Pensioen

De 5 beste pensioenregio's in Charleston, South Carolina

TOP 5 BESTE FORTNITE SPELERS! (Mei 2019).

Anonim

Five van de beste pensioneringsgemeenschappen in Charleston, South Carolina, zijn Del Webb Charleston, Cresswind bij The Ponds, The Elms of Charleston, The Pines bij Gahagan en Marrington at Cobblestone. Het Charleston gebied is een populaire pensioneringsbestemming vanwege het warme klimaat, de nabijgelegen stranden, vele historische bezienswaardigheden en het hele jaar door festivals.

1) Del Webb Charleston

Del Webb Charleston is een community voor actieve senioren van 55 jaar en ouder met ongeveer 1 000 huizen die variëren van de lage $ 200.000 tot de $ 400.000. De gemeenschap omvat 360 gemanicuurde hectares land, inclusief een beschermd waterrijk gebied.

Het Resort at Del Webb Charleston is een groot clubhuis en een recreatieplek die dient als centrum voor alle activiteiten van de gemeenschap. In het clubhuis is een fitnesscentrum met moderne fitnessapparatuur, een overdekt wedstrijdzwembad, een aerobicsstudio, studio's voor kunstnijverheid en hobby's, een zonnedek en een balzaal. Net buiten het clubhuis is een zwembad in resortstijl, een meer, een hondenpark en een tennisgebied. Entertainment evenementen en activiteiten vinden plaats op het gazon van het evenement. Er zijn ook fiets- en wandelroutes door de hele gemeenschap.

Alle huizen binnen Del Webb Charleston zijn ontworpen voor actieve volwassenen en senioren en de woningen hebben open plattegronden. De meeste te koop staande woningen zijn nieuw gebouwd en een beperkt aantal is in eigendom. De kosten van levensonderhoud in het metropolitaanse gebied van Charleston zijn gematigd.

2) Cresswind at The Ponds

Cresswind is een nieuwe, langverwachte seniorenwijk in de door de master geplande gemeenschap van The Ponds. De vereiste minimumleeftijd om in deze gemeenschap te wonen is 55. Er zijn ongeveer 600 huizen in de gemeenschap, variërend in prijs van het midden- $ 200, 000s tot de lage $ 300, 000s.

Naar verwachting wordt de bouw begin 2016 voltooid. Het centrum van deze community zal een groot clubhuis met beschikbare ruimte voor games, evenementen en andere activiteiten bevatten. Het zal ook een volledig functionerend fitnesscentrum huisvesten.

Er zullen ook verdere buitenvoorzieningen zijn, waaronder jeu de boules en tennisbanen en een groot buitenzwembad. Een amfitheater en een gazon voor evenementen bieden buitenruimten voor speciale evenementen en uitvoeringen.

Veel van het onroerend goed in de gemeenschap is nog in aanbouw. Twee volledige collecties van woningen zijn na voltooiing beschikbaar.Deze woningen bevatten ruime master-suites op de eerste verdieping waarvan wordt verwacht dat ze enkele van de meest luxueuze accommodaties zijn die beschikbaar zijn in pensioneringsgemeenschappen in de omgeving.

3) The Elms of Charleston

The Elms of Charleston is een 55+ community die perfect is voor sociaal georiënteerde senioren, en biedt een onderhoudsvriendelijke levensstijl. Er zijn 325 woningen in deze idyllische gemeenschap, variërend in kosten van de lage $ 100, 000s tot de mid- $ 200, 000s. De aanzienlijk lagere huizenprijzen maken deze community vooral aantrekkelijk voor senioren die financieel minder goed presteren.

Er zijn een aantal resort-achtige voorzieningen bij The Elms, en het clubhuis is de hub voor alle activiteiten van de gemeenschap. Bewoners kunnen communiceren met buren en gebruikmaken van de fitnessruimte, de lounge, de balzaal, de speelkamer en de keuken in de keuken van de faciliteit.

Buiten voorzieningen zijn een zwembad, tennisbanen en verschillende wandelpaden. Een communautair douanevervoersysteem vervoert inwoners en neemt ze mee op reisjes en rondleidingen door het hele gebied.

Alle woningen bevatten een woonniveau op één niveau met grote slaapkamers op de eerste verdieping. De community is ontworpen rond doodlopende straten om weinig verkeer te garanderen.

4) The Pines at Gahagan

The Pines at Gahagan is een wijk voor actieve volwassenen ouder dan 55. Deze gated community is gestart in 2006. Met in totaal slechts 109 huizen, is het een van de meest intieme gemeenschappen in de omgeving. De typische kosten van deze huizen variëren van de lage $ 200, 000s tot de $ 300, 000s. Kopers kunnen kiezen uit wederverkoopvoorraad of ze kunnen nieuwe huizen kopen.

Hoewel het een kleine gemeenschap is, biedt The Pines een luxe clubhuis. De multifunctionele ruimte van het clubhuis bestaat uit een keuken, een sapbar, fitnessruimtes, een bibliotheek en verschillende speelruimtes. Buiten het clubhuis is er een zwemgedeelte in resort-stijl met een patio.

Er zijn 11 verschillende tweekamermodellen met drie slaapkamers in de gemeenschap, variërend in grootte van iets minder dan 1, 400 vierkante meter tot meer dan 2, 500 vierkante voet. Sommige loftopties op de tweede verdieping zijn ook beschikbaar. De ontwikkelaar voor de community biedt kopers van nieuwe woningen de mogelijkheid plattegronden aan te passen. De woningen zijn onderhoudsarm en bevatten tankless-warmwaterboilers en afgeschermde veranda's of serres.

5) Marrington bij Cobblestone

Marrington bij Cobblestone is zeer intiem en de kleinste gemeenschap op deze lijst, met in totaal 98 huizen. Ontworpen met actieve 55+ volwassenen in het achterhoofd, de gemeenschap is rustig, gelegen op ongeveer 21 hectare omzoomd door wetlands en bossen.

Het centrale kenmerk van Marrington is het clubhuis, dat is uitgerust met een fitnessruimte, een horecakeuken en een multifunctionele ruimte die wordt gebruikt voor evenementen in de buurt. Buiten het clubhuis is een groot zwembad in de stijl van een resort en een zonneterras.

De huizen in deze pensioneringsgemeenschap komen in een verscheidenheid van stijlen en variëren in grootte van 1, 130 vierkante voet aan iets minder dan 2, 000 vierkante voet, met twee of drie slaapkamers en badkamerss. Een beperkt aantal woningen wordt geleverd met daaraan gekoppelde garages voor twee auto's.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder