Beheren Van Het Vermogen

6 Redenen om uw kinderen niet te laten werken voor u

Calling my Mom to tell her I'm Trans ? (Juli- 2019).

Anonim

U bezit een klein bedrijf en uw kinderen hebben banen nodig. Moet je ze huren?

Er zijn tal van redenen om dit te doen, waarvan de grootste belastingvoordelen zijn voor kinderen jonger dan 18 jaar die in deeltijd werken voor een ouder die een eenmanszaak of een partnerschap van beide ouders is.

Wanneer uw minderjarige kind (dat wil zeggen, jonger dan 18 jaar) een werknemer is, kunt u inhoudingen als VAIS en FUTA omzeilen (de laatste tot de leeftijd van 21). Omdat uw kind inkomsten verdient, kan hij of zij ook bijdragen aan een IRA. In het geval van een Roth IRA kan het geld zonder kosten worden gebruikt om de universiteit te helpen betalen of natuurlijk om het kind te helpen vroeg met pensioen te gaan. (Zie Roth IRAs: Distributions. )

Er zijn nog andere goede redenen om uw kind in te huren, maar hoe zit het met de nadelen? Er zijn er niet veel, maar hier zijn er zes om te overwegen.

1. Zullen grenzen worden overschreden?

Het is misschien niet zo eenvoudig om ouder en baas te zijn voor dezelfde persoon. Je hebt een bedrijf om uit te voeren. Zal uw kind zien dat u gesprekken hebt waarvan u misschien wilt dat zij het niet hoort? Ziet hij zakelijke praktijken of gegevens waarvan u niet wilt dat hij hiervan op de hoogte is? Om de hierboven genoemde belastingvoordelen te ontvangen, moet u uw kind behandelen zoals elke andere werknemer. Zijn jullie jullie daar allebei mee vertrouwd?

2. Zou een andere werkgever lesgeven over beter leven?

Ongeacht hoe officieel u uw kind behandelt, hij of zij geniet nog steeds van een vangnet dat afkomstig is van het werken in een familiebedrijf. Stel uzelf de vraag of het werken voor een ander bedrijf uw kinderen een meer oprechte ervaring zou geven om op de onderste trede van de bedrijfsladder te beginnen en zich omhoog te werken.

3. Hoe worden andere werknemers getroffen?

Huurt het inhuren van uw kind het moreel van de werknemer? Misschien verdienen werknemers met een langere levensduur meer uren of zijn ze van mening dat je iemand moet inhuren die meer gekwalificeerd is voor de functie. Het is natuurlijk jouw bedrijf en het inhuren van een familielid is jouw beslissing om te nemen, maar wees ervan bewust dat dit het algehele moreel van de rest van je personeel kan beïnvloeden. (Lees voor meer informatie 5 Unieke manieren om kantoormoraal te verbeteren.)

4. Zal Family Dynamics interfereren met soepele bedrijfsactiviteiten?

Soms werkt het werken met familieleden, zelfs die waarmee u lijkt te klikken, aanleiding tot discussies en andere conflicten die horen bij het dagelijks lang bij elkaar zijn. Soms heb je gewoon een pauze nodig, wat soms moeilijk te vinden is als je een kind huurt. Als dit niet is aangevinkt, kan de constante saamhorigheid en het daaruit voortvloeiende conflict een uitsplitsing in de gezinsomgeving veroorzaken.

5. Zal uw kind de baan serieus nemen?

Voor u is uw bedrijf waarschijnlijk uw leven. Je leeft het, adem het in en houd ervan - en hoop dat je kind het op een dag zal overnemen. (Zie Successietips voor familiebedrijven .) Maar wat als hij dat niet doet? Je moet voorbereid zijn op de mogelijkheid dat je kind zich niet op dezelfde manier zal voelen als jij en dit als gewoon een andere baan kan beschouwen, of zelfs verslappen omdat hij weet dat hij niet door zijn ouder wordt ontslagen. Het is ook mogelijk dat het te vroeg is om haar aan uw bedrijf te introduceren. Het werk is misschien niet leuk of boeiend, en ze zou er een oordeel over kunnen vellen dat anders zou zijn als ze ouder zou zijn.

6. Moet uw kind eerst wat externe kennis opdoen?

Ongeacht hoe goed u bent in wat u doet, er zijn anderen in uw bedrijf met verschillende vaardigheden en kennis. Het inbrengen van nieuwe ideeën in een familiebedrijf is uiterst waardevol. Werken bij een van deze andere bedrijven in uw vakgebied kan uw kind blootstellen aan verschillende vaardigheden, praktijken en kennis die uw bedrijf in de toekomst ten goede kunnen komen.

De bottom line

Weinig zakelijke experts zouden u adviseren om uw kind in te huren. Het is een geweldig idee, vooral vanwege de belastingvoordelen die zij (en jij) krijgen als ze jonger zijn dan 18, of in het geval van FUTA, 21. Maar buiten de motivaties van de dollar om, zijn er relationele overwegingen. U zou uw kind alleen moeten aannemen als u denkt dat het uw relatie geen schade zal berokkenen en uw kind zal er profijt van hebben. Uw eigen zakelijke bezorgdheid is bleek in vergelijking met de waarde van een positieve werkervaring voor uw kind.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder