Beheren Van Het Vermogen

4 Manieren waarop bedrijven stress op de werkvloer kunnen verminderen

Universal Basic Income Explained – Free Money for Everybody? UBI (Juli- 2019).

Anonim

Elk bedrijf streeft naar een gelukkig, gezond en productief personeelsbestand, en toch creëren de bedrijven zelf vaak de stress die resulteert in het tegenovergestelde. Een daling van de productiviteit kan een bedrijf kosten, dus het elimineren van triggers op de werkvloer is een belangrijk doel. Tenslotte zijn gestresste werknemers meer geneigd om zich ziek te melden en gezondheidsproblemen te hebben, wat een bedrijf veel geld kan kosten. Overweeg dit: het American Institute of Stress vond werkstresskosten voor bedrijven in het hele land met meer dan $ 300 miljard per jaar.

Herken de tekenen van overmatige stress op de werkplek

In de huidige economie hebben bedrijven van elke omvang hard gewerkt om zich een weg terug te banen, vaak meer te doen met minder, en werknemers hebben de prijs betaald. Met hogere workloads, meer vereisten en langere werktijden kunnen werknemers gemakkelijk worden uitgebrand. Dat zal snel wrevel en een laag moreel kweken, die besmettelijk kunnen zijn als het bedrijf niets doet. Maar als het bedrijf de tekenen erkent dat werknemers overwerkt zijn, kunnen ze instappen, terugtrekken en werknemers een pauze geven. Dat zal niet alleen de gezondheid en het welzijn van hun werknemers verbeteren, maar het zal ook werknemers laten zien dat hun werkgevers zorgen, wat het moreel kan bevorderen.

Bied manieren waarop werknemers stoom kunnen afblazen

Een van de ergste dingen die een bedrijf van welke omvang ook kan doen, is het negeren van signalen die hun werknemers benadrukken . Het negeren van tekenen van stress kan ertoe leiden dat een medewerker zijn of haar lont blaast en uitwerkt of erger een onveilige omgeving creëert voor zijn of haar collega's. Om stress in toom te houden, kunnen werkgevers zorgen dat hun personeel stoom afblaast. Dat kan een gratis yogales, een pauze buiten kantoor of flexibele tijd betekenen, zodat medewerkers dingen voor elkaar krijgen en niet zoveel druk voelen.

Creëer een open en collaboratieve omgeving

Pesten gaat niet weg wanneer we afstuderen op de middelbare school. Pesten op de werkplek is gebruikelijk en kan een blijvende invloed hebben op het moreel van een organisatie. Als een bedrijf klachten van pesten op de werkplek of intimidatie negeert, leidt dit tot zeer ontevreden en niet-productieve werknemers. Om nog maar te zwijgen van het feit dat het bedrijf een dure rechtszaak zou kunnen beginnen. Om stress te voorkomen, moeten werkgevers begrijpen dat pesten op kantoor wel degelijk bestaat en er vervolgens voor zorgen dat ze een omgeving creëren waarin iedereen kan spreken en samenwerken. Zowel managers als werknemers moeten de definitie kennen van pesten op het werk en de kanalen die ze nodig hebben om hulp te krijgen. Het laatste wat een bedrijf wil doen, is af van de klachten van een medewerker, ongeacht hoe laag de totempaal is.

Onzekerheid over het bedrijf elimineren

Geruchten hebben een vervelende neiging om zich snel te verspreiden en stress te veroorzaken, vooral als het gaat om ontslagen, het sluiten van bedrijven of veranderingen in de richting van het bedrijf. Bedrijven die een beleid van gesloten mond houden als het erop aankomt medewerkers op de hoogte te houden van de strategische richting, zullen snel stress veroorzaken in hun gelederen. Dat vermindert het moreel, zorgt ervoor dat mensen weggaan en productiviteit . Een betere optie is om medewerkers op de hoogte te houden. Dat zou kunnen betekenen het houden van vergaderingen van het stadhuis, het verstrekken van driemaandelijkse updates en het voeren van een open-deur beleid dat werknemers aanmoedigt om managers vragen te stellen die zij mogelijk hebben. Bedrijven mogen nooit een omgeving creëren waarin klokkenluiders niet welkom zijn.

De bottom line

Verloren productiviteit is een grote kostenpost voor bedrijven van elke omvang, maar het is iets dat gemakkelijk kan worden vermeden. Terwijl mensen om veel verschillende redenen stress veroorzaken, als het het directe resultaat van werk is, is het het bedrijf dat haar werknemers tekortschiet. De signalen niet herkennen dat werknemers overwerkt zijn, een oogje dichtknijpen voor pesterijen op het werk en een omgeving creëren waarin werknemers in het donker worden gehouden, zal stress veroorzaken die een directe impact heeft op de bedrijfsresultaten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder