Inzichten

Amazon en Barnes & Noble: A Tale Of Two Companies (BKS, AMZN)

iUniverse books - iUniverse book store - new books amazon (Juli- 2019).

Anonim

De natuur, zei de Griekse filosoof Aristoteles, verafschuwt een vacuüm.

Dat geldt ook voor markten.

Ook al lijkt e-commerce op Amazon. com Inc. (AMZN) maakt stijgende reizen naar fysieke winkels en is van plan om dit jaar acht boekwinkels te openen, Barnes & Noble Inc. (BKS), de grootste fysieke boekhandelaar in Amerika, sluit hetzelfde aantal boekwinkels uit zijn portfolio . (Zie ook: Barnes & Noble Had A Terrible Holiday Season).

De wisseling van bewaking is al enige tijd in de maak. Met een toenemende penetratie van technologie in het dagelijkse leven, heeft e-commerce een steeds groter aandeel in de totale detailhandel. Amazon's verkoopcijfers voor boeken overtreffen die voor Barnes & Noble's in 2007. Ze kregen ook een voorsprong van de verkoop van hun blockbuster Kindle-apparaat. Het vertraagde antwoord van Nook - Barnes & Noble op de Kindle daarentegen was een ramp voor het bedrijf. Het heeft echter geprofiteerd van een daling van de eBook-omzet in de afgelopen kwartalen en rapporteerde winst die de verwachtingen van analisten overtrof. (Zie ook: Nieuw hoofdstuk van Barnes & Noble ziet er veelbelovend uit).

Om zeker te zijn, is het aantal winkeldingen bij Barnes & Noble de afgelopen tijd afgenomen. Het bedrijf is zichzelf opnieuw aan het uitvinden en verlaat het om grote boekwinkels in warenhuizen te hebben naar conceptboekwinkels met een uitgebreid menu en bier en wijn. De bedoeling achter de verhuizing is om het winkelverkeer te verbeteren, dat de laatste tijd een neerwaartse trend heeft doorgemaakt. Het bedrijf opende vorig jaar zo'n winkel in Eastchester en heeft plannen om er nog drie te openen in het huidige fiscale jaar.

Toen de winkels werden aangekondigd, zei John Tinker van Gabelli & Co. dat ze "een heel goed idee waren. "" Hierdoor kunnen mensen de winkels in om dingen te doen. Het is ook iets dat Amazon niet kan doen, "zei hij. Maar hij heeft misschien te snel gesproken.

Hoewel ze misschien niet opscheppen over een uitgebreid koffiemenu, heeft Amazon zich gericht op een nieuwe lynchpin van klantervaring om klanten naar zijn winkels te brengen: prijzen. Boeken in haar boekwinkels hebben geen kostenlabel omdat hun prijzen worden bepaald door het dynamisch prijsbepalingsalgoritme. Het algoritme doorzoekt het web voor de goedkoopste prijzen en stoten productprijzen af ​​op de Amazon-website, wanneer het op concurrentie stuit.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder