Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Rio 2 Trailer (Juni- 2019).

Anonim

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube.

Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen, CNBC, wordt gemeld dat de in Seattle gevestigde e-commerce -gigant verschillende vergaderingen met adverteerders heeft gehouden om initiatieven te benadrukken die het aantrekkelijker maken voor merken om voer advertenties uit naast de inhoud ervan. Een deel van zijn pitch omvat de mogelijkheid om adverteerders informatie te verstrekken over wat klanten bekijken en hun internetgewoonten, evenals overeenkomende bedrijven met videoproducenten die door Amazon zijn doorgelicht om gesponsorde inhoud te maken. Omdat het zou gelden als een advertentie, zou Amazon een deel van die inkomsten krijgen. De online retailer voert ook gesprekken met verschillende technologiebedrijven om manieren te vinden om te voorkomen dat aanstootgevende inhoud naast advertenties verschijnt. Het was iets dat YouTube eerder dit jaar pijn deed, waarbij sommige merken advertenties van het platform trokken als resultaat. (Zie ook: Amazon, Google Feud over YouTube verwijderen van echo . )

Kostenverschillen

Amazon exploiteert momenteel het Amazon Video Direct-platform waarmee iedereen video's kan uploaden die vervolgens beschikbaar om te kopen, huren, streamen via Amazon Prime of gratis kijken met advertenties. Het heeft ook Twitch, de livestream-service. Hoewel de platforms vergelijkbaar zijn met YouTube, hebben ze niet zoveel adverteerders getrokken. CNBC haalt media-kopers aan die zeggen dat Amazon minder informatie verstrekt over hoe de advertenties presteren dan YouTube en geen controles door derden van de campagnes mogelijk maakt. Wat meer is, CNBC zei dat het platform meer kost dan YouTube voor adverteerders. (Zie ook: Bezos: Amazon heeft zijn eigen 'Game of Thrones' nodig .)

De potentiële druk van Amazon komt naarmate de markt voor digitale videoadvertenties in hoog tempo groeit. Volgens marktonderzoeksbureau eMarketer is de uitgaven voor digitale video-advertenties in de VS naar verwachting $ 13. 23 miljard in 2017, met YouTube goed voor 21. 7%. Dat is naar verwachting om naar $ 21 te springen. 8 miljard in 2021. Adverteerders zijn op zoek geweest naar diversificatie buiten alleen YouTube en op het gebied van sociale media gigantische Facebook Inc. ( FB ), maar zij willen hun dollars uitgeven waar er veel is verkeer. Amazon ziet een kans, zelfs als het door gebruikers gegenereerde videoplatform klein is in vergelijking met YouTube. Het bedrijf had immers 310 miljoen maandelijkse actieve klanten toen het vorig kwartaal de resultaten over het eerste kwartaal meldde, merkte CNBC op.YouTube, aan de andere kant, heeft 1,5 miljard maandelijkse actieve gebruikers. Maar als Amazon bereid is om adverteerders te vertellen wat klanten bekijken en dat te matchen met hun winkelvoorkeuren, zou het een game changer kunnen zijn, merkte het rapport op.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder