anders

Hoe een man vork te maken

Schleife binden zum Geschenke verpacken. ? DIY Geschenkschleife zum Geschenk dekorieren basteln (Mei 2019).

Anonim

Soms willen vrouwen waardevolle geschenken ontvangen, zoals sieraden, bontjassen, leren tassen, dure parfums, enz. Meestal moeten deze aankopen het doen met hun geliefde mannen. Maar hoe te handelen in het geval dat ze niet klaar zijn om naar deze uitgaven te gaan?

instructie

1

Rangschik de accenten op de juiste manier. U hoeft niemand te dwingen iets te doen. Je kunt je man overtuigen om je iets te kopen door zijn logica of gevoelens te beïnvloeden. Meestal nemen vrouwen hun toevlucht tot de tweede optie. En dit is heel logisch, omdat ze zelf vaak afhankelijk zijn van emoties en proberen ze wakker te maken in een partner.

2

Geef een man verdiende complimenten. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, vinden niet alleen vrouwen het leuk om hun adres te horen, maar ook de vertegenwoordigers van de sterkere sekse. Vertel hem hoe hij goed werkt of ziet. Dat wil zeggen, als je een nieuwe jurk nodig hebt, kun je het volgende zeggen: "Lieveling, je ziet er gewoon geweldig uit in deze nieuwe jas! Maar het zou veel beter zijn als je een onweerstaanbare metgezel naast je had."

3

Geef jezelf een geschenk voor hem. Soms moet je het initiatief nemen om het gewenste ding te krijgen. Geef je partner een nieuw kwaliteitsscheermes, parfum of shirt. Het hangt allemaal af van wat hij liefheeft of nodig heeft. Na deze stap van uw kant zal hij meer steun geven aan een volgend aankoopverzoek.

4

Maak een smakelijk gerecht klaar voor je partner. De mening dat het pad naar het hart van een man door de maag ligt, vindt in het echte leven plaats. In de regel worden na een heerlijk gekookt diner zijn gevoelens geactiveerd. Logisch denken is bijna uit. Op dit moment kun je hem vertellen over je verlangen. Er is een grote waarschijnlijkheid dat hij het ermee eens is.

5

Vraag om geld te besteden aan uw gewenste ding na geslachtsgemeenschap. Seks brengt liefdevolle mensen bij elkaar en helpt ook om alle gevoelens te bevrijden. In deze toestand kan een man praktisch niet logisch denken. Dit is het meest geschikte moment om hem uit te nodigen voor het gewenste ding. Fluister gewoon in zijn linkeroor wat je wilt. In de meeste gevallen zijn mannen het daarmee eens.

  • Maak een man "vork" in 2019

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Top 7 bedrijven die eigendom zijn van Foot Locker (FL)
Inzichten

Top 7 bedrijven die eigendom zijn van Foot Locker (FL)

Opgericht in 1879, Foot Locker Inc . (NYSE: FL) is gedwongen om de bedrijfsactiviteiten in de loop van de tijd te veranderen om tegemoet te komen aan de atletiekmarkt. Tegenwoordig levert het goederen aan sporters ongeacht geslacht, geografische locatie of sport naar keuze. Om dit te doen, exploiteert het een groot aantal dochterondernemingen en merknamen die gespecialiseerd zijn in een specifiek product of sport.
Lees Verder
Hoe Amazon de Artificial Intelligence Race
Inzichten

Hoe Amazon de Artificial Intelligence Race

Hoewel veel waarnemers overwegen Amazon. com Inc. ( AMZN ) om een ​​onstopbare kracht te zijn die de concurrentie overal mee naartoe neemt, met name in retail en cloudcomputing , de velden van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) zijn bijzonder belangrijke gebieden waar het achterblijft,
Lees Verder