Pensioen

4 Redenen waarom u de socialezekerheidsbetalingen niet langer wenst uit te stellen

7 redenen waarom je moet stoppen met liegen! (Juni- 2019).

Anonim

De meeste mensen zijn getraind om het verzamelen van Sociale Zekerheid zo lang mogelijk uit te stellen, zodat ze het maximale bedrag dat ze verschuldigd zijn kunnen ontvangen. Immers, als ze uit blijven tot de leeftijd van 70, zal de hoogte van hun uitkering beduidend groter zijn dan als ze begonnen te verzamelen op hun volledige pensioenleeftijd of 62-jarige leeftijd, de vroegste leeftijd waarop je sociale zekerheid kunt krijgen. Dat komt omdat onder de regels van de socialezekerheidsadministratie als je bent geboren in 1943 of later en het uitbetalen van socialezekerheidsuitkeringen uitstelt na je pensioengerechtigde leeftijd, je een jaarlijkse toename van 8% ziet tot de leeftijd van 70 jaar. Er zijn echter gevallen waarin vertragen niet Het is zo logisch. (Lees Tips voor het uitstellen van socialezekerheidsuitkeringen. )

Uw gezondheid komt niet overeen

Pensioen kan gemakkelijk meer dan 20 jaar duren als u een gezonde ouder bent, maar helaas ontwikkelen veel mensen ziekten als ze ouder worden. Als je een slechte gezondheid hebt, heb je misschien het extra geld nodig dat de sociale zekerheid je biedt en kies je daarom voor het vroegtijdig uitkeren van een uitkering. En, helaas, als je denkt dat je misschien niet heel oud wordt, krijg je meer geld als je eerder begint te claimen. (Lees meer in Planning voor zorgkosten bij pensionering .)

U denkt dat u beter kunt presteren dan de toename die u krijgt door uitstel

Als u wacht tot 70-jarige leeftijd om een ​​uitkering voor de sociale zekerheid te krijgen, ziet u een toename van 8% elk jaar na je volledige pensioengerechtigde leeftijd tot je 70 bent. Dat betekent dat als je 67 bent en drie jaar wacht om een ​​uitkering te krijgen, je 8% meer per jaar krijgt. Maar als u een slimme belegger bent en denkt dat u uw rendement kunt overtreffen door de uitkeringen van de Sociale Zekerheid uit te stellen, kunt u vroeg of op de volledige pensioengerechtigde leeftijd beginnen te claimen, het geld nemen en het zelf beleggen. Het idee zou zijn om te zien dat geld meer waardeert dan wanneer je had gewacht om het te verzamelen.

Aan deze strategie zijn risico's verbonden. Immers, tenzij je een kristallen bol hebt, heb je geen idee hoe de markten zullen presteren. Heb een slecht jaar en het kan alle winsten en uw belangrijkste investering tenietdoen. Dat is niet slecht als je jong bent, maar met pensioen leef je al van een lagere inkomstenstroom dan in het verleden, dus je wilt geld zoveel mogelijk behouden. (Lees meer in, 4 ongebruikelijke manieren om de voordelen van de sociale zekerheid te verhogen . )

De behoefte aan meer geld in de eerste jaren van pensionering

In de eerste fase van pensioen, veel mensen zijn nog steeds gezond, hebben veel energie en geven meer geld uit aan hobby's, reizen en ander entertainment. Dientengevolge, hebben veel newbie gepensioneerden behoefte aan verhoogde cash flow tijdens de eerdere jaren van pensionering en minder naarmate ze ouder worden.Als je in deze categorie valt en het bedrag dat je nu hebt wilt verhogen, kan het zinvol zijn om het verzamelen niet uit te stellen tot je 67 of 70 bent. Zeker, je hebt een lagere uitbetaling dan als je het uitstelde, maar als je geniet van je pensioen wanneer u nog steeds gezond bent, is belangrijker dan het innen van de sociale zekerheid op uw volledige pensioengerechtigde leeftijd of daarna, het geld eerder nemen zal logischer worden.

Als blijkt dat u het geld niet nodig hebt, kan het vroegtijdig opnemen van een uitkering uw erfgenamen ten goede komen als u de voordelen schenkt aan een levensverzekering, zegt Jonathan Swanburg, CFP, van Tri-Star-adviseurs in Houston, Texas. "Op deze manier bent u nog steeds goed genoeg om een ​​levensverzekering te krijgen en kunnen uw erfgenamen de verzekeringsopbrengst ontvangen zonder inkomstenbelasting en successierechten, ongeacht uw levensduur. "

Je kunt de angst niet wegnemen dat de sociale zekerheid wegvalt

Sociale zekerheid is een van die voordelen waarvan je denkt dat ze er altijd zullen zijn, maar de socialezekerheidsuitkeringen kunnen in de toekomst veranderen, wat de mensen zorgen baart leeftijden. Terwijl ouderen - vooral degenen die de pensioengerechtigde leeftijd naderen - zich zorgen maken over het lot van de sociale zekerheid, zullen ze niet veel of geen effect zien op de hoeveelheid die ze ontvangen. Dat is misschien niet waar voor mensen die vandaag het personeelsbestand betreden. Voor oudere werknemers zal de sociale zekerheid rond zijn in een of andere vorm tegen de tijd dat zij met pensioen gaan. (Lees meer in Waarom is sociale zekerheid bijna zonder geld? en Hoe veilig is sociale zekerheid? .) Zelfs als de gedachte aan het verliezen van sociale uitkeringen u beschermt 's Nachts kan het beter zijn om vroeg of op de volledige pensioengerechtigde leeftijd te beginnen te claimen, dan af te wachten voor een verhoogd voordeel.

De bottom line

Wanneer beginnen het verzamelen van sociale zekerheid is afhankelijk van de unieke situatie van elke gepensioneerde. Hoe langer je wacht om te beginnen met het verzamelen van de uitkering, hoe meer je krijgt om te ontvangen. Maar als uw gezondheid tekortschiet, als u in de eerste jaren van pensionering meer geld nodig heeft, of als u bang bent dat de sociale zekerheid weg zal gaan, kan het zinvol zijn om vroeg of op uw volledige pensioengerechtigde leeftijd aanspraak te maken. Uiteindelijk, wanneer u beslist om uw socialezekerheidsuitkeringen te innen, moet u erachter komen hoeveel geld u op tafel zult laten en of het de moeite waard is op basis van uw unieke situatie.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder