Investeren

Apple-aandelen zijn ingesteld voor na-verdiensten Herfst

Ballorig altijd feest (Mei 2019).

Anonim

(Opmerking: de auteur van deze fundamentele analyse is een financieel schrijver en portefeuillebeheerder.)

Apple Inc. ( AAPL ) heeft in 2017 tot nu toe een ongelooflijke run doorgemaakt, 44 procent meer, wat bijna 250 miljard dollar heeft toegevoegd aan de marktkapitalisatie. Nu is de druk op Apple om te leveren, en dat kan gebeuren wanneer het bedrijf zijn financiële cijfers voor 4Q op 2 november meldt na het sluiten van de handel. Een technische analyse van de grafiek van de aandelen suggereert dat de aanloop in de afgelopen paar dagen na winst kon afkoelen, terwijl opties slechts een bescheiden volatiliteit beprijzen.

De aandelen hebben een aanzienlijke sprong gemaakt, bijna 6 procent, sinds 27 oktober, en het kwam met een toenemend handelsvolume. Het stijgende volume suggereert een toenemend aantal kopers en misschien een opeenhoping van traders die Apple betreden en op zoek zijn naar een pop voor post-earnings.

Volgens schattingen van de consensus is Wall Street op zoek naar een omzetgroei van 8 procent in het fiscale vierde kwartaal, naar $ 50. 71 miljard, terwijl de winst naar verwachting met 12 procent zal groeien tot $ 1. 87 per aandeel. Maar nog belangrijker zal de toekomstige begeleiding zijn, wat betekent dat schattingen die in lijn zijn of net iets beter dan de verwachtingen niet voldoende zullen zijn om de aandelen van Apple op korte termijn te laten stijgen. (Zie ook: Apple's hardwarepartnerschap met Qualcomm is ontrafeld .)

Resistance

Naast het toenemende handelsvolume liep de Apple-voorraad een weerstandsniveau op gewoon verlegen voor $ 170. Dat weerstandsniveau is sinds mei 2017 aanwezig en is getraceerd boven de vorige hoogtepunten in de aandelenkoers.

Als de voorraad niet door dit huidige weerstandsniveau kan komen, kan de prijs terugvallen naar $ 155 tot $ 157. Dat is waar de aandelen van Apple op vele niveaus worden ondersteund, waaronder een opwaartse trend die sinds juli 2016 is doorgevoerd. Een doorbraak van die lange-termijn trendlijn zou voor Apple buitengewoon bearish zijn en zou een veel steilere daling kunnen suggereren, misschien als laag als $ 120.

Bescheiden volatiliteit

De optiemarkt houdt een prijs in van een beweging van ongeveer 5,5 procent in aandelen van Apple met behulp van een strategie voor langstreven met een vervaldatum van 17 november. $ 167. 50 strike price, de kosten van het kopen van een put en een call is ongeveer $ 9. 30, waardoor het aandeel een handelsbereik heeft van $ 158 tot $ 176. De aandelen van Apple zouden boven of onder die prijzen moeten handelen om winstgevend te zijn.

De grote beweging van Apple de laatste dagen hoger, brengt de aandelen in gevaar voor een potentiële terugval die de aandelen zou kunnen doen dalen. Hoe hoger de aandelenkoers pre-inkomsten stijgt, hoe moeilijker die verwachtingen zullen zijn.

Michael Kramer is de oprichter van Mott Capital Management LLC, een geregistreerde beleggingsadviseur, en de manager van de actief beheerde, long-only Thematic Growth Portfolio. Kramer koopt en houdt doorgaans aandelen aan voor een periode van drie tot vijf jaar. Klik hier voor Kramer's bio en zijn portfolio's . De gepresenteerde informatie is uitsluitend voor educatieve doeleinden en is niet bedoeld om een ​​aanbod of uitnodiging tot verkoop of aankoop van specifieke effecten, beleggingen of beleggingsstrategieën te doen. Beleggingen brengen risico's met zich mee en zijn, tenzij anders vermeld, niet gegarandeerd. Zorg ervoor dat u eerst een gekwalificeerde financieel adviseur en / of belastingdeskundige raadpleegt voordat u een strategie uitvoert die hierin wordt besproken. Op verzoek verstrekt de adviseur een lijst met alle aanbevelingen die in de afgelopen twaalf maanden zijn gedaan. In het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport
Investeren

Amazone om te wennen met YouTube voor advertentiedollars: rapport

Met de online videoadvertentiemarkt die aan het opwarmen is, Amazon. com Inc. ( AMZN ) houdt verschillende gesprekken met marketeers om hen naar zijn videoplatform te lokken in een direct bod om onweer te stelen van Alphabet Inc. ( GOOG ) - eigendom van YouTube. Onder verwijzing naar verschillende niet-benoemde bronnen,
Lees Verder
Rekening Bruto: QE is Financial Methadone
Investeren

Rekening Bruto: QE is Financial Methadone

In zijn laatste maandelijkse brief van 6 februari, Bill Bruto van Janus Capital Group Inc. (JNS) richt zich op de massale expansie van de wereldwijde balans van de centrale bank, van ongeveer $ 2 biljoen in 2003 tot een gigantische $ 12 triljoen aan het einde van 2016. In hun inspanningen om de activaprijzen te verhogen en te induceren een beetje echte groei door de rentetarieven naar nul (of zelfs in negatief gebied) te duwen,
Lees Verder