Tech

Na China, Zuid-Korea verbiedt ICO's

KOREA: Hoe kwamen Noord- en Zuid-Korea in oorlog? (Juni- 2019).

Anonim

Zuid-Korea is het nieuwste land geworden om aanvankelijke muntaanbiedingen (ICO's) te verbieden. Het land heeft al een "verbod op alle vormen van ICO's" uitgevaardigd. In een verklaring zei Kim Yong-bum, vice-voorzitter financiële zaken bij de South Korean Financial Services Commission, dat dat aanvullende maatregelen "onvermijdelijk waren om over te schakelen (geld) naar productieve investeringen" van een "niet-productieve investering". speculatieve richting. "

Tijdens zijn vergadering heeft de commissie een taskforce opgericht om de gronden voor een verbod te onderzoeken en de handel in cryptocurrencies te regelen via inspecties ter plaatse. Bitcoin en andere digitale valuta's in Korea worden gereguleerd door banken in plaats van door een centrale overheidsinstantie, omdat ze worden beschouwd als 'representaties van waarde' en niet als werkelijke valuta. (Zie ook: Korean Messaging App KakaoTalk Launching Cryptocurrency Exchange .)

De verklaring van de commissie is een ommezwaai van haar standpunt eerder dit jaar. In januari, Jeong Un-bo, vice-voorzitter van de Financial Services Commission, vergeleek de blockchain revolutie met de internetrevolutie en zei dat Zuid-Korea "de internationale trend in de blockchain zou leiden" sector als de overheid, gerelateerde industrieën en experts hun wijsheid bundelen. "

De Koreaanse is de op twee na meest verhandelde valuta op de Bitcoin-beurs, volgens een Forbes-artikel. Daarnaast zijn er tot nu toe een "handjevol" succesvolle ICO's in Zuid-Korea geweest. De buurvrouw van het land verbood ICO's vorige maand en beweerde dat 90% van de ICO's die op het vasteland werden gelanceerd, frauduleus waren. Een soortgelijke bezorgdheid lijkt de verplaatsing van Zuid-Korea te hebben gemotiveerd. In een interview met Bitcoin magazine zei Ash Han, ondernemer en blockchain-expert, dat de commissie "bezorgd is over onwetende investeerders die het slachtoffer worden van oplichters die crypto gebruiken." Ambtenaren van brancheverenigingen die zijn opgericht om blockchain te promoten zijn van plan om tegen het besluit van de regering te protesteren door middel van juridische memoranda en vertegenwoordigingen in de Nationale Assemblee. (Zie ook: Wat is Jezus Coin, en voorspelt het het einde van cryptocurrencies? ) Terwijl blockchain en de bijbehorende gebruiksmogelijkheden prominent aanwezig zijn, zou de overstap kunnen profiteren van Korea's andere buurland, Japan. Het land is onlangs begonnen met het uitgeven van cryptocurrency exchange-licenties en zou de grootste markt voor bitcoin-handel zijn. (Zie ook:

Bitcoin krijgt boost van Japan .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder