Leningproducten

Hoe krijg je een lening op één paspoort

Financiële Tegenvaller... - Vlog #120 // OPTIMAVITA (Juni- 2019).

Anonim

Het verzamelen van een groot pakket vereiste documenten voor een lening kan niet iedereen. Uiteraard zijn er geen problemen met een paspoort of een ander identiteitsbewijs, maar niet elke lener heeft een salarisbewijs of een kopie van een werkstuk dat is gecertificeerd door een notaris.

Daar is een verklaring voor: een vrij groot aantal mensen werkt informeel. Aan de ene kant is zowel de diensttijd als het salaris meer dan bevredigend, maar de officiële bevestiging kan niet worden verkregen.

In verband met dergelijke omstandigheden, de leners en de vraag rijst - is het mogelijk om een ​​lening op een paspoort uit te geven zonder extra documentatie?

Waar te draaien?

In feite is de situatie niet zo triest. Veel banken zijn bereid om hun klanten alleen leningen op het paspoort te verstrekken. Maar Sberbank, VTB24, Alfa-Bank, bijvoorbeeld, behoren niet tot dergelijke banken - de grootste banken kunnen alleen een lening verstrekken als ze over het benodigde pakket documenten beschikken.

De oplossing is van toepassing op andere, kleinere banken of financiële organisaties, bijvoorbeeld East Express Bank, OTP, Renaissance en anderen.

In het geval van een lening op het paspoort moet je niet hopen een groot bedrag te ontvangen. Het maximum dat u een bank zonder referentie kan geven, is 200.000 roebel. Deze beperking is begrijpelijk, omdat banken geen risico willen nemen.

Vanwege het hoge risiconiveau neemt de rente op de lening toe. Vaak kan het twee keer hoger zijn dan wanneer een lening wordt uitgegeven voor een volledig pakket documenten.

Express lening

Expressleningen kunnen een andere optie zijn - geld uitgeven met de minimaal vereiste documenten. De aanvraag wordt binnen een uur ingediend en beoordeeld. Leningen van dit type worden uitgegeven in alle, zelfs de grootste banken.

De voordelen van een dergelijke urgente lening omvatten een hoge verwerkingssnelheid en loyaliteit in termen van klantbehoeften, en nadelen zijn hoge rentetarieven en een kleine hoeveelheid krediet.

Er is nog een andere mogelijkheid om een ​​lening te krijgen zonder extra. documenten - dit is een overzicht van de inkomsten op de bankvorm. Een dergelijk document wordt uitgegeven door de bank en ingevuld door de werkgever van de klant, die aangeeft hoe lang de lener werkt in de organisatie, zijn positie en het niveau van de lonen gedurende enkele maanden.

Een dergelijk document is gecertificeerd door het zegel en de handtekening van de werkgever. Dit type document is analoog aan het NDFL-2-certificaat en een gewaarmerkte kopie van het arbeidsboek.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder