Persoonlijk geld

Waar is het beter om een ​​brokerage-account te openen

Stamkoppel Binaire Opties Trading live (Mei 2019).

Anonim

Werk op de effectenmarkt kan een stabiel hoog inkomen opleveren. Bovendien is beleggen in aandelen van ondernemingen een zeer goede investeringsoptie. Maar voor een onafhankelijke handel in effecten moet een beginnende belegger veel weten en kunnen. In het bijzonder om te begrijpen waar het beter is om een ​​brokerage-account te openen.

Op dit moment worden brokeragediensten door veel bedrijven aangeboden. Daarom is de taak van de belegger om de meest handige en betrouwbare optie te kiezen. Je zou moeten werken met bedrijven die hun betrouwbaarheid en verantwoordelijkheid tegenover klanten hebben bewezen.
Een van deze bedrijven is Sberbank van Rusland. Al geruime tijd biedt hij zijn klanten toegang tot aandelenhandel op de Moscow Interbank Currency Exchange, die zich bezighoudt met effecten van Russische bedrijven.

Hoe een brokerage-account openen in Sberbank


Om een ​​account te openen, volstaat het om contact op te nemen met het dichtstbijzijnde filiaal van Sberbank en te weten te komen waar u een contract voor bemiddelingsdiensten kunt ondertekenen. Het wordt meteen met u aangegaan of het adres van de Sberbank-instelling dat u nodig hebt, wordt genoemd. In de regel kan het contract worden afgesloten in de centrale vestiging van Sberbank in het regionale centrum.
U moet een paspoort, FIN, uw Sberbank-kaart of spaarboekje hebben. Je hebt ook ongeveer 2000 roebel nodig om een ​​flashdrive met software te betalen. Voor de handel zal je een heel handig programma krijgen - de QUIK trading terminal. Je zult direct vanaf je computer kunnen werken, je hebt toegang tot informatie over alle trading tools, inclusief blue chip-aandelen - toonaangevende Russische bedrijven.
Aanvragen voor de aan- en verkoop van aandelen kunnen telefonisch worden ingediend, maar werken via een computer is veel handiger. Het is erg belangrijk dat u bij het werken met de tradingterminal de mogelijkheid hebt om de dynamiek van de marktwaarde te analyseren met behulp van verschillende technische analysehulpmiddelen. Op de Sberbank-website zijn trainingsmaterialen aanwezig die de beginner helpen om op de effectenmarkt te gaan werken.

Een rekening openen bij andere makelaarsbedrijven


De belangrijkste voorwaarde voor het openen van een account bij andere makelaars is hetzelfde - hun betrouwbaarheid. U kunt samenwerken met grote banken of gespecialiseerde makelaarsbedrijven. Voordat je een keuze maakt, moet je in het netwerk kijken naar feedback over het werk van de instelling waarin je bent geïnteresseerd. In het bijzonder, hoe gemakkelijk het is voor klanten om hun geld op te nemen. Voor een betrouwbaar bedrijf duurt de betaling maximaal enkele dagen, er ontstaan ​​geen problemen met het opnemen van geld.
Om aandelen op een rekening te verhandelen, moet u een bepaald bedrag storten. Voor een comfortabele handel moet u minimaal 20.000 roebel hebben. Sommige bedrijven stellen een minimum stortingsbedrag vast, andere niet. In elk geval wordt het niet aanbevolen om te beginnen met handelen zonder ten minste 10.000 roebel op de rekening te hebben. Voordat u met het echte werk begint, moet u enige tijd oefenen op een gratis demo-account, zodat u de basistechnieken van handelen kunt leren.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder