Investeren

Amazon kijkt naar High Tech voor zijn bereide maaltijden

ARE WE CHANGING SCHOOLS? | We Are The Davises (Juni- 2019).

Anonim

E-commerce gigant Amazon. com Inc. (AMZN) kijkt naar het gebruik van koeltechnologie ontwikkeld door het Amerikaanse leger voor zijn push in de markt voor bereide maaltijden. Hoewel de leidende online winkelier zijn ambities niet officieel heeft geformuleerd, heeft hij een handelsmerk in het gebied aangevraagd, en 915 Labs, een startup in Denver die de koeltechnologie voortzet, vertelde dat Reuters Amazon heeft gesproken over verkoopklaar maken. - voer maaltijden al in 2018.

De voedselbereidingstechnologie, bekend als microgolf-geassisteerde thermische sterilisatie (MATS), maakt het de maaltijden mogelijk hun smaken en textuur te behouden door de verzegelde voedselverpakkingen in water onder druk en met behulp van microgolven voor verschillende minuten om ze op te warmen, meldde Reuters. Bovendien zei de startup dat dankzij de technologie de maaltijden tot een jaar lang op de plank van een magazijn kunnen worden gehuisvest. De maaltijden die 915 Labs beschreven aan Reuters bevatten rundvleesstoofpot en een plantaardige frittata die geen koeling vereisen, wat betekent dat ze gemakkelijk door Amazon kunnen worden verzonden. Als de retailer de technologie toepast en deze massaal uitrolt, zal dit de consument een extra reden geven om zijn boodschappen online te kopen - iets dat steeds populairder wordt. (Zie ook: Amazon stelt zijn bezienswaardigheden op de US Ticketing Market .)

A New Big Blue?

De drang van Amazon om in de markt voor bereide maaltijden te komen, komt op het moment dat bedrijven die kant-en-klaarmaaltijden en voedselpakketten leveren die alle ingrediënten leveren, zoals Blue Apron, aan populariteit winnen, met een grote groei die de komende jaren wordt verwacht. Volgens marktonderzoeksbureau Packaged Facts, leverden de leveringsservices van de Amerikaanse maaltijdkit waarschijnlijk rond de $ 1. 5 miljard in omzet vorig jaar en zal naar verwachting uitgroeien tot een multi-miljard industrie in de komende vijf jaar. "Tegenwoordig hebben consumenten toegang tot bijna alles zonder hun huis te verlaten en - door de kracht van smartphones - zonder zelfs maar met een ander mens te praten. In plaats van zich zorgen te maken of maaltijdverzorgingsdiensten hun activiteiten zullen versnellen, nemen sommige kruideniers en voedselmarketeers de stier bij de horens en beginnen ze hun eigen diensten ", zegt David Sprinkle, onderzoeksleider bij Packaged Facts, in het prognoseverslag afgelopen voorjaar . (Zie ook: Kan Amazon een maaltijd maken voor een blauwe schort? )

In juli maakte Amazon zijn plannen een beetje duidelijker met TheStreet. com zag een merktoepassing die liet zien dat de Amazon Technologies-eenheid zich opmaakt om voorverpakte voedselpakketten te maken en verkopen. In de toepassing beschreef de eenheid zijn inspanningen als "bereide voedselpakketten samengesteld uit vlees, gevogelte, vis, zeevruchten, fruit en / of groenten.. . klaar voor koken en assemblage als maaltijd. "De slogan van het aanbod volgens TheStreet. com: "We doen de voorbereiding, jij bent de chef."

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder