Pensioen

De beste pensioenplanning Apps

1 voor onze kinderen (Juli- 2019).

Anonim

In de moderne wereld van vandaag zijn er veel tools beschikbaar die planning voor pensionering eenvoudiger maken met advies, doelen en voortgangsrapporten binnen handbereik. Hier is een overzicht van enkele van de beste apps voor pensioneringsplanning die momenteel beschikbaar zijn:

Zoek een pensioen app

Retirement Planner-app

Deze gratis Android-app is een handig hulpmiddel bij het maken van keuzes over hoe u uw pensioensparen kunt structureren. Met deze app kun je projecties vergelijken om te investeren in een 401 (k), Roth 401 (k), Roth IRA of traditionele IRA. Bovendien laat de app Retirement Planner zien hoe besparing vandaag uw pensioeninkomen in de toekomst zal beïnvloeden. Ten slotte kunt u hiermee zien of u uw pensioendoelen bereikt of dat u uw langetermijnplanning opnieuw moet evalueren.

Mint

Deze gratis populaire financiële trackingtool kan online worden gebruikt - of op iOS- of Android-apparaten - om u te helpen uw pensioendoelstellingen in te stellen en bij te houden. Mint wordt vaak gebruikt om uitgaven en budgetten bij te houden, maar het toont ook uw netto- en langetermijntrends, evenals het volgen en grafieken van uw investeringen op één locatie. Mint maakt het ook gemakkelijk om financiële doelen te stellen (inclusief pensioenspaardoelen) door je elke maand regelmatig een waarschuwing te geven over je spaargeld en je te helpen bij het visueel bijhouden van je voortgang.

Financial Engines Social Security Planner

Deze app is gratis beschikbaar via Financial Engines. Het vereist dat u een vrij eenvoudige set informatie invoert en vervolgens aanbevelingen geeft voor manieren om uw socialezekerheidsvoordelen te maximaliseren. De app maakt gebruik van wiskundige algoritmen om een ​​deel van het giswerk weg te halen uit het moment waarop u voordelen gaat claimen. Beslissen wanneer u moet beginnen met het claimen van voordelen, is vaak een evenwichtsoefening tussen wachten om een ​​hogere uitkering te claimen versus meer jaren profiteren van inkomsten uit sociale zekerheid, en deze app zal u helpen beslissingen te nemen om uw voordelen te maximaliseren. Het is vooral handig als u en / of uw partner flexibiliteit hebben wanneer u kunt beginnen te profiteren van de voordelen van de sociale zekerheid.

Vanguard Retirement Nest Egg Calculator

Deze gratis online app is voor mensen die in de buurt zijn of die met pensioen zijn gegaan om te helpen bepalen of hun pensioenportefeuille de uitgaven dekt over het aantal jaren dat ze verwachten met pensioen te gaan. Het is statistisch rigoureus en maakt gebruik van een Monte Carlo-analyse om de waarschijnlijkheid te bepalen dat de pensioenspaarregelingen en de portefeuille van de gebruiker al dan niet voldoende zullen zijn om de pensioendatum te verlengen.

Retirement Goal Planning System

Deze gratis iPad-app maakt gebruik van gedragseconomie om u te helpen uw eigen voorkeuren te begrijpen bij het omgaan met het complexe probleem van planning voor pensionering. Het verdeelt het probleem in 'denkstappen'. "Zodra u het programma hebt doorlopen, heeft u een persoonlijke set van pensioendoelen. Deze doelen kunnen worden gebruikt bij het zelfstandig beslissen van uw pensioenplan of kunnen worden gedeeld met een financieel planner.

Retirement Outlook Estimator

Deze eenvoudige online of gratis iOS-app voegt een beetje charme toe aan het pensioenplanningsproces. Zodra de basisinformatie is ingevoerd, biedt de app u een "weerbericht" -stijlanalyse van uw spaarplan. Uw vooruitzichten kunnen regenachtig, bewolkt, half bewolkt of zonnig zijn, samen met de verwachte dollarbedragen voor het pensioeninkomen. De app geeft je ook suggesties voor hoe je vooruitzichten veranderen als je meer of minder per jaar investeert.

Voor inwoners van het Verenigd Koninkrijk: ING STRUCT®-app

Deze app is uniek in de wereld van apps voor pensioenplanning omdat deze is gestructureerd als een spel in plaats van een tool. Het doel van de STRUCT-game is om de concepten van risico's, diversificatie, het stellen van doelen en voortgang op lange termijn te leren. De elementen van het spel vertegenwoordigen beleggingen in contanten, obligaties en aandelen, en de speler kan kiezen om te spelen als een conservatieve, gematigde of risicovolle belegger. Hoewel deze app misschien niet handig is voor mensen die hun eigen pensioeninvesteringen willen bijhouden, is het handig om de concepten achter pensioenplanning te begrijpen en mensen in staat te stellen de soorten investeringen en risico's te bepalen die zij willen maken voor hun toekomstige financiële planning. Opmerking: deze app is gratis beschikbaar voor iOS-systemen, maar alleen in de Britse app store.

De onderste regel

Er zijn veel apps beschikbaar om u te helpen met pensioen te gaan. Van leuke games voor het onderwijs tot apps die u helpen uw prioriteiten te bepalen, van rigoureuze statistieken tot eenvoudige grafieken - er is een app voor de planningsstijl van iedereen. Het is de moeite waard om te blijven zoeken totdat u de tool vindt die aan uw behoeften voldoet en pensioenplanning een eenvoudige en bijna pijnloze ervaring maakt.

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder