Handel

De Big Bond Rally van 2017 May Be Over

Rolling a Reliant Robin - Top Gear - BBC (Juli- 2019).

Anonim

Na een rally van een groot deel van het jaar kunnen de schatkisten de koers omkeren, op basis van zowel fundamentele als technische indicatoren. Ten eerste is veel van de beweging in obligaties gebaseerd op rente- en inflatieverwachtingen. Op donderdag las de laatste lezing van de regering over consumentenprijzen een stijging van 1. 9% op een y / y-basis, die de verwachtingen overtrof van een winst van 1. 8%. De Federal Reserve volgt deze maatregel nauwlettend en heeft een doelstelling van 2,0%. Als de inflatie boven die benchmark begint te stijgen, is de kans groter dat de Fed de rentetarieven in een sneller tempo gaat verhogen. En wanneer de inflatie sterker lijkt, hebben obligaties de neiging om te verkopen en dalen de rendementen omgekeerd.

De iShares 20+ Year Treasury Bond ETF (TLT) is een goede graadmeter voor de treasury-prijzen en heeft slechts een neerwaarts signaal gegeven op een technische basis. Voor het eerst in een paar weken werd de Moving Average Convergence Divergence (MACD) negatief, wat een ommekeer in momentum aangeeft. Bovendien was een opwaartse trend van begin augustus verbroken. Kijkend naar een opwaartse trend van maart, zit de TLT op steun op deze trendlijn, die momenteel op $ 126 zit. Als dit niveau breekt, wordt op een korte en middellange termijn de TLT ingesteld voor een lagere verplaatsing.

Bron: Tradingview. com

Vooruitkijkend naar de prijsactie in TLT, is het weerstandsniveau om aan de bovenkant te kijken $ 128. Dit is het huidige niveau van de trendlijn vanaf augustus en vertegenwoordigt weerstand als TLT tot deze prijs handelt. Gezien het negatieve momentum zou men een afwijzing op dit niveau verwachten. Aan de andere kant is het $ 126-niveau minder dan $ 1 verwijderd en vertegenwoordigt het cruciale ondersteuning. Het volgende niveau van ondersteuning is $ 122, waar in juli een dubbele bodem werd gevormd.

Een ander teken dat de obligatierally mogelijk ten einde loopt, is de lacune-opvulling die de afgelopen maand ook is opgetreden. Een lacune-vulling is wanneer een stapel de richting omkeert en een openingszet vult vanaf een eerdere datum; dit kan aan de boven- of onderkant gebeuren. In november 2016 daalde de TLT van $ 126 naar $ 124 en bleef vervolgens in de volgende paar handelssessies gehandeld tot $ 120. Nu dit niveau is bereikt, is het mogelijk dat je weer naar beneden gaat.

De bottom line

Na een grote rally in 2017 hebben obligaties een lichte adempauze gekregen, vertegenwoordigd door de iShares 20+ Year Treasury Bond ETF (TLT). Tijdens de laatste paar handelssessies is de voortschrijdend gemiddelde convergentiedivergentie (MACD) lager geworden, wat wijst op een bearish momentumomkering. Bovendien heeft de TLT een kortlopende uptrend-lijn doorbroken en is hij bezig met het testen van een trendlijn voor langdurige ondersteuning.

Ga voor meer informatie over handelsstrategieën naar OptionMillionaires. nl .

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten
Plastic kaarten

Wat te doen als u het codewoord op een plastic kaart bent vergeten

Elke dag valt er een enorme hoeveelheid informatie op het menselijk brein. De informatie die je dagelijks gebruikt, nestelt zich vast in je geheugen, maar als sommige kennis slechts af en toe wordt gebruikt, bestaat het risico iets belangrijks te vergeten. Het is niet verwonderlijk dat veel mensen zich het codewoord niet meer herinneren van hun bankkaart
Lees Verder
Hoe account nummer te veranderen
anders

Hoe account nummer te veranderen

Elke boekhouding doet niet zonder documenten die zijn ontworpen om de nodige informatie met betrekking tot de activiteiten van de onderneming te verzamelen, verwerken en opslaan. Documenten zijn dragers van de nodige gegevens met betrekking tot betalingen, contante transacties, enz. De informatie die is gespecificeerd in de boekhouddocumenten geeft alle gegevens en de volgorde van gebeurtenissen weer vanuit een economisch oogpunt
Lees Verder