Beheren Van Het Vermogen

5 Tekens die u nodig heeft A Postnup

Hexadecimal number system | Applying mathematical reasoning | Pre-Algebra | Khan Academy (Mei 2019).

Anonim

Ah, huwelijk. De mooie unie van twee mensen - en hun troeven. Helaas kan bijna de helft van de gehuwde paren het niet uithouden voor de lange termijn. Volgens het CDC / NCHS National Vital Statistics System eindigt 44% van de huwelijken in een scheiding. Een andere studie stelt dat de echtscheidingspercentages variëren van 67% tot 80% voor tweede huwelijken.

Misschien is dit de reden waarom postnuptiale overeenkomsten in de lift zitten. Tussen 2009 en 2012 zag meer dan de helft van echtscheidingsadvocaten (51%) meer posttekstovereenkomsten, volgens een enquête van de American Academy of Matrimonial Lawyer s (AAML).

Een postnuptial agreement is een wettelijk contract ondertekend door een echtpaar op elk moment na de bruiloft. Deze overeenkomst dicteert niet alleen hoe het vermogen van het paar zal worden verdeeld, maar ook vaak een aantal andere bepalingen die het gedrag van het huwelijk beïnvloeden, van de verdeling van huishoudelijke taken tot ontrouw tot het toegestane aantal schoonmoederbezoeken. Maar meestal gaat het bij een postnup om geld - net als de redenen om er een te hebben.

U heeft een Postnup nodig wanneer …

1. Een (of allebei) van u bent het huwelijk begonnen met beaucoup dollar.

Echtscheidingsadvocaten zijn het erover eens dat postnups een must-have zijn voor echtgenoten met aanzienlijke voorhuwelijkse bezittingen, een groot vermogen of de verwachting van toekomstige bezittingen van een trustfonds of een nalatenschap. In deze situaties kan een postnuptiële overeenkomst ertoe bijdragen dat elke echtgenoot het huwelijk 'geheel' verlaat, dat wil zeggen met de holdings die hij of zij heeft binnengehaald.

2. Je hebt kinderen uit een vorig huwelijk.

Niet dat we proberen te spelen op sprookjesachtige stereotypen van de slechte stiefouder, of zoiets. Maar in gevallen van samenlevende families kan asset-allocatie ingewikkeld worden. In een postnup kunt u bepalen welk (indien van toepassing) deel uw echtgenoot van uw vermogen ontvangt als u gaat scheiden of sterven, om ervoor te zorgen dat uw nakomelingen de erfenis ontvangen die u hen wilt hebben. Als u geen overeenkomst ondertekent waarin deze details worden vermeld, zullen de meeste staten uw huidige echtgenoot automatisch een deel van uw nalatenschap geven na uw overlijden. Sommige staatswetten dicteren verdeling van gezamenlijk eigendom in gevallen van echtscheiding.

3. U bezit een winstgevende onderneming.

Een postnup kan ook alle inkomsten of bezittingen beschermen die u verdient tijdens het huwelijk. Dit kan met name van belang zijn voor echtgenoten die een eigen bedrijf hebben. Zonder een post-up heeft een ex-partner mogelijk recht op een percentage van de onderneming of de inkomsten.

4. Je haatte het idee van een huwelijkscontract.

Zelfs sommige financieel adviseurs voelen, als ze onderhandelen over een huwelijkse voorwaarden voor je huwelijk een zinloos, stress-opwekkend proces is dat, door het spook van de scheiding te verhogen, het dooma huwelijk kan sluiten voordat het begint.Veel stellen kiezen voor postnups omdat ze geen ongemakkelijke discussies willen over de verdeling van bezittingen vóór de 'Gelukkige dag'. Hoewel nooit aangenaam, kunnen dergelijke onderhandelingen soepeler verlopen zodra de pasgehuwden zich in hun echtelijke routine hebben gevestigd. 5. Je hebt onlangs een grote erfenis ontvangen.

Als een van u onverwachts een aanzienlijk legaat of een geschenk van een familielid ontvangt, kunt u overwegen een postnup te nemen. Onder normale omstandigheden kan dat nieuwe actief onderdeel worden van uw gezamenlijke vermogen. Een post-up kan helpen het voor jou te bestemmen voor een echtelijke scheiding.

De bottom line

In bepaalde huwelijkse situaties wordt een postnup sterk aanbevolen voor echtgenoten die geen huwelijksopname hebben ondertekend. De belangrijkste redenen hiervoor zijn dat een of beide partners aanzienlijke activa voor het huwelijk hebben - of kinderen uit eerdere huwelijken. Als je huwelijk uit elkaar valt, kan een postnup je helpen om een ​​vervelende, dure echtscheidingsstrijd te voorkomen. Als dat niet het geval is, kan het ruzies over de erfenis tussen de overlevende echtgenoot en andere erfgenamen voorkomen. Omdat alles al contractueel is vastgelegd, weten jij en je partner allebei precies wie wat krijgt - met weinig ruimte voor discussie. Zie

Een pijnloze postuptiële overeenkomst opstellen voor meer informatie.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Top 7 bedrijven die eigendom zijn van Foot Locker (FL)
Inzichten

Top 7 bedrijven die eigendom zijn van Foot Locker (FL)

Opgericht in 1879, Foot Locker Inc . (NYSE: FL) is gedwongen om de bedrijfsactiviteiten in de loop van de tijd te veranderen om tegemoet te komen aan de atletiekmarkt. Tegenwoordig levert het goederen aan sporters ongeacht geslacht, geografische locatie of sport naar keuze. Om dit te doen, exploiteert het een groot aantal dochterondernemingen en merknamen die gespecialiseerd zijn in een specifiek product of sport.
Lees Verder
Hoe Amazon de Artificial Intelligence Race
Inzichten

Hoe Amazon de Artificial Intelligence Race

Hoewel veel waarnemers overwegen Amazon. com Inc. ( AMZN ) om een ​​onstopbare kracht te zijn die de concurrentie overal mee naartoe neemt, met name in retail en cloudcomputing , de velden van machine learning en kunstmatige intelligentie (AI) zijn bijzonder belangrijke gebieden waar het achterblijft,
Lees Verder