Investeren

Amazon lanceert AmazonGo, de toekomst van supermarkten (AMZN, WMT)

WEE, de toekomst van het shoppen (Juni- 2019).

Anonim

E-commerce behamoth Amazon. com Inc. (AMZN) heeft vandaag zijn intrede in de fysieke detailhandel aangekondigd door de lancering van een bètaketen met elementen van zelfrijdende autotechnologie. De winkel van 1, 800 vierkante meter, die begin 2017 in Seattle wordt geopend, heeft geen kassiers of kassa's. In plaats daarvan zullen klanten simpelweg hun smartphones vegen, de items ophalen die ze uit de gangpaden willen en naar buiten gaan. Hun boodschappen worden toegevoegd aan de Amazon Go-app. (Zie ook: Zal ​​Amazon fysieke supermarkten bouwen?)

De Amazon-winkel gebruikt de Just Walk Out-technologie, een combinatie van computervisie, algoritmen voor diep leren en technologieën voor sensorfusie om gebruikers, hun bewegingen en acties in de winkel te volgen . Amazon heeft op haar website aangegeven dat de winkel de afgelopen vier jaar in ontwikkeling is geweest. "We vroegen ons af: wat als we een winkelervaring konden creëren zonder regels en zonder uit te checken? Kunnen we de grenzen van computervisie en machine learning verleggen om een ​​winkel te creëren waar klanten gewoon kunnen nemen wat ze willen en doen? "(Zie ook: verstoort AmazonFresh uw lokale groenteman?)

De eerste fysieke winkel van Amazon heeft een assortiment producten, boodschappen en kant-en-klare opties op voorraad. Dat is logisch als je bedenkt dat AmazonFresh, de bezorgingsactiviteit van het bedrijf, worstelt om een ​​industrie te veroveren die gedomineerd wordt door bedrijven als Wal-Mart Corp. (WMT). Na bijna negen jaar geleden te zijn gelanceerd, is Amazon's supermarktbedrijf nog goed voor slechts 0,8% van de totale markt voor boodschappen. De markt voor online boodschappen zelf is klein. Onderzoeksbureau Cowen & Co schatte dat de online supermarktverkoop slechts ongeveer vier procent (of $ 33 miljard) vertegenwoordigde van een totale verkoop van $ 795 miljard vorig jaar. Eerder dit jaar schreven HSBC-analisten dat ze 'niet overtuigd waren van de levensvatbaarheid op de lange termijn van thuisbezorging voor boodschappen'. Door algemene klachten, zoals lange kassa's, bij de supermarktindustrie weg te nemen, kan de winkelonderneming van Amazon gewoon een substantieel verschil maken voor de bedrijfsresultaten.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder