Tech

Meer over Blockchain en Bitcoin Nasdaq:

Introduction to Bitcoin (Juni- 2019).

Anonim
  • Meer over Blockchain en Bitcoin
  • Nasdaq: Lange blockchain misleide beleggers met Bogus-naamsverandering
  • Bitcoin is 'Poison', zegt Berkshire Billionaire Charlie Munger
  • tZero
  • Voormalig Bitcoin Exchange Operator gearresteerd: SEC laadt hem op met fraude

In een paar jaar tijd is Bitcoin van iets uit de slaapstand gegaan handel voor een plak pizza via een Reddit-thread, naar een van de populairste producten op de markt.

In de afgelopen vijf jaar zijn de totale dagelijkse transacties in de Bitcoin -markt met 338% gestegen van 33800 tot meer dan 335.000 volgens CoinDesk. Naarmate de cryptocurrency populairder is geworden, hebben ook de instrumenten om het te verhandelen. Er komen meer uitwisselingen en Bitcoin ETF's kunnen onderweg zijn. Maar een tool die al in gebruik is, is Bitcoin-opties. Jarenlang was Bitcoin-handel in opties niet gereguleerd in de US, maar dit lijkt te veranderen met een recente beslissing van de Commodity Futures Trading Commission ( CFTC ). (Zie ook: Bitcoin-pizzadag: vierden de bestelling van $ 20 miljoen pizza )

Het verhandelen van Bitcoin-opties is echter niet bedoeld voor bangeriken. Ze zijn extreem vluchtig en erg duur. (Zie ook: Waarom zijn hedgefondsen niet geïnteresseerd in Bitcoin? )

Bitcoin dagelijkse transacties

Hoe bitcoin-opties worden verhandeld> Bitcoin-opties worden hetzelfde verhandeld als andere standaard

-aanvragen of put optie waarbij een belegger een premie betaalt voor het recht - maar niet de verplichting - om een ​​overeengekomen hoeveelheid Bitcoins op een afgesproken datum te kopen of verkopen. Daarnaast bieden verschillende offshore-uitwisselingen binaire opties, waarbij traders gokken op een ja / nee-scenario. Bijvoorbeeld of Bitcoin wel of niet zal stijgen of dalen, of dat het wel of niet hoger of lager zal zijn dan een specifieke prijs op een specifieke dag. Waarom zijn ze zo duur?

Een belangrijk verschil bij de handel in Bitcoin-opties op dit moment is de prijs. Bitcoin is een van de - zo niet de meest - volatiele activahandel op dit moment, wat betekent dat het kopen van een optie erg duur is. Bekijk het prijsscherm hieronder voor 7 juni 2017.

Een belangrijk hulpmiddel bij het bepalen van de prijs is

impliciete volatiliteit . Naarmate IV stijgt, neemt ook de prijs van een optie toe. Het bovenstaande prijsscherm voor opties met een vervaldatum op 30 juni (22 dagen) duidde op een volatiliteit variërend van 90% tot meer dan 200% voor uitoefenprijzen van 2000 tot 3200. Dus hoe duur is dit? HEEL! Op 2 oktober 2017 naderen bijvoorbeeld de 30-daagse IV voor de S & P 500 de dieptepunten bij 6.7%, volgens gegevens van de Options Industry Council, en zelfs in het hoogtepunt van de Grote Recessie, bereikte IV niet de niveaus die we nu zien in Bitcoin-handel. Op 14 november 2008, twee maanden na de ineenstorting van Lehman Brothers bereikte IV op korte termijn recordhoogten van 65%. Bitcoin-opties handelen in de VS

Na maanden lobbyen zijn de Bitcoin-opties binnenkort legaal in de VS Op 2 oktober 2017 heeft de Commodity Futures Trading Commission (

CFTC ) de goedkeuring aangekondigd van LedgerX voor het clearen van derivaten. LedgerX, een digitaal valutaplatform, kondigde in mei aan dat het $ 11 had opgehaald. 4 miljoen via haar moedermaatschappij Ledger Holdings in de hoop dat het CFTC-besluit in haar voordeel zou beslissen, wat het deed. "Een Amerikaanse federaal gereguleerde locatie voor derivatencontracten die zich vestigen in digitale valuta, opent de markt voor een veel groter klantenbestand", aldus Paul Chou, CEO van LedgerX in een persbericht. CEO Chou zei dat hij verwacht dat het bedrijf Bitcoin optie handel in de herfst begint en hoopt uit te breiden naar Ethereum later in het jaar.

Groeiende acceptatie

De push voor opties kreeg verdere geldigheid toen in oktober de Chicago Mercantile Exchange (

CME ) aankondigde dat het van plan is Bitcoin-futures te lanceren in het vierde kwartaal van 2017. "Gegeven toenemende klantinteresse in de evoluerende cryptocurrency markten, hebben we besloten om een ​​bitcoin futures-contract te introduceren, "zei Terry Duffy, Chief Executive Officer van de CME in een verklaring. Terwijl de populariteit in de cryptocurrency groeit, zullen de te verhandelen producten de onderliggende waarde groter maken. Ondanks dat het relatief nieuw is, is Bitcoin-optiehandel beschikbaar in een handvol landen, die binnenkort de VS zullen omvatten

Echter, voor diegenen die in opties willen dobben, worden gewaarschuwd, ze zijn duur en vluchtig, dus pak ze vast!

Populaire Berichten

Interessante Artikelen

Hoe rood staan ​​berekenen
Leningproducten

Hoe rood staan ​​berekenen

Overdraagking is een afzonderlijk type kortlopende lening dat wordt toegekend aan de kaarthouder. Op het moment van de transactie (betaling van de aankoop, opname van fondsen, enz.) Verstrekt de bank u kredietfondsen als het bedrag op de kaart niet voldoende is. Overdraft heeft een limiet, en voor elke klant is het anders
Lees Verder
Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)
Investeren

Google wordt een 100% hernieuwbaar energiebedrijf in 2017 (GOOG, AMZN)

Dochteronderneming Alphabet Inc. Google (GOOG) genereert volgend jaar al haar energiebehoeften uit hernieuwbare energie. In een bericht op haar website verklaarde het bedrijf Mountain View dat het reeds 2. 6 gigawatt aan hernieuwbare energie heeft gekocht tot op heden van wind- en zonne-energieproducenten.
Lees Verder