Investeren

Zijn Penta-miljonairs de nieuwste groeiende klasse?

✘ 3 star attacks!✘Dutch Warzone ✘ ClashOfClans #2 ✘ Dutch Commentary ✘ (Juni- 2019).

Anonim

In sommige delen van de wereld lijkt het erop dat het aantal ultrarich individuen en families de laatste jaren enorm is gestegen. Hoewel er in de jaren tachtig minder dan 100 miljardairs in de wereld waren, strekt het aantal zich tegenwoordig wereldwijd uit over 1500. Evenzo zijn families en individuen met miljoenen dollars aan bezittingen ook exponentieel gegroeid. Volgens een rapport van de Boston Consulting Group zijn miljonairs en multimiljonairs in aantal gegroeid in alle reeksen van activaniveaus, met zogenaamde 'penta miljonairs', of degenen met meer dan $ 5 miljoen aan activa, de snelste van allemaal.

Nieuwe trend opstijgen

Tussen 2010 en 2015 is het aantal gezinnen of personen met ten minste $ 5 miljoen aan investeerbaar kapitaal omhooggeschoten van ongeveer 677.000 naar 934.000 alleen al in de VS. De sprong van 38% komt na de inzinking die plaatsvond na de financiële crisis van 2008, toen deze categorie miljonairs met 22% daalde in de periode van twee jaar eindigend eind 2009. Sindsdien is het aantal mensen in deze categorie echter gedaald. gestaag groeide, en nu zijn er meer dan 1, 000, 000 individuen en gezinnen die voldoen aan de criteria die nodig zijn om te worden beschouwd als penta miljonairs.

Demografie van de Penta-klasse

Wie maakt het grootste deel van deze nieuwe penta-miljonairs uit? Voorbij zijn de dagen van een heersende klasse van een klein aantal rijkrijke families. De penta-miljonairs van vandaag zijn waarschijnlijk jonger en meer demografisch gevarieerd, maar ook verspreid over het land. Ze zijn vaak selfmade miljonairs en zijn op hun beurt terughoudend met het beschermen en kweken van hun rijkdom op een manier die historisch rijke gezinnen misschien niet zijn. Veel van de nieuwe penta miljonairs zijn vrouwen, inclusief leidinggevenden bij bedrijven zoals Facebook (Sheryl Sandberg, de COO van het bedrijf) of Fidelity Investments (Abigail Johnson, de CEO). In feite groeit het aantal vrouwen dat miljardairs is wereldwijd sneller dan het aantal mannelijke miljardairs. In veel gevallen hebben penta-miljonairsfamilies twee inkomens, een van elke echtgenoot, die een grote verandering markeert ten opzichte van oudere tijdperken waarin de meeste gezinnen op slechts één inkomen vertrouwden.

De nieuwste leden van de penta-miljonairklasse zijn jonger dan hun voorgangers. Met name jongere personen met activa op die niveaus komen meer overeen met de niveaus van rijkdom van hun oudere tegenhangers. Deze jongere miljonairs zijn waarschijnlijk betrokken bij filantropie, de zogenaamde sociale impactbeleggingen, nieuwe technologieën en bedrijven, en meer.

Tekenen van continuïteit

Het lijkt waarschijnlijk dat het groeitempo van miljonairs in de Verenigde Staten niet snel zal afnemen of zal afnemen. Terwijl deze trend zich voortzet, zal er een nieuwe reeks uitdagingen en kansen zijn voor een uitdijende klasse van rijke individuen in een aantal verschillende industrieën en verspreid over het land.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder