banken

Hoe in te loggen op Sberbank-account van de telefoon

Facebook | hoe inloggen na wachtwoord kwijt te zijn | login after lost password (Mei 2019).

Anonim

Duizenden Russische inwoners gebruiken het persoonlijke account van Sberbank - elke dag wordt internetbankieren alleen maar populairder. U kunt de officiële site openen via een tablet, laptop en computer of via een mobiele telefoon.

Als u een Sberbank-plastickaart hebt en deze is verbonden met de mobiele bankdienst, kunt u een extra functie gebruiken: de online kast. Mobile Bank maakt verbinding met een bankfiliaal of via de site. Met behulp van een mobiele applicatie is het handig om financiële transacties (inkomstenkosten) te regelen en geld over te zetten van de ene bankrekening naar de andere. Ook op de site zijn veel extra, handige opties (het vinden van geldautomaten in de buurt, betaling van nutsvoorzieningen, boetes, leningverwerking). De hoofdpagina bevat een lijst met alle bankkaarten die u heeft. De service is helemaal gratis, maar vereist een internetverbinding.

Om de dienst te gebruiken, moet u deze eerst activeren - stuur een bericht naar 900 met het woord "wachtwoord". Invoerbrieven kunnen in elk formaat worden gebruikt. In een paar minuten ontvangt u een wachtwoord - een combinatie van cijfers die u moet invoeren in plaats van een wachtwoord bij het betreden van de site. Als u geen banktoepassing heeft, downloadt u deze naar uw telefoon (u kunt via de Google Play-toepassing), als u vanaf een computer werkt, moet u de link naar de officiële website volgen, de gegevens van alle documenten (paspoort, kaartnummer en mobiele telefoonnummer) registreren en invoeren In SMS-berichtwachtwoord (code) in een speciaal venster. Voer op hetzelfde principe de paspoortgegevens in de telefoon in als u de toepassing hebt gedownload. Wachtwoord kan op elk moment in de instellingen worden gewijzigd. Voor verdachte acties kunt u uw persoonlijke account blokkeren en vervolgens het geld herstellen. Als u uw mobiele apparaat verliest, moet u contact opnemen met de mobiele provider om het gadget volledig te vergrendelen.

Je kunt de code ook via de terminal krijgen - plaats een plastic kaart in de gleuf van de geldautomaat, zoek in het hoofdmenu het groene Sberbank-logo. Alle informatie over het wachtwoord wordt op het scherm of in een vinkje vrijgegeven (u kunt het aan niemand laten zien).

Wanneer kan ik niet inloggen?

Mislukkingen komen vaak om heel eenvoudige redenen voor - een slecht communicatiesignaal of technische problemen in de service. Soms is de site niet beschikbaar vanwege nalatigheid van de abonnee - een ontbrekend cijfer of vergeten code. Als er drie mislukte vermeldingen zijn, wordt de toegang tot het systeem gedurende dertig minuten geblokkeerd. Voor complexere bewerkingen komen er eenmalige berichten met een code naar de telefoon. Als u dezelfde code achter elkaar invoert, wordt de site ook geblokkeerd.

Als u zich niet kunt aanmelden vanaf uw computer, stelt u een diagnose van virussen.

Vergeet niet uit te loggen na alle uitgevoerde bewerkingen - ondanks het feit dat er na 30 minuten een automatische sluiting van de pagina is, kunnen de volgende keer dat u zich aanmeldt problemen opleveren.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder