belastingen

Hoe een belastingaftrek op uw huis af te geven

Webinar: Bedrijf starten vanuit een WW-uitkering (Juli- 2019).

Anonim

Bij het verwerven van onroerend goed, met name zijn huis, biedt de staat een aftrek . Hiertoe wordt een verklaring afgelegd om in te vullen waarmee u het programma kunt downloaden op de officiële website van de Federale Inspectie van de Belastingdienst. Er is een documentatiepakket bij gevoegd, waarvan de lijst afhangt van de regio waar u woont. Volledige lijst met documenten bij de inspectie van uw stad.

Je hebt nodig

 • - documenten die het eigendom van onroerend goed bevestigen;
 • - overeenkomst over de verwerving van onroerend goed;
 • - akte van acceptatie en overdracht van onroerend goed;
 • - betalingsdocumenten ter bevestiging van het feit van de betaling van uitgaven (goederen- en contante ontvangsten, ontvangsten, bankkredietafschriften en andere documenten);
 • - certificaat 2-NDFL;
 • - programma "Verklaring";
 • - paspoort;
 • - TIN-certificaat;
 • - leningsovereenkomst;
 • - Belastingcode van de Russische Federatie;
 • - volmacht voor het recht op aftrek (als de woning wordt gedeeld).

instructie

1

Vul de aangifte in, voer het type document in, in dit geval komt het overeen met 3-NDFL. Als u een aangifte voor de eerste keer indient, stelt u "0" in als het correctienummer. Geef het nummer van de belastingdienst op uw plaats van registratie aan. Voer je tag in als belastingbetaler, in dit geval is het een ander individu. Houd er rekening mee dat een aftrek alleen kan worden verkregen wanneer u officieel werkt, de inkomstenbelasting regelmatig overmaakt. Uw inkomen bevestigt hulp 2-NDFL.

2

Schrijf al uw persoonlijke gegevens, paspoortgegevens, inclusief de reeksen, het nummer en de divisiecode. Zorg ervoor dat je je telefoonnummer opgeeft. Volgens hem is de belastingdienst in de regel verplicht om informatie te verduidelijken. Voer het adres van uw registratie in (registratie).

3

Schrijf in de kolom met inkomsten de naam van het bedrijf waar u uw verplichtingen uit hoofde van het contract (arbeidsrecht, burgerlijk recht) nakomt. Vermeld het INN, PPC-bedrijf waar u werkt. Noteer vervolgens het aantal maanden, het bedrag van uw salaris voor de laatste zes maanden of een jaar van uw werk in een bepaalde onderneming.

4

Selecteer op het tabblad Inhoudingen een property- inhouding . Geef vervolgens het type thuisaankoop op . In de regel is dit een koopovereenkomst. Voer het type woning in. In het geval van een joint of share ownership, om een aftrek te verkrijgen , dien je een volmacht in te dienen die het recht om geld terug te geven overdraagt ​​aan een van de eigenaars. Schrijf het adres op waar het huis dat je hebt gekocht zich bevindt. Vermeld de datum van registratie van eigendom, gebruikmakend van het juiste certificaat. Voer de datum, maand en het jaar in waarop het recht op gebruik van het onroerend goed door de verkoper aan u is overgedragen.

5

Schrijf de kosten van het huis in overeenstemming met het bedrag dat in het contract is gespecificeerd, evenals het bedrag van de betaling voor betalingsdocumenten. Druk de verklaring af. Schrijf een verklaring over uw eigendomsaftrek a. Dien de documentatie in bij de belastingdienst.

 • Belastingaftrek bij aankoop van een appartement. Aftrek van onroerend goed. in 2019

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder