pas beginnen met uitgeven nadat uw jongste kind anderhalf jaar oud is. Daarom zal onder dit programma onmiddellijk een auto kopen niet werken.
Aangezien het mogelijk is om uw recht op aankoop van een auto ten koste van moederschapsuitkeringen alleen in 2013 uit te oefenen, is er nu geen specifieke regeling waaronder de aankoop zal worden uitgevoerd. Maar nu is het duidelijk dat de familie hun eigen persoonlijke fondsen moet aantrekken, aangezien honderdduizend waarschijnlijk niet genoeg zullen zijn om de gewenste auto te kopen die geschikt is voor een groot gezin.

Goed advies

Als er in uw regio nog geen programma voor het aanbieden van het tweede type moederschaps-kapitaal is vastgesteld, kunt u nog steeds proberen uw transportprobleem op te lossen tegen openbare kosten. In veel regio's is een gratis auto beschikbaar voor gezinnen met een groot aantal kinderen, van zes of acht. Om in de rij te staan ​​voor een dergelijk voertuig, is het noodzakelijk om contact op te nemen met de socialezekerheidsinstanties in de gemeenschap.

  • moederschapskapitaal besteden aan een auto in 2019

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder