Investeren

AT & T kan geld verliezen op DirecTV - en niet op zorgen (T)

#AskGaryVee Episode 170: Snapchat Discover, Disrespect, & Losing Your Hustle (Juli- 2019).

Anonim

AT & T Inc.'s (T) DirecTV Now streaming content service wordt begin volgende week gelanceerd, en terwijl de telecomgigant alles op alles zet om klanten te lokken, is het enige wat het niet doet om geld te verdienen aan de nieuwe dienst.

Dat is volgens Bloomberg, die op basis van onderzoek van Wall Street, onderzoeksbureau Moffett Nathanson, schat dat AT & T slechts $ 1 zal krijgen. 32 van de inkomsten van elke inschrijver, betoogt dat AT & T waarschijnlijk geld verliest op de dienst. DirecTV's traditionele satelliet-tv-service, aan de andere kant, biedt AT & T-inkomsten van $ 110 voor elke abonnee gemiddeld.

DirecTV Now Pricing zou Time Warner Deal kunnen helpen

Hoewel beleggers misschien niet blij zijn om AT & T geld te zien verliezen op DirecTV Now, is er mogelijk meer achtergebleven dan alleen het ophalen van groot geld. Om te beginnen probeert AT & T de overheid te laten ondertekenen bij de aankoop van Time Warner Inc. (TWX) en door een concurrerende over-the-top-service te lanceren die zo laag geprijsd is, laat het regelgevers zien dat het niet gaat de concurrentie of consumenten schaden als het Time Warner verwerft.

AT & T's zet om het aan te bieden zonder weg te eten bij bestaande klanten. Datalimieten zullen naar verwachting veel mensen naar de dienst lokken, en het zal niet langer waarschijnlijk de Federal Communications Commission verontrusten, die al heeft gezegd dat het "ernstige zorgen" heeft over de verhuizing. Dat komt omdat de binnenkomende Trump-administratie al van netneutraliteit af wil, of het idee dat alle internetcontent gelijk moet worden behandeld.

Vorige week, Trumps benoemingen in het FCC-overgangsteam - Jeff Eisenach, directeur van het Center for Internet, Communications en Technology Policy van het American Enterprise Institute, en Mark Jamison, een voormalige Sprint-lobbyist die nu aan het hoofd staat van de University of Florida's Public Utility Research Center-zijn voorstander van fusies in de telecomsector, waarbij Eisenach de pogingen van Comcast ondersteunt om Time Warner te kopen. (Zie ook: AT & T-TWX-deal ondersteund door nieuwe Trump-assistenten .)

AT & T komt vooruit op competitie

Nog een reden waarom AT & T misschien bereid is om geld te verliezen op DirecTV Now: het positioneert zichzelf als een eerste verhuizer in wat een exploderende markt zal worden die door de jaren heen steeds meer klanten verkiest om het snoer door te snijden op kabel- en satelliet-tv-diensten, in plaats daarvan te kiezen voor internet content streaming-diensten die goedkoper zijn en geen behoefte hebben aan een dure apparaat zoals een set-top-box of schotelantenne.

Bloomberg merkte op dat AT & T misschien na klanten nu en dan in de toekomst prijzen kan verhogen.Bloomberg wees op Amazon en zijn strategie als het gaat om het streamen van content. Amazon verdient geen geld met Amazon Prime Video, omdat het de service gebruikt om meer klanten lid te laten worden van de Prime-lidmaatschapsdienst, wat winst oplevert voor de e-commerce gigant.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder