Plastic kaarten

Tip 1: Welke banken in Rusland sturen per post een bankpas

Most Dangerous Town on the Internet - Where Cybercrime Goes to Hide (Juli- 2019).

Anonim

In tegenstelling tot creditcards, wordt debet (waarop alleen het persoonlijk geld van een burger wordt opgeslagen en geen geleend geld wordt verstrekt) geen product dat gemakkelijk per post door banken wordt verzonden. Feit is dat het voor banken niet zo winstgevend is, in tegenstelling tot creditcards. En toch kunt u verschillende banken vinden die bereid zijn om per e-mail een bankpas te sturen en de klant niet in hun kantoren te kwellen.

Algemene informatie


De meeste moderne Russische banken bieden hun klanten de mogelijkheid om een ​​bankpas te bestellen via de telefoon of via hun officiële website, maar de klant moet in de regel nog steeds naar het dichtstbijzijnde bankkantoor om de kaart zelf te ontvangen.
In Rusland zijn er echter verschillende banken die klaar zijn om per post een goede betaalpas aan de klant te bezorgen.

Tinkoff. Krediet systemen


Naast het hoofdproduct - creditcards, is de bank "Tinkoff" ook bezig met het vrijgeven van betaalpassen. Dus de pinpas "Tinkoff Black" kan per post worden afgeleverd naar elke regio in Rusland. Dit product is zeer aantrekkelijk vanwege zijn mogelijkheden: de bank belooft tot 8% per jaar op het saldo op de kaart, contant geld van 3000 roebel is mogelijk zonder kosten via geldautomaten van een bank, er is ook een terugbetaling van geld voor elke aankoop.
Afhankelijk van de voorwaarden van de bank varieert het percentage teruggave van geld aan de kaarthouder voor aankopen van 1% tot 30%.
Als er een aanbetaling is gedaan op de kaart "Tinkoff Black" vanaf 30.000 roebel en hoger, is de kaartservice gratis (anders worden 99 roebel per maand in rekening gebracht).

Okeanbank


Bankpas van Oceanbank Visa kan ook per post aan de klant worden bezorgd. De kaart biedt de mogelijkheid om gratis te betalen voor mobiele communicatie, internet, televisie en andere diensten. U kunt ook elektronisch geld overmaken naar de kaart met een minimumprovisie - Oceanbank werkt online met alle toonaangevende betalingssystemen.

QIWI Bank


CJSC "QIWI Bank" biedt klanten van hun Qiwi-betalingssysteem de mogelijkheid om per post een bankpas te ontvangen. Het maken en verzenden van een plastic kaart met een geldigheidsduur van 1 jaar is slechts 100 roebel, die vooraf op het elektronische account van de gebruiker aanwezig moet zijn. Met Qiwi Visa Plastic kan de eigenaar wereldwijd betalen zonder commissies in winkels
De provisie wordt alleen berekend voor betalingen in buitenlandse winkels in roebels en is 2, 5%.
evenals contant geld bij elke geldautomaat. Bovendien is het bedrag op de kaart altijd gelijk aan het bedrag in de portefeuille. De kaart kan onmiddellijk worden aangevuld vanuit vrijwel elke terminal in Rusland, alleen het telefoonnummer van de eigenaar kennende. Een kenmerk van de kaart is dat deze niet de voor- en achternaam van de eigenaar vermeldt; Dit zou echter geen problemen mogen veroorzaken bij het verrichten van betalingen.
QIWI Visa plastic kaart is een type Visa Instant Issue-kaarten van het internationale betalingssysteem Visa, die niet-persoonlijk zijn, d.w.z. zonder vermelding van de naam van de houder.

Yandex geld


Met de steun van de bovengenoemde Tinkof Bank en het MasterCard-betalingssysteem geeft Yandex zijn bankkaart uit voor een periode van 3 jaar en kunnen gebruikers het per post ontvangen. De productiekosten en verzendkosten zijn 149 roebel voor elke stad in Rusland. Productservice is gratis. Deze kaart is niet gekoppeld aan een bankrekening maar aan een e-wallet in het Yandex.Money-systeem. Daarom is het bedrag op de kaart altijd gelijk aan het bedrag in de portefeuille. De mogelijkheden die de gebruiker interesseren zijn als volgt: de kaart is een premiumcategorie goud (dit betekent dat de eigenaar van extra rechten kan genieten); Daarnaast maakt de kaart gebruik van de technologie van Pay Pass, waarmee u one-touch-betalingen kunt doen in handels- en servicebedrijven waar dergelijke service wordt aangeboden. Ook is er bij gebruik van een bankproduct van Yandex geen provisie voor het aanvullen van een kaart of het uitvoeren van niet-contante betalingen. De geldopname commissie bedraagt ​​3% van het opnamebedrag plus 15 roebel, maar niet minder dan 100 roebel.

Деньги@Mail.ru


Dit product is vergelijkbaar met Yandex Money (blijkbaar omdat de ondersteuning ook wordt geboden door Tinkof en MasterCard). Maar er zijn enkele uitzonderingen. Het onderhoud van de kaart is bijvoorbeeld ook gratis, maar alleen als het actief wordt gebruikt; bij afwezigheid van kaarttransacties wordt een vergoeding van 350 roebel in rekening gebracht voor het jaar. De productie en levering van een kaart is 139 roebel voor elke stad in de Russische Federatie.

Tip 2: Hoe een bankpas te krijgen

Een debetkaart krijgen, zal niet moeilijk zijn. Hiervoor hebt u een minimum aan documenten (alleen een paspoort met een permanente registratie) en tijd nodig, behalve dat u op de productie ervan moet wachten. In sommige banken (in het bijzonder Sberbank van de Russische Federatie) kan het kantoor gebonden zijn waar u een kaart kunt krijgen naar uw woonplaats. Maar voor het grootste deel is er geen limiet.

Je hebt nodig

 • - paspoort;
 • - geld voor de eerste aflevering (optioneel).

instructie

1

Kies de bank waarvan u de kaart wilt hebben, het type en de klasse van dit product, neem contact op met de specialisten van het dichtstbijzijnde filiaal en informeer hen over uw wens. Als u, na voorafgaande kennis te hebben genomen van de voorwaarden voor het verstrekken en onderhouden van de kaarten, nog steeds een aantal vragen hebt, is het tijd om alles te weten te komen voordat u de documenten invult.

2

Lees aandachtig het pakket met documenten dat ter beoordeling wordt aangeboden (contract, banktarieven, enz.). Vraag om alle onbegrijpelijke momenten op te helderen. Hoewel een debetkaart, in tegenstelling tot een creditcard, niet het gebruik van bankgeld met zich meebrengt, alleen die van u, is een relatie met een kredietinstelling een financiële kwestie die per definitie niet lichtzinnig hoeft te zijn.
Als alles duidelijk en tevreden is, ondertekent u de documenten op de juiste plaatsen.

3

De kaart, als je niet hebt betaald voor zijn dringende probleem (veel banken bieden deze service voor extra geld), is binnen een week klaar. Meestal moet u het op te halen bij het bankkantoor, na voorafgaande telefonische voorbereidend verduidelijking. In sommige gevallen kan het ook worden verzonden naar het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
Als u verbinding maakt met mobiel of online bankieren, krijgt u ook toegangssleutels of instructies om ze te maken.

Tip 3: Wat is de kaart Qiwi Visa Plastic

De Qiwi Visa Plastic-kaart is een zeer interessant bankproduct met veel functies. Gemak van ontvangst, gebruiksgemak, veiligheid van operaties, binden aan gemeenschappelijke elektronische valuta, girale betalingen in winkels zonder provisies - dit en nog veel meer zorgt ervoor dat u deze debetkaart in meer detail bestudeert. Wat we nu in dit artikel zullen doen.

Algemene informatie


Op de officiële website van Qiwi staat dat de plastic kaart Qiwi visum plastic de eigenaar toestaat om in winkels te betalen en geld uit geldautomaten over de hele wereld te laten uitbetalen. Bovendien is het bedrag op de kaart altijd gelijk aan het bedrag in de portefeuille.
De kaart is een bankpas (dat wil zeggen, u kunt niet naar het tegoed gaan minus). Een aanvraag voor de ontvangst ervan is eenvoudig te regelen in uw account op de website Qiwi. Vervolgens worden 100 roebel (als u de kaart per Russische post wilt ontvangen) of 425 roebel (als u de levering van een plastic kaart aan de koerier toevertrouwt) afgeschreven van uw elektronische account om het te maken. En na sommigen krijgt u een Qiwi-visum plastic kaart die 1 jaar geldig is.
Houd er rekening mee dat er geen houdernaam op de kaart staat. Er zullen echter geen problemen met uw betalingen ontstaan.
De QIWI Visa-plastickaart behoort tot het Visa Instant Issue-type Visa internationale betaalsysteemkaarten die niet-persoonlijk zijn, dat wil zeggen zonder vermelding van de naam van de houder.

Directe en gemakkelijke geldoverdracht


Als u bijvoorbeeld vanwege een aantal levensomstandigheden op een lange reis of zakenreis bent, heeft u wellicht geld nodig. U kunt uw vrienden of familieleden vragen ze over te zetten naar uw account en ze kunnen het in slechts een paar minuten doen, alleen uw mobiele nummer kennende. Het rekeningnummer in Qiwi valt volledig samen met het nummer van de telefoon die eraan gekoppeld is. Daarom zal een bekend nummer voor uw dierbaren extra bewijs voor hen zijn dat er geld voor een plastic kaart naar u toekomt, en niet voor een onbekende aanvaller. Het geld verschijnt op elk moment van de dag onmiddellijk op de plastic kaart van uw Qiwi-visum. Noch u, noch uw familieleden zullen naar een bank of vertegenwoordiger van het geldtransfersysteem moeten gaan.

Comfortabele familiekaart


De plastic kaart van het Qiwi-visum is handig in gebruik als u het ouderlijk toezicht op het juiste en doelgerichte gebruik van het zakgeld van uw kinderen wilt houden. Er kunnen maximaal 5 actieve kaarten aan een Qiwi-portemonnee worden gekoppeld. In het persoonlijke account op de Qiwi-website in het gedeelte 'Rapporten' kunt u ook de geschiedenis en inhoud van betalingen op bepaalde kaarten bekijken. Daarnaast is het mogelijk om de kaarten bepaalde namen te geven (bijvoorbeeld de namen van uw kinderen) voor een betere oriëntatie in gezinsuitgaven. Er is ook een gratis sms-melding van ontvangst / besteding van fondsen.

Wijze van girale betalingen zonder commissies


Geld opnemen van een Qiwi-plastic kaart lijkt misschien een hoofdberoep.
Geldopname: 2% van het bedrag + 50 roebel. (ongeacht de bank, waarvan de pinautomaat door de cliënt werd gebruikt bij het opnemen van contant geld).
Maar als een middel om geldloos te betalen - deze kaart is erg goed. Voor betalingen in Russische winkels, evenals voor betalingen in buitenlandse winkels in de valuta, wordt geen commissie in rekening gebracht.
De provisie wordt alleen berekend voor betalingen in buitenlandse winkels in roebels en is 2, 5%.

Handige persoonlijke zakelijke tool


Als u bezig bent met freelancen of kleine bedrijven op internet en elektronisch geld voor uw werk accepteert, kan de plastic kaart van Qiwi Visa zeer nuttig voor u zijn. Bovendien kunt u ook linken naar de Qiwi-wallet-accounts van andere grote betalingssystemen van de Runet - WebMoney en Yandex-geld (ze zijn gekoppeld met behulp van een plastic Yandex-kaart). Als u in Qiwi geld overboekt naar uw account, krijgt u onmiddellijk toegang tot al uw geld van uw plastic kaart en kunt u er onmiddellijk niet-contante aankopen mee doen of e-valuta uitbetalen.

 • Antwoorden op veelgestelde vragen over de Qiwi Visa Plastic-kaart op de officiële Qiwi-website

Tip 4: Hoe een bankkaart te krijgen

Een bankkaart krijgen is geen probleem. Het volstaat om de bank, het type en type kaart te kiezen en contact op te nemen met het dichtstbijzijnde filiaal van de kredietorganisatie. Na uw gesprek met de exploitant (of consultant) en het invullen van de nodige papieren, zal de bank overgaan tot de productie van de kaart.

Je hebt nodig

 • - paspoort;
 • - de aanwezigheid daarin van registratie op de woonplaats;
 • - Een vulpen (deze wordt waarschijnlijk in een bank gegeven);
 • - geld om te betalen voor bankdiensten.

instructie

1

Bankkaarten behoren tot verschillende betalingssystemen, de meest voorkomende zijn Visa en Mastercard. De kaarten van deze systemen kunnen overal ter wereld worden gebruikt waar geldautomaten of betaalkaarten zijn.
De hoofdcategorieën betaalkaarten: lager (Visa Electron, Maestro), klassiek (Visa Classic, Mastercard Standart) en bevoorrecht: goud, platina, etc. Hoe hoger de klasse van de kaart, hoe meer kansen en bonussen voor de eigenaar, hoe duurder de jaarlijkse service. Met lage en gemiddelde inkomsten om te veel te betalen voor privileges is het niet logisch.

2

Kaarten worden ook verdeeld in credit en debit. De laatste worden ook berekend genoemd. Op de bankpas kan de eigenaar alleen zijn eigen geld gebruiken. Op de lening - als het bankgeld verstrekt aan de klant als een lening. Er zijn ook betaalkaarten in rekening-courant: de kredietlimiet is in de regel klein, mits deze het saldo van de kaart overschrijdt.

3

Voor registratie van een betaalkaart is uw paspoort voldoende. Het kan nodig zijn om onmiddellijk te betalen voor de jaarlijkse service. Als u een creditcard wilt, heeft u meestal een van de aanvullende documenten nodig: paspoort, TIN-certificaat, militaire ID, rijbewijs. De bank wil mogelijk ook een bewijs van uw inkomen zien.

4

Bij het kiezen van een bank moet men rekening houden met de nabijheid van zijn afdeling tot thuis, op het werk, enz., Het aantal geldautomaten in de stad van de woonplaats (de meeste geldautomaten hebben de voorkeur boven die met een geldautomaat voor de hele stad), de aanwezigheid en de breedte van het kantorennetwerk in Rusland, de mogelijkheid om geld op te nemen geen interesse in zijn pinautomaten en apparaten van andere banken in het land en in het buitenland, de mogelijkheid om het account telefonisch en via internet te beheren.

5

Van groot belang zijn de beoordelingen van andere klanten en hun eigen indrukken van een bezoek aan de bank en communicatie met zijn klerken aan de telefoon. Als je iets niet leuk vindt, is het beter om een ​​andere bank te kiezen. Bekijk bij het bestuderen van reviews precies welk bankproduct de auteur heeft gebruikt. Als een persoon problemen heeft met het retourneren van een lening bij een bank, is het onwaarschijnlijk dat zijn feedback op de bank positief is.

6

Wanneer de keuze is gemaakt, blijft het om naar de bank te komen en werknemers te informeren over hun wens om een ​​kaart te krijgen. In veel banken is er een elektronische wachtrij, maar er zijn er nogal wat waar het leeft.
Een bankbediende geeft je de documenten die je nodig hebt om in te vullen en naar je paspoort te kijken.
Het is mogelijk dat u onmiddellijk geld moet betalen aan de kassier voor kaartonderhoud. Maar er zijn banken, waar het niet nodig is, het geld wordt in rekening gebracht bij de eerste storting op de rekening. Er is ook een optie wanneer u onmiddellijk een bepaalde minimale bijdrage moet doen, vooral voor de kaart van de bevoorrechte klasse.

7

Wanneer dit is gebeurd, gaat de bank over tot het maken van een kaart. Dit proces duurt van drie dagen tot een week. Versnelde kaartuitgifte is mogelijk van de ene dag op de andere voor een vergoeding.
Om de voltooide kaart te krijgen, moet je vaak weer op kantoor komen. Veel banken stellen de klant telefonisch op de hoogte van de paraatheid van de kaart, maar niet alles. Er zijn er die kant-en-klare kaarten per post verzenden naar het adres van de klant. In dit geval moet u het mogelijk telefonisch activeren.
Samen met de kaart ontvangt u een envelop met een pincode. U zult het in de ATM invoeren om de kaart te gebruiken. Om de pincode te zien en te weten, zou niemand anders moeten zijn dan jij.

Tip 5: Hoe een bankrekening openen via internet

Bij het openen van een bankrekening kan niet worden gedaan zonder een bezoek aan een filiaal van een kredietinstelling of op zijn minst een ontmoeting met zijn werknemer. Bij sommige banken kunt u echter een account via internet reserveren, het nummer krijgen en zelfs betalingen direct accepteren.

Je hebt nodig

 • - computer;
 • - internettoegang;
 • - paspoort;
 • - andere documenten van de door de bank voorgestelde lijst (niet in alle gevallen).

instructie

1

Eerst moet u een bank vinden die klanten van deze mogelijkheid voorziet. En ik moet zeggen dat er vanaf medio 2011 maar heel weinig van dergelijke mensen waren. Sommige banken, bijvoorbeeld Alfa-Bank, accepteren online-aanvragen van individuele klanten voor het online openen van bankkaarten via hun website; er zijn kredietinstellingen die online rekeningen reserveren voor rechtspersonen en individuele ondernemers. Bijvoorbeeld: "Probusinessbank" en "Trust".
In de "Trust" -cliënt ontvangt een dergelijke reservering een accountnummer en kan deze al in de account opnemen en betalingen accepteren. Maar hij kan dit geld pas gebruiken als de procedure is voltooid.

2

Nadat u een bank heeft gevonden met de mogelijkheid om een ​​van zijn producten online aan te vragen, vult u dit formulier in en wacht u tot de consultant contact met u opneemt. Hij zal u interessante vragen stellen, alles verduidelijken wat hij nodig acht en verdere interactie bepalen.
De meest gebruikelijke optie is uw bezoek aan de meest geschikte tak van de bank (vaak kunt u dit kiezen bij het invullen van de aanvraag). Minder gebruikelijk is vergadering op neutraal terrein of het verlaten van een bankbediende bij u thuis of op kantoor - waar u ook zegt. Maar de algemene regel is eenvoudig: een vertegenwoordiger van een kredietinstelling moet het origineel van uw paspoort zien en er een kopie van maken. De optie om een ​​scan te verzenden of te downloaden is niet geschikt.

3

Uw verdere acties zijn afhankelijk van het type bankproduct waaraan uw account is gekoppeld. Als het een plastic kaart is, zowel debet als credit, moet je meestal het bankkantoor bezoeken om het na productie op te halen. Minder vaak stuurt de bank het per post naar het adres dat u opgeeft, en nog minder vaak en in de regel tegen vergoeding, wordt het per koerier bezorgd. Een niet-naamkaart kan dezelfde dag worden uitgegeven, een bankboek of een soortgelijk document wordt op dezelfde datum uitgegeven.
Als het gewoon een verrekeningsrekening is, krijgt u alle details te zien op de dag dat u een bankmedewerker ontmoet en hoeft u deze alleen in contanten of overboeking aan te vullen of te wachten op inkomsten van buitenaf.

 • hoe internetbank te openen

Tip 6: Hoe te betalen voor de telefoon met een bankkaart

Steeds meer terminals verschijnen op openbare plaatsen om te betalen voor mobiele diensten met contant geld. Maar wat als u deze operatie moet uitvoeren met een bankkaart? U kunt dit probleem oplossen door zowel een bankpas als een creditcard te gebruiken.

Je hebt nodig

 • - computer;
 • - internet;
 • - kaart;
 • - terminal;
 • - e-wallets.

instructie

1

Betaal voor mobiele telefoongesprekken met een betaalpas en een terminal. Krijgt u een salaris op uw bedrijf op een NCC-kaart of een ander, dan kunt u geld op de telefoon zetten zonder een procent te veel te betalen. Steek dus de kaart in de terminal, voer het wachtwoord in en selecteer "expertbetalingen". Klik op de "mobiele verbinding", voer het telefoonnummer in zonder de acht, druk op "enter".

2

Controleer of de weergegeven initialen overeenkomen met die van u. Dit moeten degenen zijn die in het contract zijn opgenomen bij het kopen van een simkaart. Als alles correct is, voert u het betalingsbedrag in en drukt u nogmaals op "Enter". Controleer en controleer het saldo van de telefoon. In de regel vinden transacties binnen enkele minuten plaats. Bewaar de bon altijd bij u.

3

Voer betalingen uit via de internetbank. Als u een Visa- of MasterCard-creditcard hebt, kunt u deze handeling uitvoeren zonder uw huis te verlaten. Ga naar de website van de bank en voer de login en het wachtwoord in vanuit uw persoonlijke account. Zoek binnen de site de functie "betalingen" en het item "mobiele communicatie".

4

Voer je mobiele telefoonnummer, operatornaam en betalingsbedrag in. Klik op "volgende". Controleer de juistheid van de ingevoerde gegevens. Als alles correct is, klikt u op 'betalen' en binnen een paar minuten wordt het geld op uw account bijgeschreven. Controleer het saldo. Nogmaals, in dit geval wordt de commissie niet van de kaart verwijderd.

5

Gebruik de overdracht van geld naar een telefoonnummer met elektronisch geld. U kunt ook geld van de kaart overboeken naar een willekeurig betaalsysteem, bijvoorbeeld Yandex-Money, WebMoney of RBC Money. En met hen in dezelfde volgorde om te betalen voor de diensten van een mobiele operator. Informeer vooraf van bankmedewerkers over de mogelijke commissie bij het overboeken van geld van de kaart naar de portemonnee van het betalingssysteem.

Let op

Bijna alle banken hebben een systeem voor internetbankieren waarmee u betalingen naar uw telefoon kunt doen zonder commissies binnen enkele seconden.

Goed advies

Kies banken zoals Sberbank, Alfa-Bank, VTB 24 om een ​​creditcard te bestellen. Dit alles zal uw transactieproces vergemakkelijken.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder