Handel

Beste koopvoorraad die vastzit aan langetermijnresistentie

How to Stay Out of Debt: Warren Buffett - Financial Future of American Youth (1999) (Juni- 2019).

Anonim

De aandelen Best Buy Co., Inc. (BBY) zitten een paar punten onder de decennium-lange weerstand in de modder bijna $ 60 hoger dan de winst in het derde kwartaal, gepland voor de pre-markt van donderdag. De huidige technische positionering is bijna identiek aan eind augustus, toen aandeelhouders de aandelen agressief verkochten ondanks het feit dat het bedrijf ramingen versloeg en de leiding verhoogde. Het aandeel werd medio september opnieuw verkocht nadat Best Buy teleurstellende statistieken voor de langere termijn had uitgegeven tijdens een Investor Day-evenement.

Toch heeft de grootbox-winkelier al meer dan vijf maanden een 12-punts bereik in de buurt van weerstand gehouden, waarbij hij de bearish impulsen door de tijd heen corrigeert in plaats van de prijs. Deze veerkracht balanceert de kansen, waardoor de hoop wordt gewekt dat de aandelen de formidabele barrière kunnen opruimen en richting de $ 70's en verder kunnen gaan. Er zijn echter uitstekende resultaten voor het derde kwartaal nodig om verkopers op afstand te houden en de langverwachte uitbraak te realiseren. (Zie ook: Best Buy Kicks Off the Holiday Season Early .)

BBY Long-Term Chart (1990 - 2017)

Het aandeel eindigde op een lange termijn daling bij een splitsing - 17 cent gecorrigeerd in 1990 en een trendvoorsprong doorgevoerd die zich in de top van november 1994 voor $ 5 voortzette. 03. Sellers namen het roer over in het eerste kwartaal van 1997, toen Best Buy een hogere low noteerde op 88 cent en stuiterde in een verticale uptrend, aangedreven door de dotcom-bubble. De aandelen voegden punten toe aan een snelle clip in het nieuwe millennium, met een topprijs van $ 39. 50 in april 2000 en verkocht in een bear market-impuls die twee jaar geleden op $ 9 sloeg. 33 aan het eind van het jaar.

Prijsactie gehouden in het handelsstadium van 2000 tot een uitbraak in 2005 indrukwekkende winst boekte in de high van 2006 op $ 59. 50. Dat niveau is belangrijk om in gedachten te houden, omdat het nog steeds 11 jaar later wordt getest. De voorraad daalde lager in 2008 en stortte zich op de wereldmarkten tijdens de economische ineenstorting, en kwam tot stilstand bij een dieptepunt van vijf jaar in het midden van de tienerjaren. Een sprong in het nieuwe decennium kwam tot stilstand. 786 Fibonacci beart retracement op de markt, terwijl een secundaire daling in 2012 meer schade aanrichtte dan de routing van 2008, waardoor de voorraad daalde tot een dieptepunt van 12 jaar.

Best Buy-aandelen zijn in 2013 uit de afgrond ontstaan. Ze hakten een verticale herstelgolf af die eind 2010 tot stilstand was gekomen. Een driehoekige consolidatie bevat prijsactie tot een breakout in december 2016 of een rallygolf die uiteindelijk 2006 bereikte. weerstand in juni 2017. De voorraad heeft zich sindsdien in een relatief smal handelsgebied op de grond geslepen en absorbeert bearish schokken in plaats van af te breken in een nieuwe verkoopswing.

De maandelijkse stochasticsoscillator is in juli 2017 een verkoopcyclus op lange termijn ingegaan, die een relatieve zwakte van ten minste zes tot negen maanden voorspelt. Veerkracht ondanks dit bearish signaal heeft een bullish divergentie gegenereerd, maar het is niet verstandig om te veel in prijsactie op korte termijn te lezen wanneer een signaal voor de lange termijn aanwezig is. Als gevolg hiervan is scepsis naar het winstrapport van deze week gerechtvaardigd, waarbij goed geïnformeerde marktspelers de zijlijn voor het nieuws slaan.

BBY Short-Term Chart (2016 - 2017)

De voorraad herstelde zich aan het driehoeksveld van drie jaar aan het einde van 2016 en vestigde een ondersteuning in de buurt van $ 40 die een kansarme kans zou moeten genereren om te kopen een diepe pullback. Prijsactie sinds juni 2016 heeft de zwarte stijgende dieptepunstrendlijn met de huidige ondersteuning net onder de $ 54. 50. Als gevolg hiervan zal het na het nieuws weinig verkoopdruk nodig hebben om een ​​uitsplitsing teweeg te brengen die verschillende verkoopsignalen veroorzaakt. Het 200-dagen exponentieel voortschrijdend gemiddelde (EMA) en bereikondersteuning in de buurt van $ 53 bieden mogelijk meer bruikbare voorspellende gegevens, waarbij een uitsplitsing door dat niveau waarschijnlijk een aanzienlijke daling zal genereren.

Aan de andere kant moeten stieren de kloof van 29 augustus vullen tussen $ 58. 75 en $ 61. 50 om de technische toon te verbeteren en de koopkracht te genereren die nodig is voor een uitbraak op de lange termijn. Dat kan binnen enkele minuten gebeuren als het winstrapport verrassend opwaarts klinkt, maar waarschijnlijk een positieve feedbacklus nodig heeft die enkele weken minimaal duurt. De meest frustrerende uitkomst zal zich ontvouwen als de volatiliteit niet priemt en de prijs blijft hangen binnen het handelsbereik van meerdere maanden. (Zie ook: Beste koop, GameStop verwacht Apple-gerelateerd verkeer .)

De bottom line

Best Buy zweeft al meer dan vijf maanden tegen de weerstand van 2006, waarbij noch stieren noch beren aankomen een groot voordeel. Deze evenwichtsoefening maakt het moeilijk voor handelaren en markttimers om een ​​broodnodige voorsprong te genereren, wat suggereert dat de zijlijnen de meest voordelige positionering bieden in het winstrapport van 16 november. (Voor meer informatie, kijk op: Beste koop breidt uitlevering op dezelfde dag uit, kijk Amazon .)

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder