Persoonlijk geld

Hoe niet veel geld uitgeven

Dag #13 Minder geld uitgeven? Dit zijn mijn tips! MOTIVATIE MAAND (Mei 2019).

Anonim

Als er een doel is om een ​​bedrag te verzamelen voor een grote aankoop of bijvoorbeeld een reis naar een ander land, moet u niet veel geld uitgeven. U kunt het nodige verwerven, met inachtneming van de besparingen. Het is vrij eenvoudig.

instructie

1

Koop producten voor een week in een grote supermarkt. Koop ze dagelijks in kleine winkels op weg van het werk en je zult meer geld uitgeven. En om precies datgene te kopen wat u nodig heeft, moet u van tevoren een lijst met producten maken.

2

Koop kleding en schoenen in het verkoopseizoen. Dus je besteedt niet te veel. En als het ding dringend nodig is, kunt u ernaar zoeken in de stockwinkel, waar de prijzen laag zijn.

3

Kies met behulp van een mobiele verbinding een tariefplan dat voor u gunstig is. Vergeet niet om kennis te maken met nieuwe aanbiedingen. Vaak zijn er nieuwe tariefplannen met aantrekkelijkere voorwaarden.

4

Koop aankopen in die winkels waarvan u de kortingskaarten bezit. En u kunt vragen om een ​​kortingskaart met vrienden. Je kunt dus veel sparen.

5

Als u niet veel geld wilt uitgeven aan hygiëneproducten en huishoudelijke chemicaliën, let dan op grote verpakkingen. Meestal zijn ze winstgevender om te kopen. Maak ook kennis met de promoties die in winkels worden gehouden.

6

Probeer kwaliteitsartikelen te kopen. Goedkope goederen hebben niet altijd deze kenmerken. Als iets niet lang meegaat, ontstaan ​​er extra kosten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder