Persoonlijk geld

Waarom Bitcoin aan het slinken is

HOW to quit Sugar & Unhealthy Habits (Juni- 2019).

Anonim

Een scherpe daling van Bitcoin veroorzaakte paniek over de hele wereld. Veel mensen hebben hun laatste geld geïnvesteerd in cryptocurrency. Als gevolg hiervan hebben ze hun spaargeld verloren en zitten ze aan de achterkant van de trog. Waarom is bitcoin goedkoper? Wanneer zal de groei en hoe nu te leven? Deze en andere vragen hebben betrekking op veel mensen.

De kosten van bitcoin stegen omhoog. Veel mensen hebben veel geld verdiend met de groei van cryptocurrency. De vreugde was echter kort. De prijs van bitcoin-bliksem vloog naar beneden als een tsunami-golf, waardoor er ruïnes achterbleven.

De val van Bitcoin begon met nieuws uit China, toen de autoriteiten besloten om de stroomvoorziening voor mijnwerkers te beperken. Toen begonnen ze beperkingen te overwegen tegen crypto-valuta's en alle operaties met betrekking tot ICO. Toen stopte een Chinese beurs zijn werk.

In december 2017 openden 's werelds belangrijkste beurzen Bitcoin-futures-handel. Dit zorgde voor de opkomst van grote spelers op de markt, wat leidde tot een verhoging van de prijs van Bitcoin. Groot geld op de markt kan zowel de prijs verhogen als verlagen. Om te verdienen met de val van Bitcoin, opent een groot futures-contract voor een val. Daarna begon iedereen massaal bitcoins te dumpen en ontstond paniek, wat leidde tot een instorting van de waarde van de cryptocurrency.

Bitcoin-prijzen dalen de afgelopen vier jaar elk jaar in januari. Aan de vooravond van het Chinese Nieuwjaar verkopen mensen cryptocurrency en nemen ze geld op om cadeautjes voor hun familieleden te kopen. Wie bereid is te verkopen, wordt meer dan alleen een aankoop, wat een daling van de prijs van Bitcoin tot gevolg heeft.

Eind 2017 was het nieuws over de opkomst van Bitcoin het belangrijkste onderwerp. Er zijn nog meer mensen bereid om gemakkelijk geld te krijgen. De stroom nieuwelingen snelde naar de markt, wat de prijs van Bitcoin verder omhoog duwde. Hun hoop was echter niet gerechtvaardigd - het was de piek en de prijs ging omlaag. Allen waren in shock en begonnen de crypto-valuta te verkopen, in de hoop hun spaargeld te behouden. Zo kwamen de nieuwkomers in het netwerk van grote investeerders terecht.

Negatief nieuws, het spel van grote investeerders, het Chinese Nieuwjaar en de paniek van mensen leidde tot de ineenstorting van de crypte-valutamarkt. De piramide stortte in en mensen verloren enorm veel geld. Het belangrijkste in deze situatie is niet in paniek raken en niet alles voor een cent verkopen. Na een val wordt de groei altijd hervat, dus het wordt aanbevolen om 30% van de cryptocurrency te behouden om uw verliezen te verminderen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder