belastingen

Hoe vindt u de belastingschuld in 2019

Apple iPhone 7 review (Juni- 2019).

Anonim

Alle burgers van de Russische Federatie zijn verplicht om belasting te betalen over hun inkomen en eigendommen. Als de werkgever de inkomstenbelasting op de lonen betaalt, moeten andere soorten vergoedingen op eigen houtje worden vastgesteld en aan de begroting worden betaald. In dit geval is het vaak mogelijk om fouten te maken in de berekeningen of de timing van de betaling te vergeten. In dit geval biedt de federale belastingdienst van de Russische Federatie op zijn website aan alle belastingbetalers om de belastingschuld online te bepalen.

instructie

1

Bezoek de website van de belastinginspectie van de Russische Federatie op //www.nalog.ru/. Bovenaan de pagina ziet u een horizontaal paneel waarin u de sectie "Elektronische services" moet selecteren. Zoek de link 'Ontdek uw schuld' in het vervolgkeuzemenu. Klik erop.

2

Lees informatie over de dienst van het verstrekken van gegevens over schulden e voor belastingen . Voordat u doorgaat met het gebruik van de service, moet u uw toestemming voor het verstrekken van persoonlijke gegevens bevestigen. Klik op "Ja, ik ben het ermee eens".

3

Voer de nodige informatie in bij de zoekopdracht "Details belastingbetaler". Hier moet u uw achternaam, voornaam en middelste naam opgeven en vervolgens de identificatiecode correct invoeren. Klik in het veld "Regio van woonplaats" op de vervolgkeuzepijl en selecteer het adres waar u bent geregistreerd bij het belastingkantoor. Controleer de juistheid van de ingevoerde gegevens, vul het veld verificatiecode in en klik op de knop "Zoeken".

4

Krijg gegevens over uw belastingschulden. Het biedt ook de mogelijkheid om een ​​betalingsbewijs af te drukken, dat u kunt verstrekken aan de vestiging van Sberbank in Rusland. Als er geen achterstallige betalingen op belastingen zijn, verschijnt het opschrift "Er is geen schuld". Als u denkt dat u geen belasting hebt betaald, is deze hoogstwaarschijnlijk nog niet betaald of in de afgelopen periode was er een overbetaling voor u die de schuld droeg. Deze informatie moet worden verduidelijkt in het belastingkantoor.

5

Registreer uw "persoonlijke account" op de website van de federale belastingdienst van Rusland. Als gevolg hiervan kunt u de betalingen van belastingen voortdurend volgen, waardoor de vorming van schulden wordt geëlimineerd. Krijg een login en wachtwoord kan in het kantoor van de belastingdienst op de woonplaats door het schrijven van een verklaring.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder