Investeren

ADP versus Paychex: wat is beter voor mijn portfolio?

Why use ADP Run to Process Payroll? (Juni- 2019).

Anonim

Degenen die op zoek zijn naar een aanbieder van betalingsoplossingen om toe te voegen aan hun aandelenportefeuilles moeten overwegen of ga met een beproefde en echte leverancier of een met een opwindend potentieel. Automatic Data Processing Inc. (NASDAQ: ADP ) en Paychex Inc. (NASDAQ: PAYX ) zijn twee van de leiders in de human capital management (HCM) -industrie, die loonlijsten en andere diensten aan bedrijven. ADP is het beproefde en echte voorbeeld van een blue-chipaandeel, dat zijn inkomsten al meer dan 40 jaar laat groeien, terwijl Paychex agressieve groei en rooskleurige vooruitzichten vertoont.

ADP's stabiele groeisnelheid

ADP is al meer dan 40 jaar leverancier van human capital management, met een klantenbestand van honderdduizenden klanten. Het bedrijf heeft geprobeerd deze basis in de afgelopen tien jaar te diversifiëren door agressief andere internationale markten te betreden en zijn internationale activiteiten uit te breiden.

ADP-cloudgebaseerde oplossingen

In het afgelopen decennium is ADP ook begonnen met het aanbieden van meer cloudgebaseerde oplossingen om te concurreren met het groeiende aantal startups dat vergelijkbare services biedt. ADP heeft het voordeel van een compleet assortiment producten voor personeel (HR), belasting, loonadministratie, voordelen en meer, voor elke bedrijfsgrootte op de meeste locaties over de hele wereld.

ADP's jaarlijks verwachte groeipercentage van 4,4% is realistisch en analisten verwachten dat de winst voor het bedrijf de komende vijf jaar meer dan 10% per jaar zal groeien. Met een dividendrendement van 2,15%, biedt het bedrijf kopers een grote kans om aandelen te kopen tegen de juiste prijs. Paychex zoekt serieuze groei

Hoewel ADP heeft vertrouwd op organische groei en overzeese expansie, heeft Paychex gekozen voor een agressievere

fusie- en acquisitie (M & A) strategie. Paychex heeft de afgelopen jaren een aantal kleinere aanbieders gekocht om zijn dienstenaanbod en zijn klantenbestand uit te breiden. Dit bedrijf realiseert zich dat het verkrijgen van klanten in de industrie de duurste taak is en met een klantretentie van meer dan 90% voor de industrie is een betere manier om te concurreren gewoon om de concurrentie uit te schakelen. Hoewel Paychex een kleinere marktkapitalisatie heeft dan ADP, bieden verschillende factoren een sterk argument. Deze omvatten de 14% koerswinsten op de aandelenmarkten, het hogere jaarlijkse dividendrendement van 3% en de verwachte groei van de winst per aandeel van 2016 (EPS) met meer dan 7%. Een verwachte omzetgroei van 4. 9% is ook hoger dan die van ADP, maar de geprojecteerde winstgroei van Paychex op vijf jaar is lager dan slechts 9.5%.

Serieuze dividenduitbetaling

Zowel ADP als Paychex zijn solide bedrijven die serieuze dividenduitkeringen aanbieden. De iets hogere dividenduitbetaling van Paychex geeft hem echter de voorsprong op dividenden. Nu de banenmarkt in volle groei is in de Verenigde Staten, wordt van beide bedrijven verwacht dat ze autonoom zullen groeien naarmate de markt groeit. Een ander probleem dat de groei van beide bedrijven voedt, is de verwarring rond Obamacare, verzekeringsaftrek en loonadministratie voor bedrijven, die klanten naar dit soort aanbieders drijven.

Paychex wint

ADP gokt op een wereldwijd groeiplan om zijn groeipercentage te verhogen, terwijl Paychex van plan is om zijn overnames van strategische kleinere bedrijven voort te zetten om zowel groei als productinnovatie van brandstof te voorzien. Paychex wint ook in de vergelijking van de schuldenlast, omdat het geen schuld heeft in vergelijking met ADP's 47%

schuld / eigen vermogen (D / E) ratio. Paychex heeft ook een hogere winstmarge dan ADP. De bottom line voor 2016 en de komende vijf jaar toont aan dat Paychex ADP een weg baant voor een positie in de meeste portefeuilles, grotendeels gebaseerd op zijn snellere en hogere koersstijging ten opzichte van die van ADP. Dit aandelenprijspotentieel, gecombineerd met een hogere EPS-projectie, hogere winstmarge en een beter dividendrendement, plaatst Paychex vierkant in de kolom kopen.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder