Verzekering

De basisprincipes van reisverzekeringen

Top 10 prachtige foto's van het poollicht, gids voor noorderlicht, reisverzekering (Juli- 2019).

Anonim

Reis verzekering kan helpen om medische kosten of financiële verliezen te dekken die u tijdens het reizen zou kunnen lijden. Het wordt vaak gepoft als de beste bescherming voor mensen die in het binnenland of het buitenland reizen. In dit artikel wordt uitgelegd wat voor dekking u nodig heeft voordat u zich aanmeldt op de stippellijn en begint te betalen voor bescherming tegen onvoorzien en onvoorspelbaar.

Wat kost een reisverzekering dekking?

Er zijn vijf hoofdcategorieën van reisverzekeringen:

 • Reisannulering
 • Reisgeneeskunde
 • Groot medisch
 • Noodsituatie medische evacuatie
 • Ongeval dood / vliegongeval

Reisannuleringsverzekering

Zoals de naam al aangeeft, dekt de annuleringsverzekering (ook bekend als reisonderbrekingsverzekering of reisvertragingsverzekering) u in het geval dat u of uw reisgenoten uw reis moeten annuleren, onderbreken of vertragen.

Het beleid verschilt qua redenen, maar het is vrij typisch dat deze verzekering annuleringen of onderbrekingen dekt om de volgende redenen:

 • Plotselinge zakelijke conflicten
 • Verandering van mening
 • Vertraging bij de verwerking van uw visum of paspoort
 • Ziekte of letsel
 • Weersaangelegenheden

Sommige beleidsmaatregelen kunnen aanvullende dekking omvatten, die u tegen één of meer van de volgende gebeurtenissen zou verzekeren:

 • Een daad van terrorisme
 • De verkoper (cruisemaatschappij, reisorganisatie, luchtvaartmaatschappij) stopt met werken
 • Een ongeluk op weg naar het vliegveld
 • Vuur of overstroming in uw huis
 • Juryplicht

De verzekering betaalt het verschil tussen de restitutie die u van de verkoper krijgt en het bedrag dat u oorspronkelijk voor de reis hebt betaald. Zorg ervoor dat de verzekering die u koopt niet afkomstig is van dezelfde koerier die u hebt gekocht; op die manier als de provider failliet gaat, bent u nog steeds beschermd als er iets misgaat tijdens uw reis.

Medische reis- en medische verzekering

Beide soorten verzekeringen bieden medische bescherming als de verzekeringnemer ziek wordt of gewond raakt tijdens het reizen. Het verschil tussen deze twee soorten verzekeringen is de duur van de dekking:

 • medische reisverzekering biedt alleen medische dekking op korte termijn; de duur kan variëren van vijf dagen tot maximaal een jaar, afhankelijk van het beleid.
 • Belangrijke medische verzekering is voor reizigers die van plan zijn langere reizen te maken van zes maanden tot een jaar of langer.

Deze soorten verzekeringen kunnen u helpen medische kosten te dekken en artsen, ziekenhuizen, gezondheidszorgfaciliteiten en diensten in een vreemde taal te vinden als u tijdens het reizen naar het buitenland ziek of gewond raakt.Of u nu ziektekostenverzekering afzonderlijk aanschaft of u heeft het al, kijk dan of u voorafgaande toestemming van uw verzekeringsmaatschappij nodig heeft voor medische zorg.

De Amerikaanse overheid dringt er bij Amerikanen op aan om hun medische verzekeringsmaatschappijen te raadplegen voordat ze naar het buitenland reizen om te bepalen of een bepaald beleid in het buitenland van toepassing is. Uw medische verzekering dekt bijvoorbeeld alleen u in de VS en Canada, maar niet in Europa. Volgens het Bureau voor Consulaire Zaken van het ministerie van Buitenlandse Zaken biedt Medicare geen dekking voor ziekenhuis- of medische kosten buiten de VS. Ga voor meer informatie naar Reizen. Staat. Gov .

Registreer uw reisplannen ook altijd bij het ministerie van Buitenlandse Zaken via zijn gratis online service website voor reisregistratie - op deze manier kan de dichtstbijzijnde ambassade of het consulaat contact met u opnemen als er een noodgeval of een staats- of nationale crisis terwijl je op reis bent.

Opmerking: controleer eerst welke bestaande medische voorwaarden zijn uitgesloten, voordat u zich aanmeldt. Zorg ervoor dat u alle kleine lettertjes en leest, weet wat het beleid dekt en wat niet .

Medische noodevacuatieverzekering

Dit type verzekering biedt dekking voor medisch noodzakelijke evacuatie en transport naar medische faciliteiten. Deze kosten kunnen gemakkelijk $ 10, 000 uit eigen zak bedragen als u geen dekking heeft. Dit wordt uiterst nuttig als u vastloopt in een afgelegen plattelandsgebied zonder gemakkelijke toegang tot de benodigde faciliteiten.

Accidentele Overlijden en ongevallenverzekering

Dit soort verzekering betaalt voordelen aan de overlevende begunstigden van een reiziger, zoals bij levensverzekeringen . Uitkeringen worden uitbetaald in geval van een ongeval waardoor de reiziger sterft of ernstig letsel oploopt .

Gespecialiseerde dekking

Er zijn ook meer gespecialiseerde vormen van reisverzekeringen. Sommige richten zich bijvoorbeeld op de behoeften van zakenreizigers, extreme atleten of expats . Dus, als u van plan bent om tijdens het afwezigheid deel te nemen aan risicovolle of extreme sporten, is het selecteren van een verzekering die specifiek is gemaakt om u te dekken in het geval van een sportgerelateerd letsel mogelijk kosteneffectiever en heeft het nodig -specifiek dan het selecteren van een verzekering die meer algemene dekking biedt.

Reisverzekering kopen

U kunt een reisverzekering op drie manieren aanschaffen:

 1. De dekking per reis is de meest voorkomende vorm van reisverzekering. volgens de US Travel Insurance Association is 80% van alle aangeschafte reisvoorwaarden per reis. Dit beleid is bedoeld voor reizigers die niet zo vaak reizen en biedt bescherming voor een enkele reis.
 2. Multi-tripdekking biedt bescherming voor meerdere reizen gedurende één jaar, maar geen van de reizen kan meer dan 30 dagen duren.
 3. Het jaarlijkse beleid is voor frequente reizigers; het biedt dekking voor een volledig jaar.

De kosten voor elk variëren afhankelijk van de categorie of het type verzekering voor de dekking die u denkt nodig te hebben.Over het algemeen variëren de kosten van een reisverzekering per reis tussen 4% en 8% van de kosten van de totale reis. Als uw totale reiskosten, inclusief vliegtickets en een tournee van een week door Frankrijk, bijvoorbeeld $ 3, 000 bedragen, bedragen uw eigen verzekeringskosten tussen $ 120 en $ 240.

Wees op uw hoede voor reisverzekeringsmaatschappijen die hun beleid overprijsd. Bekijk de reputatie van de verzekeringsmaatschappij waarvan u op zoek bent om te kopen. U kunt beginnen door te kijken naar organisaties zoals de U. S. Travel Insurance Association, dat nuttig advies biedt bij het kiezen van een reisverzekering. U kunt ook naar uw Better Business Bureau (BBB) ​​-kantoor gaan om te vinden over gekwalificeerde reisverzekeringsmaatschappijen.

Heeft u echt een reis nodig Verzekeringsdekking ?

Er zijn verschillende vragen die u zichzelf moet stellen bij het bepalen of u een reisverzekering wilt afsluiten of welke verzekering u nodig heeft:

 • Reist u naar het buitenland?
 • Ben je van plan deel te nemen aan extreme sporten?
 • Kun je de kosten van de reis terug naar huis betalen als zich een noodgeval voordoet en je terug moet komen?
 • Als u of iemand die met u reist ziek wordt, kunt u dan medische zorg betalen?

Dit zijn allemaal potentiële problemen die uw droomvakantie in een nachtmerrie kunnen veranderen als u niet voorbereid bent. Kies zoveel mogelijk scenario's om te beslissen of u een beleid aanschaft.

 • Maak u vertrouwd met de annuleringsvoorwaarden van hotels, cruisemaatschappijen voor toerisme en andere aanbieders van reisdiensten.
 • Bestaand beleid en overeenkomsten bekijken met creditcardbedrijven . In sommige gevallen dekken creditcardmaatschappijen al problemen, zoals verloren bagage of aansprakelijkheid voor autoverhuur.
 • Zorg dat u bekend bent met prijsafspraken, voorwaarden, bepalingen en uitsluitingen van de verzekering die u kiest.

De ondergrens

De kleine lettertjes vormen de ruggengraat van uw contract en het zal zijn wat bepaalt welk type dekking u krijgt wanneer u het het meest nodig heeft. Wanneer u de juiste verzekering hebt om u tijdens uw reis te dekken, kunt u ervoor zorgen dat uw droomvakantie alles is wat u gepland had en nog veel meer.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder