Begroting voor thuis

Hoe je jezelf kunt beschermen tegen afpersing

MNM Ninjanieuws: deze website leert je veilig sexten (Juni- 2019).

Anonim

Afpersing is een misdrijf waarbij de afperser vereist dat materiële waarden of eigendomsrechten aan hem worden overgedragen onder de dreiging van geweld of onthulling van informatie die een persoon schande maakt. Hoe jezelf te beschermen tegen deze situatie?

instructie

1

Houd je geheimen met je. Wijs vrienden niet toe aan de geheimen van het persoonlijke leven. Vermijd dingen waarvoor je je moet schamen.

2

Neem maatregelen om persoonlijke informatie te beschermen: achternaam, naam, patroniem, paspoortgegevens, adres, maak uw telefoonnummer niet bekend. Draag dergelijke gegevens niet over aan derden en geef geen toestemming om ze onnodig te verwerken. Wees voorzichtig bij het plaatsen van informatie over uzelf en uw familieleden op internet in het algemeen en op sociale netwerken in het bijzonder.

3

Als je rijk bent, maak dan geen misbruik van je materiële rijkdom. Dit kan afpersing veroorzaken.

4

Vermijd mensen die eerder zijn beschuldigd van afpersing of een strafblad hebben onder dit artikel. Raak niet betrokken bij twijfelachtige bedrijven met bedrijven die u niet vertrouwt.

5

Omdat de afperser eerst "de grond af tast", probeert hij te begrijpen hoe belangrijk het voor u is om bepaalde informatie niet openbaar te maken, koel te blijven. Laat niet zien hoe ongewenst het voor u is om informatie bekend te maken die beschikbaar is voor de crimineel. Soms is het zinvol om de afperser voor te zijn en de informatie zelf te "declassificeren". Als gevolg hiervan zal het mogelijk zijn om informatie in een zo goed mogelijk licht te presenteren en om de crimineel de invloed op u te ontnemen.

6

Denk dat je de dreigementen van de afperser kan weerleggen. Misschien hebt u ook informatie die voor hem ongewenst is. Vertel de crimineel in ieder geval dat u een verklaring aan de wetshandhavingsinstanties hebt geschreven over het feit van afpersing .

7

Als u bedreigingen ontvangt die verband houden met schade aan u of uw dierbaren, neemt u contact op met de politie. Vermijd directe onderhandelingen met de afperser, want in dit geval moet je volgens zijn regels spelen en ze zijn duidelijk niet rendabel en onvoorspelbaar. Als je eenmaal aan de eisen van de crimineel hebt voldaan, ben je er niet van verzekerd dat hij na een tijdje geen nieuwe zal uitschrijven.

8

Probeer in te slaan op bewijs van afpersing: leg het gesprek vast op de recorder, installeer een verborgen videocamera. Het is belangrijk om voldoende bewijs van een misdrijf te verzamelen, zodat een strafzaak tegen de afperser wordt aangespannen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder