anders

Welke dromen over geld, geografie van dromen

Why some of us don't have one true calling | Emilie Wapnick (Juli- 2019).

Anonim

Zeker, ieder van jullie heeft minstens één keer in mijn leven een droom over geld gehad. Velen hechten geen waarde aan dromen. Laten we eens kijken naar wat het betekent om geld in een droomwereld te zien.

instructie

1

We zijn boos als we geld verliezen, maar weest niet bedroefd als financiële schade ons overkomt in een droom. In feite is de droom van verloren geld een voorafschaduwing van succes in liefdesaffaires. Dromen waarin je geld meetelt of steelt, zegt dat je het potentieel hebt, dat je nieuwe zaken kunt doen en dat je alles hebt om succes te behalen. Stoort alleen twijfel aan zichzelf. Als u een groot aantal rekeningen laat zien, betekent dit dat uw welzijn en geluk binnen handbereik zijn.

2

Opslaan in slaap en wakker worden
U legt rekeningen zorgvuldig in een doos, weigert aankopen, denkt hoe u kunt besparen - deze dromen betekenen dat u zich zorgen begint te maken over uw financiële situatie. Een droom waarin je aalmoezen geeft of geld deelt met degenen die er niet naar hebben gevraagd, is een zeker teken dat de tijd rijp is om de houding ten opzichte van geld te heroverwegen en te beginnen met sparen.

3

Voorzichtig, moeite ...
Als je in een droom geld vindt met getuigen, wees dan voorzichtig in gesprekken met vrienden, collega's, misschien is een van hen jaloers op je. Als je droomt over hoe je schulden terugkrijgt, is dit goed, maar als je leent, kun je wat problemen krijgen. Nagemaakt geld signaleert mogelijke conflicten met naaste mensen, collega's.

4

Als je droomde van dikke bundels biljetten of een koffer vol geld, kun je er zeker van zijn dat het op is. De situatie op het werk is niet al te rooskleurig, kijk je naar nieuwe vacaturesites op websites? Voel je vrij om van baan te veranderen als je droomt dat jij of iemand anders geld van de bank verandert. Als rekeningen in een droom voor uw ogen veranderen in eenvoudige stukjes papier - u zou meer tijd aan uw werk moeten besteden, misschien bevindt u zich niet op schema of houdt u zich niet aan uw taken.

5

Als je gedroomd hebt dat je nog maar een kleinigheidje over hebt van het geld, betekent dit dat je nog steeds op zoek bent naar je tweede pollepel.
Heel goed, als je droomt over hoe je gouden munten thuis kunt vinden. Je zult een goede relatie hebben met je geliefde.
Wanneer iemand in een droom munten kapot maakt, betekent dit onzekerheid in de relatie, je voelt dat je genegeerd wordt.
Geldregen dromen voor een snelle bruiloft.

6

Droomgeografie
In verschillende landen interpreteren mensen hun dromen anders. De Japanners en de bevolking van de Arabische landen zijn er zeker van: elke droom die te maken heeft met financiën brengt welvaart en welvaart. Maar inwoners van de noordelijke landen (Finland, Zweden, Noorwegen) zijn integendeel op hun hoede voor dergelijke dromen. Naar hun mening, durven bankbiljetten en munten betekenen komende problemen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder